קצת תקוע

נוח85

New member
קצת תקוע

שלום אני יוצא עם בחורה כבר כמעט כחצי שנה התחלנו קשר לא הכי רציני בגלל פערי גילאים אני בן 24 היא בת 29, מאוד התחברנו ונקשרנו ובזמן האחרון אני מנסה להביע את עמדתי על כך שכן ניקח צעד קדימה ביחסים שלנו, כמובן שאנו בקשר אקסקלוסיבי אך לא מוגדר בדיוק, בכל מקרה אני עדיין לא מרגיש שהיא מאוהבת בי, ולפני שאני מתחיל עימה שיחה מהסוג הזה רציתי להגיע ממקום יותר בטוח בקשר, השאלה מה עדיף לדבר איתה על זה ולהגדיר בדיוק מה הכוונות שלנו או לנסות ולהגיע איתה לרמה הזאת של אהבה בקשר, אני מרגיש תקוע מאוד ורוצה לדעת שהמקום אליו אני מתקדם הוא מקום שגם היא רוצה, ושוב יש את החשש שמא זה יפחיד אותה או יגרום לקשר להיגמר.

שלום

תן לה עוד אהבה. אמור לה הרבה מלים יפות וכנות כמו מחמאות וכאלה, ועשה לה מעשים יפים וכנים של עזרה ותמיכה. תן לה הרבה דאגה. אז היא תחוש באהבתך ותבין שאתה רוצה לקרב את הקשר. ככל שהיא תהיה נחמדה אליך ותרגיש שזה טבעי לה, תוכל לזהות כמה היא רוצה לקרב את הקשר.
&nbsp

נראה לי ש...

אחרי חצי שנה אפשר כבר לדבר על דברים כאלו. אם אני לא טועה, כתבת בעבר על זה שאתה לא רצית
בהתחלה והיא כן ואז אתה רצית והיא לא ונשמע לי שכל פעם אחד מכם לא מסונכרן עם השני.
אולי פשוט תדברו :)

דאולי

New member
אז בגלל הפחד שמא זה יפחיד אותה והקשר יסתיים

אתה בוחר להתעלם ממה שאתה רוצה ומרגיש?
אני מציעה לך פשוט לדבר איתה, לשאול את השאלות ולחשוב ביחד מה הכי מתאים לכל אחד לחוד
ומה הכי מתאים לביחד שלכם. חבל לחשוש לפני שבכלל התקיימה שיחה כזו.
נראה לי שאחרי שתשבו ותדברו, לא תבין למה בכלל חששת.
אם תשובתה תהייה שנוח לה במקום שבו הקשר נמצא עכשיו ואין לה צורך לקחת צעד קדימה.
לפחות תדע איפה אתה עומד.

למעלה