קצת...

MeWithoutU

New member
קצת...../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

שלשום 7.3 נסעתי לחתונה של בת דודה של החבר...באשדוד... איזו חתונה מדהימה... אחרי זה הלכנו לישון אצל בת דודה אחרת שלו בנתניה... ובבוקר הם היו צריכים ללכת לעבודה... יש להם שני תינוקות אז המטפלת באה... בבוקר ישבתי איתם ושיחקתי איתם...אויש איזה בונבונים... אני אוהבת תינוקות... (גם אני רוצהההההההההההה) מתי אני אתחתן...מתי יהיו לי ילדים?... פעם חשבתי שזה משהו שבחיים לא יקרה... רציתי למות...אמרתי חתונה וילדים זה לא בשבילי... לא חשבתי שאני אחייה...וירצה את כל זה... ועכשיו אני כל כך רוצה... כן...יגידו שאני צעירה מדי לזה... אבל מה אכפת לי מה אחרים אומרים? אני מכירה בנות בגיל שלי ואפילו יותר קטנות שכבר נשואות ויש להן ילדים...וזה כולל את החברה הכי טובה שלי... הבעיה שאני ילדת פינוקים!...עצלנית כמו לא יודעת... אפילו עבודה אין לי...אז איך אני ידאג לצרכים של תינוק? חסרת ביטחון...עצבנית...פרנואידית...עצלנית... ואז אני חושבת שאם יגיע הרגע... איך עושים את זה בלי אמא?... בלי אמא שתעזור בסידורים לחתונה... אמא שתעמוד איתי בחופה... אמא שתיהיה איתי בלידה... אמא שתעזור לי בלגדל את הילדים שלי... אני לא יודעת איך להיות אמא... הרי אמא שלי נפטרה לפני שהייתי בת 7... אז איך לעזאזל אני אמורה להיות אמא ולדעת מה אמא עושה אם לי לא הייתה... ובתקופה שהייתי...הייתי קטנה מדי...לא זוכרת ממש... רק להיתלונן אני יודעת! הייתי ממשיכה לקטר עוד...על הרבה דברים... אבל אז זה לא יגמר לעולם! שמישהו יהרוג אותי! נמאס לי מהכול! חיים זה גהנום... מתי יהיה תורי להיות מאושרת?... עד שהתחלתי איכשהו להיות מאושרת... באה טרגדיה! תמיד ככה! קצת טוב לי... ואז משהו נורא קורה! עוד משהו רע...אני לא יודעת איך אשרוד! שמישהו יהרוג אותי...

קודם כל...

שמת לב שבסוף יצא שזה לא ממש
? יקירתי... את עוד צעירה כל כך... כל החיים לפניך.. וזה ביידיים שלך מה תעשי איתם.. נכון, קרו כמה דברים שלא היו בשליטתך.. זה ממש לא היה ביידיים שלך לגדול ללא אם מגיל כל כך קטן.. אבל איך שאת בוחרת לחיות את החיים שלך היום, מה שאת בוחרת לעשות איתם, זה כבר ביידיים שלך.. אני מאוד מבינה אותך... גם אני כשחושבת על הנושא של להפוך לאמא בעצמי זה נראה לי כמעט בילתי אפשרי.. גם אני שאלתי את עצמי איך אני יעשה את זה אם אני בכלל לא יודעת מה זה אמא? איך אני יעשה את זה בלעדיה? אבל את יודעת מה, לא תהיה לנו ברירה... אנחנו נעשה את זה כמו הרבה לפנינו ולצערי גם הרבה אחרינו... ואנחנו לא נהיה לבד... יהיה גם אבא לילדים הללו.. ואת הרי יודעת שאהבה יכלוה לעשות פלאים... חמודה, אני מאוד מקווה שיוקל לך בקרוב.. מכירה את השיר של דיויד ברוזה? "ויהיה טוב, יהיה טוב כן לפעמים אני נשבר..." זה בסדר, זה מותר ואפילו רצוי קצת להישבר לפעמים.. אבל הכי חשוב לזכור לקום מחוזקים... הסתכלי על זה כעל קצת מנוחה לצבירת כוחות... שמחתי לקרוא שהיה טוב בחתונה... שתהיה לך שבת שלום

למעלה