קצת

syair

New member
קצת ../images/Emo79.gif

אני פותח שרשור חדש בנושא צלילים מהטיול. אני יודע שזה קצת בעייתי, כי רובנו לא מקליטים, אבל אפשר לקחת סאונד ממצלמת וידאו. אני במקרה זה השתמשתי במיני דיסק, שמשמש גם בתור מכשיר הקלטה, ולא רק האזנה. זהו קטע בן 20 שניות, שנאלצתי לדחוס ל-mp3 באיכות בינונית, בגלל מגבלת גודל הקבצים פה. חשבתי בהתחלה לשים את זה בתור חידה, ושתנסו לנחש מה אתם שומעים, אבל בסוף החלטתי שלא. בקיצר זוהי צעקה של שימפנזה ביער קיבלה, שבאוגנדה. המדריך באמצע הצעקה של השימפנזה החליט להסביר את פשרה, אז אתם יכולים לשמוע אותו ממלמל משהו. בקיצר לא ניתן להעלות כאן קבצי mp3, אז אני אעלה אותו בגלריה, שתקרה קולות מהטבע.

shaishoo

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

איך אני מוסיף? אני לא מצליח לעלות קובץ מוסיקה ??

syair

New member
קבצי מוזיקה

אז ככה שולחים לי במייל, שעד עכשיו היה מוסתר בכרטיס האישי (פחד מ-spam mail), אבל גם ככה אני מקבל טונות ביום. הגודל המקסימלי שאני יכול להעלות לגלרייה זה 1/2 מגה.

shaishoo

New member
../images/Emo118.gif קריאת אוכל נרגשת בטבע |סביון

זוהי הקראיה של ננה מנהלת המחסה לחיות (שכבר פירטתי עליו די הרבה) VILLA TUNARI בבוליביה, ככה היא קוראת לקופי הקאפוצינו לבוא לאכול, ותתפלאו אבל הם רצים ובאים מכל הפינות והחורים של הגונגל לארוחת מלאכים של פפיה,בננות,מלפפונים,עגבניות,סוג של עדשים והקציר מכל טוב הארץ תהנו תומר

למעלה