קצת

איריסג

New member
קצת ../images/Emo32.gif

אבל מכיוון שאתם אף פעם לא מאכזבים - הריני שואלת.... אחרי שהוזמן היום מקום לאורקה ליום שישי (כזו אני... לפיטר לוגאר הזמנתי חודש מראש), עכשיו אני מסתערת על פרוייקט "גם לאיש שלי יש יומהולדת" - ורציתי לדעת - האם איל שני, שהוא השף החביב עליו (כן, נו... על שלל השטיקים של העגבניה העצובה...) מעביר איזשהן סדנאות בישול כאלה חד פעמיות, סטייל הסדנאות שיש ב"4 שף" או ב"אן אומנות המטבח"? וכרגיל - תודה מראש.

Forum User

New member
אם את שואלת, אנחנו עונים

א. שגם אנחנו נהיה באורקה בחמישי אחה"צ וכבר מפנטזים... ב. שאת איל שני אפשר להזמין ל"הגדרת מגע של 90 דקות" - מה שזה לא יהיה ג. שאפשר לנסות להזדנב לקייטרינג שלו שיהיה יומולדת שמח!

Merav B R

New member
../images/Emo6.gif הוא הורס../images/Emo70.gif

אגב, עשיתם לי חשק לאורקה! אולי לשם ניקח את האורח הקבוע שלנו שהגיע השבוע? או אולי יש כאן המלצה למקום יותר "בר-י" (בלי כל מיני סלקציות בכניסה) עם אוכל טוב?

מיכלי66

New member
בשבוע שעבר על הבר

טען הברמן של אורקה שהשבוע נכנס תפריט חדש ותפריט בר חדש... אני לא בטוחה באיזה יום אבל הוא הבטיח שמנת הברוסקטת דג חוזרת ...

איריסג

New member
אז שלחתי מייל לעניין הזה של ה 90 דק

אבל זה נראה לי יותר כמו הצעה להזמין אותו להרצאות מרובות משתתפים - וזה בטח יעלה הון. אז אולי בכל זאת מישהוא יודע על סדנאות איתו? ואם לא - אז האם יש שפים מומלצים אחרים? מישהוא היה למשל בסדנא של מנה שטרום ?

למעלה