קצת אולי נתחיל שרשור דסקטופים חביב? (לא ממש משנה מה יש על הדסקטופ) כמה שיותר מעניין יותר טוב.
L LIMORCHAN New member 3/8/03 #1 קצת ../images/Emo32.gif אולי נתחיל שרשור דסקטופים חביב? (לא ממש משנה מה יש על הדסקטופ) כמה שיותר מעניין יותר טוב.
קצת ../images/Emo32.gif אולי נתחיל שרשור דסקטופים חביב? (לא ממש משנה מה יש על הדסקטופ) כמה שיותר מעניין יותר טוב.
מ מלאכית16 New member 3/8/03 #2 שלי..../images/Emo110.gif לא שיניתי את התמונה מאז הפעם הקודמת.. פלא שאח שלי מרשה לי להשאיר אותה
ש שניש New member 3/8/03 #5 אני יודעת שזה מוזר...../images/Emo56.gif אבל פרסמו תמונה של נעלי "אול סטאר" והם נורא חמודות אז זה הדסקטופ שלי....לבינתיים (הוא מתחלף כמעט כל יום...אם לא פעמיים ביום )
אני יודעת שזה מוזר...../images/Emo56.gif אבל פרסמו תמונה של נעלי "אול סטאר" והם נורא חמודות אז זה הדסקטופ שלי....לבינתיים (הוא מתחלף כמעט כל יום...אם לא פעמיים ביום )
P PureBlood1 New member 3/8/03 #6 ../images/Emo129.gifיש חוברת קומיקס שעושה פרודיות על הרבה סרטים ספרים ושאר ירקות... במקרה הזה הם התכוונו לאקסמן 2.
../images/Emo129.gifיש חוברת קומיקס שעושה פרודיות על הרבה סרטים ספרים ושאר ירקות... במקרה הזה הם התכוונו לאקסמן 2.
T TwelveEyes New member 4/8/03 #7 כולם מכירים את "מאד", את יודעת. והנה שלי. אני שונאת בדם את טרילוגיית דראקו ומתעבת את הזונה האגואיסטית שכותבת אותה, אבל הפאנארט שבה את ליבי
כולם מכירים את "מאד", את יודעת. והנה שלי. אני שונאת בדם את טרילוגיית דראקו ומתעבת את הזונה האגואיסטית שכותבת אותה, אבל הפאנארט שבה את ליבי
L LIMORCHAN New member 4/8/03 #8 בהחלט! אני מצטרפת אלייך בשנאה, אבל מסיבה אחרת, שהרבה אנשים פשוט לא מודעים אליה.