קצת תשומת לב

קצת תשומת לב

חומר למחשבה לחברי וועד האגודה(ואולי לכולנו) ביום שישי האחרון לא נשבר,אם כי רוסק בטיסה יפיפיה "השיא הישראלי לטיסות מרחק במצנח טנדם",חוץ מאשר קובי רבנו מטעם הוועד, לא שמעתי איש מפרגן על ההישג המאוד מרשים של הלנואלים,האם איש מבין חברי הוועד לא ראה לנכון לתת ולו התיחסות קלה שבקלות לעניין? האם הזוג מוקצה מחמת מה???... מעט פרגון מצד כולנו ומהוועד בפרט לבטח לא יקלקל אלא רק ישפר את הלא מעט אשר טעון שיפור באגודה. שאול שני שמקנא- אך עדיין מפרגן:-

רוסק??? בקושי ניסדק! ../images/Emo3.gif

שיפור של 7 ק"מ סה"כ... השיאים שבאמת רוסקו באותה טיסה: 1. שיא בבחירת יום הטיסה עם התנאים הכי פחות מתאימים לשבירת שיא. 2. שיא בכושר התמדה ובדבקות בעיקרון שלא לתפוס בשום אופן טרמיקות של יותר מ +1.5 מ"ש. 3. שיא בכושר לשכנע בחורה שלא רוצה לקום ולשבור שיא היום, לקום ולשבור שיא היום. לא ברור אם היה שימוש באלימות פיסית. וועדת ז´נבה עדיין חוקרת. 4. שיא ב- low save, הממזר תפס טרמיקה בגובה של פחות מ 50 מ´ מעפ"ש (עם טאנדם!). אני פועל להעברת חוק המגדיר כל ירידה אל מתחת ל 50 מ´ מעפ"ש כנחיתה. חכה חכה... 5. שיא בלהיות הראשון שעשה את הקו הנחשק של זכרון - מבוא חמה עם טאנדם. (הוא הטאנדמיסט שעשה את הקו הזה ראשון הכי הרבה פעמים!) אף פעם לא היו לי מילים טובות להגיד לאנשים ששוברים לי דברים. סדקים זה כבר עניין אחר...
!Well Done

איך תקרא למה שאתה עשית ?

איך תקרא לשבירת שיא ב - 3.5 ק"מ (מה שאתם עשיתם לשיא הקודם שלנו) ? סדק ללא תזוזה ? שבר דחוס ?? אני מציע ראש בראש על כביש רעים - אורים. תבחר יום ושעה ואל תשכח את נערת הגלגל/הבאלסט או אולי תיקח את מר כוכבי במקום. יוקי יתן לך GPS במקרה ושלך התקלקל (עובדה חשובה שכחת לציין בהודעתך). מי יעבור ראשון 100ק"מ ??? ניתן להמר ברשת ההימורים של האגודה - פרטים אצלי. בתי הספר מקבלים אחוזים מהרווחים ! טרמיקות לרוב איתי לנואל שמיים מצנחי רחיפה

המרחף

New member
אם עוד לא נסגרה ההרשמה

אני מתנדב להיות נהג האיסוף. אצלי זה קל"ב. עלי ברקאי, נהג מומחה לאיסוף והובלת שיאים שלמים, סדוקים, שבורים ומרוסקים.

למעלה