קצת

7נתי7

New member
קצת ../images/Emo32.gif

זוכרות את ההתלבטויות על החזרה לעבודה? בסופו של דבר נמצא פתרון,חוזרת לעבודה ביולי וחמותי תשמור עליו עד ספטמבר. היום קיבלתי טלפון שמבטלים את התפקיד שעשיתי בגלל עניני תקן(-עד עכשיו היתי על תקנית בתפקיד שנוצר מיוזמה פרטית ולא מוצאים איך לתקנן אותו.) ולכן........קבלתי תפקיד אחר,שונה לחלוטין(כמה שאני אוהבת שינויים!!) ונחשב הרבה הרבה הרבה יותר. עוד לא ממש יודעת איך לעכל את זה,מקווה שזה יסתדר עם שעות העבודה הרגילות ולא יגלוש לערבים(יש סיכוי כי זה חלק מהתפקיד,אבל נסתדר) והכי חשוב,זה תפקיד אמון של הבוס הגדול ונותן המון אופציות להתבלט ולהתקדם. האמת,שני הדברים האלו לא מדברים אלי, העיקר לחזור לקחת את מילקי בזמן...אבל זה נחמד להתקדם,בעיקר שהבוס הגדול העיף כל כך הרבה אנשים בסביבתו מאז שהגיע,והביא אנשי שלומו,אז אני צריכה להרגיש טוב. אסור לי לדבר עם אף אחד על זה בינתיים אז היתי חייבת להתפרק תודה

בנצ100

New member
איזה יופי!

טוב לשמוע. גם טוב בעבודה, וגם שקט בבית. אני אעדכן בקרוב, יש הרבה חידושים, אבל הכל יסגר בתחילת שבוע הבא, ועד אז - לא נפתח פה גדול. כל הכבוד! תהני!

7נתי7

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

ונשיקות ליוגי. מילקי שואל אם נפגש לפני החזרה לעבודה, יש לו הרבה טריקים חדשים להראות....

בנצ100

New member
לא מאוד סביר...

אני אפילו לא בטוחה אם אגיע למפגש פשושים... אבל אני מאוד רוצה. חוץ מזה, יש המון סידורי הרגעים האחרונים, ניסיונות נואשים להספיק את כל הדברים שהבטחתי לעשות בחצי שנה האחרונה ולא עשיתי... אבל אני מנסה להאמין שגם אחרי החזרה לעבודה עוד יהיו חיים... ברגעים האופטימיים שלי!

בנצ100

New member
../images/Emo178.gif או או...

אני מבטיחה להשתדל... קבעו כבר שעה? יום שישי יוצא לנו בעייתי בכל מקרה (גם בלי הצרות שלי) בגלל השחייה של היוגיג... אבל אולי אבא שלו יסכים לוותר ולתת לי לקחת אותו למפגש (ועוד בלעדיו...)

למעלה