קצת
אבל...

PurpleGoat

New member
קצת ../images/Emo32.gif אבל...

אולי זה מה שיעיר קצת את הפורום.. =) אז הנה השאלון שגנבתי מפורום גיידנס.. שגנבו אותו מפורום אחר.. אז אם הגונב מגנב פטור, אני עוד יוצאת מזה טוב =) (חוצמזה אני רומניה, מותר לי) ולשאלות! קדימה, להעתיק ולענות =) 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. אם הייית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: 39. ספר מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב : 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: 60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה? 61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"? 62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך? 63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושרת? 64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה? 65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך? 66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? 67. מה העיקרון הכי חזק שלך?

PurpleGoat

New member
נו.. אני אתחיל כנראה =)

אבל תענו גם.. זה יהיה מעניין... ואם יש תמונה לצרף- פעמיים כי תוף =) 1. השם שלי: מיכל 2. כינוי\ם: הממ.. goatie.. (ואל תעשו את הפרצוף הזה! =) 3. ארץ לידה:ישראל 5. איך היית רוצה להיקרא: מיכל, מיכלי, הילדה עם הבורג באוזן.. מה שבא =) 6. תבלין מועדף: טבסקו.. והרבה! =) 7. שתיה מועדפת: הממ.. בלאדי מרי.. 8. דאורדורנט\בושם: הוגו לנשים 9. שמפו וקונדישינר: השיער שלי מעבר לעניינים האלה 10. האם שחית בעירום פעם: באמבטיה, כשהייתי בת חצי שנה.. ויש עדויות מצולמות..
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בבדאי 12. צבע מועדף: כחול, שחור, כתום וסגוללל (ורצוי ביחד =) 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אממ.. גינון זה פשע? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אלה מהפלמ"ח 15. כרית אחת או שתיים: 3..4.. כמה שיותר! 16. חיות מחמד: שניצל 17. סרט מועדף: ראיון עם הערפד, טנק גירל.. 18. מוזיקה בכללית: רוק? איחח אבל.. אבל... זאת מוזיקה של פריקים.. 19. מכונית אידיאלית: וואן גדול וסגול.. זולה ניידת =) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין לי שמץ ירקרק, הייתי באה אם היה לי כסף, אולי תמות כבר?! 21. אוכל מועדף\ שנוא: מרק עגבניות חריף. שנוא- חסה! (אם בשר זה רצח.. חסה היא שידול לזנות) 23. חבר\ה לעתיד: נו.. ההוא.. איך קוראים לו.. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מצאתם את מי לשאול...
25. היחסים עם ההורים : אהמ.. מה? 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אין לי ארץ אח*בוווווווווםם* אהה.. ישראל.. כנראה =) 27. ממתק מועדף: מרציפן ופסק זמן אדום. 28. נעליים מועדפות: ישנות ומקושקשות =) 29. שיר מועדף: זה מאוד תלוי מצברוח.. היום זה צללים- השגחה פרטית, Silence, וhouse of the rising sun (אבל זה תמיד =) 30. אתר מועדף: עולם הסקס של שלמה מהמכולת.. אהמ.. במה חדשה כנראה =) 31. ספורט מועדף (לצפייה): החלקה על הקרח
32. הספורט המועדף (למשחק): כנ"ל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: "ע-ל ה-ר-צ-פההההה!!!!!!! על הרצפה והוה.. אמפפ.. זה לא עכשיו?" (אני זוכרת את זה מכיתה ו, זה כנראה היה מאוד משפיל!
) 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים, כי לא כל יום 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אהממ. (סופרת) .17..19.. 36. אוספים: מצתים.. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לפספס הזדמנויות 38. אם הייית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: אממפ.. בגב התחתון.. משהו גותי חביב שכזה.. או איזה ערפד חמוד =) 39. ספר מועדף: ראיון עם הערפד, סטיבן קינג..כאלה 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מה זה טלוויזיה? 42. כמה טיפים מהחיים: אף פעם על תשב על עז בסתיו כשהשמש זורחת בירוק. 43. מועמד פוליטי: פולי.. מה? איזה מין מילה זאת? לא שמעתי עליה 44. מפלגה: מפלגת פפ"צ 45. חום או קור: פושר 46. מכתב דואר או אי מייל: חבילות נפץ 47. זמר אהוב : לאברי וולאקי מוג. 48. זמרת אהובה: בריטני ספירס!!!!!!!!!
49. להקות: דרים ת'יאטר, לד זפלין, דיפ פרפל, קינג קרימזון, אינקובס, וכל אלה שלא נשמעים טוב בעברית =) 50. סרט מצוייר אהוב: טנק גירל נחשב? 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: סגול. תופים. מוזיקה. אמנות. 52. אתה שונא אנשים ש..: מתנשאים, מדברים שטויות וחושבים שהם אלוהים. 53. אתה שונא מקומות ש..: חם ומסריח בהם... 54. אני אוהב/ת: אותך 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אפלטון 56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך: אני לא יכולה להעביר ביקורת נורמלית, אדישה בצורה שגובלת בעבירה על החוק.. 57. מה הכי מגעיל אותך: חסה 58. מה את/ה הכי אוהב?: מוזיקה, תופים וציור.. 59. משפטים שלך לסיכום: אני לא מסכמת כלום בלי עו"ד... 60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה? אתמול בבוקר, היה לי משהו בעין 61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"? זה 62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך? אהה.. יש הרבה 63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושרת? מתמטיקה.. 64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה? ההוא שכתב את חוק המשיכה.. =) 65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך? נולדתי 66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? שיהיה לי מספיק כסף בשביל לעשות מה שאני אוהבת, לצייר ולנגן. 67. מה העיקרון הכי חזק שלך? חיה ותן לי לישון..

iliG

New member
:)

אני חושב שאני היחיד שהצליח להתחמק מהשאלון הזה בכל הפורומים........... הדברים החשובים: גילי 29 תל אביב גיטרה/באס ג'ונסונס לד-זפלין

PurpleGoat

New member
../images/Emo12.gif

אבל.. אבל.. איך נדע דברים חשובים? למשל... אם היית חיה איזה חיה היית ו..אם היית צבע איזה צבע היית... או.. אם היית... אמ.. יתוש.. ו.. היית.. עוקץ מישהו.. ו.. אהה...
דרך אגב.. אם היית
, איזה היית? =)

שקר החן

New member
והנה אני...

1. השם שלי: חן 2. כינוי\ם: שקר החן 3. ארץ לידה: כאילו דההה... ישראל??? 5. איך היית רוצה להיקרא: ג'ימי פייג' 6. תבלין מועדף: הכל רק לא קארי 7. שתיה מועדפת: הכל חוץ ממים 8. דאורדורנט\בושם: יש לי המון... אבל אני מעדיף את "פאי" 9. שמפו וקונדישינר: אמממ... זה באמת חיוני? 10. האם שחית בעירום פעם: מה זה עירום? 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור 12. צבע מועדף: ירוק, כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אני לא מדבר בלי העו"ד שלי 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ההוא, וגם זה איך קוראים לו??? 15. כרית אחת או שתיים: כמה שיותר 16. חיות מחמד: אין 17. סרט מועדף: העורב, סטיגמטה, גבעת חלפון אינה עונה 18. מוזיקה בכללית: קופ"ח כללית? בדרך כלל יש שם מוזיקת מעליות אם בכלל 19. מכונית אידיאלית: אני אסתפק בפיז'ו 307 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אממממ... 21. אוכל מועדף\ שנוא: אמממ... 23. חבר\ה לעתיד: אין לדעת מה העתיד צופה לנו 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: פחחחחחחחחחחחח 25. היחסים עם ההורים : אין תגובה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: מקום יותר טוב ושקט מפה.. 27. ממתק מועדף: אממממ 28. נעליים מועדפות: מה שיותר יקר 29. שיר מועדף: יש המון 30. אתר מועדף: הפורום שלי 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): אין דבר כזה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: הרגע שבו החלטתי לענות לשאלון הזה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: לא אוהב חגים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: הא? 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: המוות 38. אם הייית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: יש כבר אחד... 39. ספר מועדף: מה זה ספר? 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אוז 42. כמה טיפים מהחיים: פיתגם סיני עתיק אומר ש... 43. מועמד פוליטי: ביבי ביבי ביבי ביבי ביבי 44. מפלגה: ביבי ביבי ביבי ביבי ביבי ביבי (אני בכלל לא פאנאטי) 45. חום או קור: אפשר באמצע? 46. מכתב דואר או אי מייל: מייל 47. זמר אהוב : יש הרבה 48. זמרת אהובה: יש מעט... אני חושב ששירלי מנסון אדירה 49. להקות: יש המון 50. סרט מצוייר אהוב: הפנתר הוורוד 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: זה הכל? זה הכל? 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש בהם שאלון כזה 54. אני אוהב/ת: שמור במערכת 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: שמור במערכת 56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך: את התכונה שאני לא יודע להחליט מה אני אוהב ומה אני שונא 57. מה הכי מגעיל אותך: דברים מגעילים 58. מה את/ה הכי אוהב?: אמממ 59. משפטים שלך לסיכום: אני לא נוהג לסכם 60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה? בכיתי ולא אפרט 61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"? זה לא ברור? 62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך? עמנואל הלפרין 63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושרת? אני אף פעם לא אהיה מאושרת 64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה? אני לא מושפע מאף אחד 65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך? מוות של מישהי 66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? יותר צעיר ממה שאהיה בעוד 10 שנים... 67. מה העיקרון הכי חזק שלך? עיקרון? מה זה?

AliEnS Sk8 pArK

New member
הנה שלי...

. השם שלי: לוטן 2. כינוי\ם: לוטן בוטן ימפטפוטן אליק בליק בום! 3. ארץ לידה: יפן! סתם... עירק... 5. איך היית רוצה להיקרא: לוטן 6. תבלין מועדף: ..................................... 7. שתיה מועדפת: מיץ מנגו או קולה 8. דאורדורנט\בושם: אני יודע אני מסריח! אבל כבר המליצו לי... 9. שמפו וקונדישינר: שמפו: מה שיוצא, קונדישינר: אם זה מרכך אז פינס 10. האם שחית בעירום פעם: כן! ברור! באמבטיה... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: פעם כשהייתי אידיוט נהנתי... עכשיו אני גם אידיוט ולא נהנה מזה... 12. צבע מועדף: אין... 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן... ובאמת הייתי! עד כמה חמור? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש המון אבל פה בפורום יש רק אחד: EORION 15. כרית אחת או שתיים: מה שתבחרו 16. חיות מחמד: אחותי הקטנה נחשבת? זו שאלה רטורית! 17. סרט מועדף: FLIP - SORRY וגם שר הטבעות 18. מוזיקה בכללית: מה ז'תומרת?.... 19. מכונית אידיאלית: ?????????? אין לי מושג!!!!!!!! 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: בטח יש משהו שאני לא שם לב... 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: פיצה! שנוא: גפילטע פיש... 23. חבר\ה לעתיד: ????????????????????????????????? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא יודע... 25. היחסים עם ההורים : מת עליהם! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: פה, נראה לי... אבל אנחנו חיים בבועה אז מה אני יודע? 27. ממתק מועדף: ?שוקולד? 28. נעליים מועדפות: נעלי סקט... 29. שיר מועדף: לא יודע... 30. אתר מועדף: WWW.NEWGROUNDS.COM אני אמשיך מחר... 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. אם הייית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: 39. ספר מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב : 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: 60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה? 61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"? 62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך? 63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושרת? 64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה? 65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך? 66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? 67. מה העיקרון הכי חזק שלך?

הנה...../images/Emo142.gif

1. השם שלי:דפנה
2. כינוי\ם:נוני,בוב,דפנוש,בובה
3. ארץ לידה:ישראל
5. איך היית רוצה להיקרא:בוב
6. תבלין מועדף:מלח
7. שתיה מועדפת:שוקו
8. דאורדורנט\בושם:דאודורנט-ד"ר פישר,בושם-נועה של קאשארל
9. שמפו וקונדישינר:ד"ר פישר לבלונדיניות (אני לא טיפשת!)
10. האם שחית בעירום פעם:לא
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לא
12. צבע מועדף:כחול
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא...
14. חברים\ות הכי טובים\ות:אמירי,יותמי,ענבר,סיוון,יותם,קורל ושחר
15. כרית אחת או שתיים:שתיים
16. חיות מחמד:אין
17. סרט מועדף:פורסט גאמפ
18. מוזיקה בכללית:רוק ישראלי,רוק קלאסי
19. מכונית אידיאלית:בימבה
(סוסיתא...
)
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"דוגרי","סבבה"
21. אוכל מועדף\ שנוא:הכי אוהבת-פסטה הכי שונאת-פטריות
23. חבר\ה לעתיד:לעתיד ונוכחי-אדם
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא ממש
25. היחסים עם ההורים:סבבה
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:ת"א
27. ממתק מועדף:במבה
28. נעליים מועדפות:אולסטאר
29. שיר מועדף:DAZED AND CONFUSED-LED ZEP ,תברחי-נעליים 30. אתר מועדף:תפוז
31. ספורט מועדף (לצפייה):אין
32. הספורט המועדף (למשחק):אין
33. הרגע הכי משפיל בחייך:ש-5 ערסים הרביצו לי
34. איזה חג אתה הכי אוהב:חנוכה
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לאנושות
36. אוספים:אולסטאר
37. מה הפחד הכי גדול שלך:שהאנשים שאניאוהבת ימותו
38. אם הייית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה:בשוממקום
39. ספר מועדף:הנסיך הקטן, מה המצב אדון צב?
41. סדרת טלוויזיה מועדפת:חברים
42. כמה טיפים מהחיים:להיות מי שאתה
43. מועמד פוליטי:אין
44. מפלגה:מר"צ
45. חום או קור:קור
46. מכתב דואר או אי מייל:דואר
47. זמר אהוב :ג´ימי הנדריקס
48. זמרת אהובה:ג´ניס ג´ופלין
49. להקות:Led Zeppelin,The Doors,The Who,נעליים,אנטישוק,המוצא האחרון,שפיות זמנית
50. סרט מצוייר אהוב:מולאן,סינדרלה
51. תאר את עצמך ב-4 מילים:התבוננתי,הקשבתי,הפנמתי ולמדתי
52. אתה שונא אנשים ש..:אני לא שונאת אנשים
53. אתה שונא מקומות ש..:מחניק בהם
54. אני אוהב/ת:פרחים
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:אמירי ויותמי
56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך:הכי אוהבת-איכפתיות, הכי שונאת-יש הרבה אבל השלמתי איתם
57. מה הכי מגעיל אותך:התעללות בילדים,אנשים,חיות
58. מה את/ה הכי אוהב?:את החבר שלי,החברים,המשפחה
59. משפטים שלך לסיכום:בלופ
,פרות לא עושות בההה
60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה?שלשום כי הידיד שלי שהוא כמו אח גדול שלי מתגייס ואני לא אראה אותו הרבה זמן
61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"?החבר שלי
62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך?החבר שלי
63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושרת? הדברים שמציקים לחברים שלי
64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה?החבר שלי הוא עזר לי להבין מי אני
65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך?ראו שאלה 33
66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? אמנית
67. מה העיקרון הכי חזק שלך? לא להפסיק להאמין באנשים

למעלה