אחי, אם אתה מחפש אנשים
סבבה, זה המקום האחרון שתמצא שם. כולם שם חנונים גמורים, אין כוסיות אין כלום. מקום מת ומדכא טילים. אני הבנאדם היחיד שניכנס למעבדת מחשבים בשביל סתם לגלוש באינטרנט, ולא להתעסק בכל מיני עבודות וחישובים. פשוט עצוב. בקשר לענין החצובה. רק שתדע, שכל אכיפת המהירות בכביש 5 מתבצעת ע"י אקדח שמוצב על הדלת של האוטו כשהחלון פתוח. זאת לפי הגדרת החוק ניקראת חצובה גם כן. השוטרים אינם טיפשים ועובדים תמיד לפי הכללים (טוב נו, כימעט תמיד!), וקשה מאוד להוכיח שהם טועים. בשבילי הרישיון הוא דבר יקר, אני עובד איתו, וצריך אותו. השוטרים ניסו להפיל אותי "אל תקח עו"ד, אתה בכלל לא צריך", אך אני לא התפתיתי ולקחתי את אחד מהעו"ד הטובים בארץ שיחלץ אותי מהחרא הזה. זה הרבה כסף, והרבה זיוני שכל, ויש לי משפט סופי עוד שבועיים. אני לא בא לחנך אותך או משהו, כי אני יודע בדיוק איך זה, אבל כל עוד אתה לא מוגן היטב ("בליינדר" טוב ודברים כאלה) - תיזהר אחי, כי בסוף תיפול חזק. אתמול ראיתי במו עיני ב-2 בלילה איך מניאק רודף אחרי ג'יפ שחתך אותי במהירות באיילון, ועוצר אותו. ואני נוסע שם כמו מטורף כל שניה מסתכל ומחפש את השוטרים, ווואלה, לא ראיתי מאיפה הם בכלל צצו. הזהר ידידי! כן, אני חבר באחווה, ובעצמי הולך מדי פעם לאלטרנטיב!