קצת OFF TOPIC

קצת OFF TOPIC

מה אתם עושים כשאתם ממש זועמים? איזה שיר גורם לך להוציא את כל העצבים? באיזה שיר אתם פשוט צורחים את כל הנשמה ומרגישים טוב אחר כך? תעזרו לי אנשים

MuffinMan

New member
רעיון

או שאני שם מוזיקה ממש שקטה ומעצבנת, או שאני שם משהו ממש רועש כמו פיית` או פנטרה! 2 דרגים כל אחד תלוי בסוג זעם שאני בו. אליאב

MuffinMan

New member
רעש

אני די מתעב דברים שמתחילים להיות יותר רועשים כי מלנגן בחדר קטן עם תופים וגיטרה בפול ווליום זה דפק לי מספיק את האוזניים! ויותר כבד מזה! אני חרש לחלוטין! אליאב

BlackShadow

New member
...

פעם (sic) של סליפנוט באמת עשה לי את זה.. עכשיו זה heretic song אם חשבתם שסליפנוט חרא תאזינו לשיר הזה ולאלבום החדש..הוא שונה מאוד מהראשון

.Metal_F

New member
זה משתנה....

כשאני זועמת אני שומעת הרבה את Suicide Note. זה עוזר לי. ובכלל את כל The Great Southern Trandkill, חוצמזה גם Abigor לפעמים עושים את העבודה. לא זוכרת שירים ספציפים. ושיר שמשום מה מרגיע אותי Fade To Black To Metallica.

.Metal_F

New member
חהחהחהחהח קטעים איתי....:)

זה היה אמור להיות Metallica - Fade to Black והגרייט סאות`רן טרנד קיל של פנתרה כמובן למי שלא יודע.

karl @epitaph

New member
שיר טוב להוצאת העצבים...

יהיה Master Of Pupets של מטאליקה בפול ווליום (עדיף בגרסה של וודסטוק 99`) ושיר שמרגיע אותי הוא I Talk To The Wind של קינג קרימזון. -עדי-

.Metal_F

New member
כן...?!

דווקא מסטר מה זה לא עובד אצלי בקטע הזה...הוא אולי נחשב לכבד למדי (למרות שהוא לא) אבל אין בו ``זעם`` או כעס ממש...נסה creeping death או משהו כזה.

היט מי בייבי וון מור טיים... לא....

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההה שניה..... אני יודע... כל שיר של השוונג של הפיתה

למעלה