קצת OFF מצלמת GOPRO

assaf87

New member
קצת OFF מצלמת GOPRO

אהלן אנשים, הזמנתי מצלמת GOPRO HERO HD. אני רוצה כרטיס של 32 ג'יגה אך אני לא יודע איזה כרטיס לרכוש בכל הנוגע למהירות שלו. הבנתי שיש כמה רמות CLASS 10, 200X, 300X ועוד. אני יודע שלחלק מהאנשים יש כאן מצלמה כזאת, אז שאלתי היא איזה כרטיס יש לכם ובאיזו מהירות? איזה חברות אתם ממליצים? תודה

מיצו

New member
לא פחות מ- CLASS 6, אבל תשים לב שאתה

קונה "אמיתי" ולא אחד מזוייף מאיביי (וכן, אין מתנות חינם, אם אתה רואה SD בנפח 32 GB במחיר בן זונה, זה כנראה לא באמת 32 GB אלא רק אחד שמתחזה לכזה).

assaf87

New member
שאלה בנוגע למהירות

200X יותר מהיר מ-CLASS 10? מצאתי בזאפ כרטיס של סן דיסק 32 ג'יגה 200X שהיה יותר זול מ SILICON POWER CLASS 10 עם 32 ג'יגה. הבנתי מאתר שמצאתי שמבחינת קיטלוג המהירות הוא יותר טוב, לכן לא ברור לי איך הוא עולה פחות...?

Mיסטריון

New member
לגבי מהירות וסוגי כרטיסים

ראשית, כל עוד אתה קונה של חברה מוכרת - אין בעיה (קינגסטון, סאנדיסק וכו'..). אני אישית מעדיף את סאנדיסק. לגבי מהירויות: יש שני פרמטרים למהירות. אחד לסטרימינג (כמו וידאו למשל), אשר מסומן ב CLASS. השני הוא מהירות העברת נתונים, אשר מסמן ב X משהו (X200 לדוגמה) או ב MBPS (15MBPS למשל). כאשר מדברים ב X-ים, הכפל בX הוא ב 150K (נשאר מימי הדיסקים הראשונים לצריבה, כשמהירות הקריאה\כתיבה הייתה 150K, וכל שיפור במהירות נמדד ב Xמשהו. לדוגמה: 200X זה אומר 150K * 200 כלומר 30MBPS.) אחרי החפירה הנ"ל, למצלמה שקנית צריך כרטיס בעל CLASS גבוה יחסית (6 ומעלה יספיק) ולא מעניין מה מהירות העברת הנתונים ה"סטנדרטית" שלו. קח בחשבון - כרטיס מהיר יותר יצרוך גם פחות סוללה (פחות עבודה של ה BUFFER של המצלמה).

מיצו

New member
זהו שצריך לשים לב מאיפה קונים

יש המון זיופים של דיסקים, פלאשים ושלל מדיות מהסוג הזה. ים.

Mיסטריון

New member
מסכים לחלוטין.

דווקא כרטיסי זיכרון זה משהו שהייתי קונה בארץ. גם המיחירים פה לא מטורפים וגם בד"כ מקורי ולא זיוף..

assaf87

New member
בגרופון יש מבצע עכשיו

על הדגם HERO HD ב-899 ש"ח. אני מניח בגלל שיצא הדגם החדש יותר ה-HERO2 אבל לי זה לא משנה יותר מדי.. אם מישהו רוצה אשמח מאוד לשלוח לו מייל "המלצה" וארוויח לפחות כמה נקודות כדי להמתיק את הגלולה..

dbug

New member
תבדוק טוב,לא כל כרטיס מתאים הם ממליצים

על שני סוגים אחד קינגסטון ואת השני אני לא זוכר. כנס לאתר שלהם ותבדוק.

assaf87

New member
מה שראיתי באתר זה שהם

ממליצים לא לקנות כרטיס שהמהירות שלו נמוכה מ- CLASS 4, אתה זוכר איפה ראית דבר כזה?

dbug

New member
בפורומים בחו"ל ממלצים לפחות על CLASS 8 או 10

אני קניתי בזמנו 10 והיא עובדת מעולה.

Tao9

New member
מצוייד בכרטיס סאן-דיסק קלאס 4

במצלמת הHero HD שלי כבר שנה+ והיא עובדת מעולה, בכל הרזולוציות. היום קיבלתי את הHero2

assaf87

New member
אחרי חיפוש ארוך מצאתי

הם אומרים שהם משתמשים בפטריוט ובקינגסטון וכמובן שהם הכי ממליצים עליהם, אך הם מוסיפים שכל חברה בעלת שם תעשה את העבודה.

1cohen

New member
רק היום,לכל מי שמחפש מצלמה

חברת GOPRO הוציאה את הדגם הבא שלה HERO2. http://gopro.com/products/?gclid=COTrvfvJiK0CFUhrfAodhFdTnQ מה שאומר שכולם מנסים להפטר מהמלאי של הדגם הנוכחי HERO. יש 3 סוגי ערכה שנבדלים ביניהם רק בסוגי המחברים. אז מבצעי היום: ב ארץ - גרופון מציעים היום ערכה (לבחירה) ב-899 ש"ח + 39 ש"ח משלוח http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GoPro/2158252 בארה"ב - WOOT מציעים היום את ערכת הקסדה ב-129.99$ + 5$ משלוח בתוך ארה"ב, בלי מס אם נשלח למחוץ לטקסס http://www.woot.com/ שוב, שימו לב שהמבצעים הנ"ל הם על המודל היוצא (שהוא לא רע בפני עצמו אבל חובבי גדג'טים תמיד רוצים את הכי חדש). לא ממליץ ולא נעליים,כל הפרטים הם מחיפוש זריז באינטרנט. סופ"ש נפלא.

למעלה