קצת
היום...

מיקי 35

New member
קצת ../images/Emo4.gif היום...

האמת... אני אפילו לא יודע איפה לשים ת´אצבע... מן דיכדוך קל... ריקנות... כאילו כלום לא חשוב... יוצא... מכייף... שוב יוצא... שוב מכייף... אבל מה זה נותן בעצם ? יש איזה שהוא חלל שהוא מסרב להתמלא... ואז... מה עושים ? סתם... יום אפור... יעבור... יבוא יום כתום...

מאו יין

New member
מיקילה.....

יום אסל יום בסל.... מה שאתה מרגיש זה את אחד החסרונות של לגור לבד.... אבל אל דאגה אתה תתרגל והחלל הזה יתמלא באושר לפני שתספיק להתרגל ללבד....

בת ה י ם

New member
((((( חיבוק כי אין לי אייקון))))

ספרים כתיבה גובלנים (חחחחחח) כל מה שיעסיק אותך חיבוק + שוקו + ונשיקה ענקית לחיזוק עפתיייייייייייייייייייייי

מיקי 35

New member
איך לא חשבתי על זה קודם ?

איפה יש חוג מקרמה ? אפשר להירשם עכשיו ?

מיקי 35

New member
את מעלה לי חיוך...

לא יודע... יש משהו בהודעה שלך שעשה לי טוב... תודה לך נשמה יפה שלי... כמה טוב שחזרת... התגעגעתי אלייך יהיה טוב... בטח שיהיה טוב... החיים יפים... עם עליות וירידות והירידות הרבה יותר מתונות מהעליות

angel151

New member
|בלונדיום כתום

תרוץ עם הכלב שלך למשל... טוב לנשמה כל הזמן שבעולם עכשיו בשבילך ורק בשבילך זה הכי הכי כייף... ים, שמים, כוכבים,שקט, שלווה... חה אומר לך חבוב יש יותר כייף מזה... הולכת לאכול חומוס אחללה הכל בסבבה

חניתה100

New member
ידיד נפלא שלי../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

הצעה אישית לי אליך.... תשב ותסגור את העיניים ותיזכר ברגעי הקסם בחייך
אישית אני בטוחה שכבר אתה מחייך
אז תישאר שם קצת ותקבל מצב רוח טוב..
ממיני
נ.ב לא להיזכר בחיזורי הגורל

מיקי 35

New member
עכשיו מרוח לי ../images/Emo13.gif ענננקקק

את תמיד יודעת איך לעשות את זה...

mariana

New member
מיקוש../images/Emo24.gif

אני מצטערת שאני מגיבה רק עכשיו, כי רק עכשיו ראיתי את זה. אני מקווה שהיום אתה כבר מרגיש יותר טוב. אני חושבת אשאני יודעת למה אתה מרגיש ככה, זה מה שכולם אמרו, אתה פשוט מבלה יותר מדי לבד בלי תעסוקה ואז אתה מתחיל להיזכר בכל הדברים הרעים ואז אתה קצת מרחם על עצמך, אז אני באמת חושבת שאתה צריך להירשם לאיזה חוג ופשוט מאוד לעסיק את עצמך כמה שיותר, ובלילה רק לבוא ולישון, ובקרוב מאוד תכיר מישהי ואז לא יהיה לך משמעם

למעלה