אתה מסתובב יותר מדי בפורומים
של דיאטות כפרה
אבל ממתי יש לי מה לעשות בחמישי בלילה, כשחבר שלי הולך לשדר ברדיו ו"שוכח" להגיד לי שהוא כבר צריך לצאת, אופס מאמי לא ידעת שאני יוצא? טוב אין זמן לחכות שתהיי מוכנה אני הולך בייייייייייייייי! ולאור עוגמת הנפש והתסכול, הנה 7 עובדות עלי שלא ידעתם:
אני מפחדת ממים, מג'וקים ומבדיקות דם. (לא מחטים באופן כללי, רק בדיקות דם).
אני מטורפת על דני רובס (חבר שלי הגדיל לעשות ולקח אותי להופעה של דני לפני חודשיים ביום הולדתי. ישבתי בשורה השנייה באמצע, ממש מול האף של שלו
) |
| בחיים לא אכלתי אבוקדו או מלפפון (וגם אין לי כוונה)
יש לי חתול בולמי וחתולה נכה ולמעשה סיעודית (משותקת בפלג הגוף התחתון). לבולמי קוראים גורי ולנכה קוראים עזית. וגם אין לה עין. (באמת)
בגלל שאני הכי נמוכה בעולם, לכל מכנס שאני קונה צריך לעשות מכפלת, אבל אני עצלנית לגמרי ובגלל זה כל המכנסיים שלי מקוצרים עם סיכות ביטחון.
פדיחה שנזכרתי בה בגלל יום השואה - בכיתה ז' הייתי צריכה להגיש בוק רפורט על ספר, אבל מה לעשות, ממש לא קראתי אותו. הספר היה מהספריה של בית הספר, נראה ממש ישן ומרופט, וממש לא נראה כמו משהו שמישהו אמור להכיר - והייתי בטוחה שאין סיכוי שהמורה שלי תכיר את הספר הזה. אז ישבתי שעה לפני השיעור וכתבתי בוק רפורט מאוד מפורט, שבו המצאתי סיפור נהדר שמתאים מאוד לכותרת של הספר - על חבורת נערים שחיים על החוף, משחקים כדורגל, מכירים בחורות... לספר קראו "הנערים מברזיל".
יוסי אימפוטנט ובעל איבר באורך סנטימטרים ספורים
עכשיו תורכם!