קצת off topic אבל...

kensaggy

New member
קצת off topic אבל...

חשבתי על רעיון ותגידו לי מה אתם חושבים ואם אתם יכולים לעזור. (בכל דרך) חשבתי לבנות אתר עם אותו רעיון כמו של deviantart רק בעברית. (וכמובן בחינם) למי שלא מכיר, זה אתר הנותן לאנשים לפותח חשבון באתר ואז יש להם מן פורטפוליו בו הם יכולים להציג גרפיקה שהם "עשו", צילומים, רקעים,פרטים אישיים וכד´. ואז כל אחד יוכל להעלות את התמונות לאתר..ז"א אני אפתח לו תייקיה. (לכן אני כנראה צריך מקום מכובד באחסון) כמובן שבאתר יש גלריות, פורומיי תמיכה בתוכנות גרפיקה וכד´. חשבתי לעשות כזה רק עם עוד כמה תוספות קטנות, כמו אתרים שעיצבו, בנו, או...שכל משתמש יכול להוסיף מאמרים או מדריכים בכל מיני נושאים. וזה לא חייב להיות רק בנושא גרפיקה ...זה יכול להיות גם קצת על תיכנות (המאמרים). אני מוכן לבנות את כל המערכת אני רק צריך למצוא אחסון (חינם). אז אם אתם מכירים או עובדים או איכשהו קשורים לאתרי אחסון...אני אשמח לקבל "ספונסרים" כמובן, שאם הם נותנים אחסון בחינם, אני יותר מאשמח לשים פרסומת שלהם באתר. כמובן שאני (ומידה וזה יצא לפועל) אבנה את האתר ב PHP וMySQL (שזה גם מה שאני צריך באחסון) אז אם מישהו רוצה לעזור ו/או רוצה להיות שותפים אני מאד אשמח. כמובן שעכשיו עוד הכל רק בתאוריה. בבקשה תנו תגובה רצינית על מה אתם חושבים. בתודה מראש. נ.ב. ממש, אבל ממש חשוב למצוא אחסון. צירפתי קישור ל deviantart ומצטער על המגילה שכתבתי.

kensaggy

New member
לא הבנתי....

כלום
שאלתך היא האם יש כבר סקיצה כללית לאתר עצמו? יענו עיצוב? אם זאת שאלתך אז התשובה היא לא. (באסה) אבל אם זה הגורם לקבלת אירוח (המארחים רוצים לראות במה הם משקיעים) אני מוכן לעצב את הדף הראשי.

kensaggy

New member
אלא עם כן מישה ורוצה להיות המעצב..

אני חושב שבהתחלה רוב האתר יבוסס יותר HTML ופחות גרפיקה, לטעינה מהירה של האתר. אולי בהמשך נוסיף יותר גרפיקה. אשמח מאד אם למישהו יש ניסיון בתחום ורוצה לעצב את האתר.

kensaggy

New member
ו...

אני עכשיו עובד קצת על גרפיקה לעיצוב... אי אמשיך מחר. אני אשמח מאד אם מישהו רוצה לעזור לי בבניית האתר. זה פרוייקט דיי גדול, אני יכול לעשות את כולו לבד, זה רק יקח יותר זמן. אז אם מישהו רוצה לעשות, ויש לו ידע ב PHP MySQL יודע שימוש ב CLASSים שיצור איתי קשר, נדון על העיצוב,מבנה, ונתחיל לתכנת.

Megapuzik

New member
בקשר לגרפיקה

במידה והרעיון יצליח, בנוסף לאחסון אני אוכל להציע גם שירותי עיצוב מקצועים (לא ממני ישירות)

kensaggy

New member
אח......

איך שאומר המורה שלי למחשבים....אח..יאבינתי...איזה מלך אתה דימה.
אני כל כך מודה לך האחסון שאני לא יכול לבקש יותר מזה, אבל..קודם נראה איך יהיה העיצוב הראשוני, ואם האתר יצליח...אח"כ, כמו שאומרים..עוד הכל פתוח. תודה על הכל!

DannyZ

New member
אני מוכן לעזור

אני מוכן לעזור לך בחלק מהקוד.. כשיש המון קוד זה קל יותר לתת לאנשים אחרים חלקים ממנו לעשות..

למעלה