קצת תמיכה ..

kvsk1989

New member
קצת תמיכה ..

אני והחברה שלי יוצאים חודשיים היא גרה בדימונה ואני באור יהודה.. הינו מתראים כל שבוע .. אני אצל ושבוע אחרי היא אצלי!.. הייתה לנו כיום שיחה שמאוד מאוד רגישה על עבודה ועל להתקדם בחיים (בני 22) ,היא מצאה עבודה והפחד הוא שהזמן של העבודה והמרחק יפריד בנינו! כל היום אני במחשבת עליה,על כמה שאני מעריך ואוהב אותה... כל היום היא מתנגנת לי בלב ובנשמה... אני כל כך קשור אלייה שכאילו באמת אני מרגיש שאני איתה 100 שנה! ועכשיו כשהיא תכנס לעבודה לא יהיה לה זמן והיא תצתרך לעבוד גם בימי שישי והיא לא תוכל לבוא אליי ... ומפה הבעיהה אני מתחיל להיכנס לדיכאוניות שכזו...שלראות אותה אם בכלל והפחד שלא יפריד בנינו...! מה אני יכול לעשות כדי לרוקן מחשבות .... והה.. מה אניאוכל לומר לה ככה שלי ולה יהיה יותר קל! :( כל שיר שמתנגן אני מזיל דמעה מרוב שהראש רק עליה כל הזמן ואני זה שנשבר בסתר מבלי לומר לאפחד! תודה על התגובות ,אשמח אם תשתפו אותי בעצתכם!

Talg123

New member
בעיקרון

אני יכול להגיד לך שאני באותו מצב כמוך בעיקרון אני והחברה בני 22 עובדים שניינו ואני גר בקריות והיא בטבריה. בהתחלה שהתחלנו לעבוד גם אני חשבתי שזהו הלך על הקשר ואנחנו נתראה יום בשבוע אולי לפעמים פעם בשבועיים, אבל דע לך שזה לא נכון ואתם תמצאו פתרונות להכל. אני והחברה שלי מתראים 3-4 פעמים בשבוע כאשר אני לא עובד כפולות אני מסיים תעבודה בבוקר ונוסע אלייה וחוזר למחרת לעבודה בבוקר ובסופ"שים אני אצלה או היא אצלי. פשוט תבדקו תסידוריי עבודות שיש לכם ולפי זה תתאימו תזמנים שלכם, גם אם זה אומר שבחודשים הראשונים אתם תתראו 2-3 פעמים בשבוע או אפילו טיפה פחות. כל עוד אתם אוהבים זה יעבור בסוף ובע"ה אתם תסיימו תעניין בדירה משותפת ועבודה קרובה לכם ליד הבית והכל יהיה מצויין. בטח ובטח אל תאבד אותה בשביל דבר כזה. עוד משהו בקטנה, אני גם חשבתי בהתחלה להיפרד מהחברה ביגלל זה ובסוף המצב התהפך כי חברה שלי בוכה שאנחנו לא מתראים מספיק(למרות שזה 3-4 פעמים בשבוע שאנחנו ישנים אחד אצל השני) ואני פשוט נותן את כל כולי בשביל הקשר הזה ובכל יום שאני לא עושה כפולה אני נוסע להיות איתה או שהיא באה אליי אז פשוט אל תדאג!

kvsk1989

New member
אממ

קודם כל תודה... דבר שני אני לא אוהב להיות דבק אבל להסביר את זה שאני זה שבוכה בסתר מבלי שאף אחד ירגיש אלא רק אני... אני בחיים לא יעזוב אותהה והיא מאוד נאמנה לי ויש לה תמיד רצון לעוד ...אבל עכשיו כששאלתי אותה היא אמרה שגם שישי היא תעבוד ואם אני יתחיל לעבוד אני לא יודע אם זה יהיה גם שישי וכאלה.. אני כל כך חושש וכואב לי לא לראות אותה .... ואני מרגיש שאנחנו בקושי נפגש ... והיא יותר חזקה ממני היא אומרת שהיא לוקחת הכל בקלות ולא רק זוגיות אלא גם לדגאוג לעצמה... אבל עדייןן הפחד הזה שלא לראות ואם בכלל.. אני כל כך רוצה אותה איתי \! :( קשה לי בלעדיייהה...!

Talg123

New member
דיי אחי...

עזוב אותך מהדיכאון הזה... זה לא שווה את זה. אתה איתה היא אוהבת אותך אני לא מבין על מה יש לך להיות בדיכאון... אולי להיות טיפה מבואס מהמצב זה סביר אבל לא דיכאון. פשוט אמרתי לך תבדקו תסידור עבודה ותתאמו... אם היא עובדת יום שישי פשוט תסע אלייה ותחכה לה בבית איזה שעה עד שהיא תגיע מהעבודה ותשאר איתה.. זה לא מסובך. גם חברה שלי הייתה תקופה שהיא עבדה שישי בבוקר אז היא הייתה באה אליי בחמישי בערב ובשישי בבוקר נוסעת לעבודה. זה לא מסובך זה עניין של רצון, אם יש רצון שום דבר לא יעצור אותכם מלהיפגש נקודה.

kvsk1989

New member
צודק אחי

מה זה תודה! .. איזה מזל שיש אנשים עם נשמה היום!תודה גברר! כל בעיה אני שואל אותך!!

chenby

New member

chenby

New member
קודם כל

במקום לחיות את איך תהיה בדיכאון כאשר לא תתראו, תחזיר את עצמך כל פעם מחדש להסתכל על היום בלבד. אין לך באמת משהו אחר חוץ מהיום ואין לך מושג מה יהיה עוד שעה. הדכאונות האלה, זה מדמיונות על איך עלול להיות משהו רע בעתיד. באותה מידה אתה יכול לשמוח כבר מעכשיו על משהו טוב שעלול לקרות בעתיד, אבל את זה אנחנו לא רגילים לעשות. אבל פה העבודה האמתית. לשמוח מהעתיד לבוא.. אם התדר שלנו יוצר מציאות, אז באיזה תדר עדיף להיות?

kvsk1989

New member
אממממ

כן זה נכון מה שאת אומרת אבל המרחק זה אנחנו בחרנו! ואני נאמן והיא נאמנה לי... ותכלס את צודקת אני תמיד במחשבות מה ומו ומיי... אשככרה כל היום דמיונות מה יהיה וזהה... את צודקת את צריך להיות בתדר של שמחה של אהבה אחת! אני מוכן לעשות הכלל כדי שלי ולה יהיה טובב! הכללל! אני מודה להשם על כל יום! אבל את יודעתת הרגש מציף אותי כל פעם מחדשש! זה מראה לי שהאהבבה יותר חזקה ממני! !

chenby

New member
זה עניין של אימון

של עבודה מתמשכת - כמו שאתה הולך לחדר כושר כדי לפתח שרירים, אז פה זו עבודה על שרירי המוח. עלית על דפוס מסויים (למשל שיש לך נטייה להאמין לדמיונות וליצור מהן פחדים לעתיד) תשנה את הדפוס (למשל - תזכיר לעצמך שאתה עסוק בלדמיין ולא לחיות את הכאן ועכשיו - ותחזיר את עצמך חזרה לכאן. באותה מידה אתה יכול גם לדמיין סיטואציה טובה ולתת לה את האנרגיה ותשומת הלב. ) תזכור שלאן שהולכת תשומת הלב - לשם הולכת האנרגיה, ושם נוצרות התוצאות. העבודה על זה היא רק שלך. הודיה - זה מעולה!! תמצא עוד ועוד ועוד דברים שאתה בהחלט יכול להגיד עליהם תודה (סתם למשל שזכיתי להדליק כל יום נרות בחנוכה האחרון..) ככל שתהיה יותר בהוויה של תודה, כן תמצא סיבות והוכחות למציאות שכיף להגיד עליה תודה בלי מאמץ. אבל זה דורש להתאמן על זה. כל יום כמה דקות בבוקר כשאתה קם, תכתוב לעצמך 10 דברים שאתה מודה עליהם על הבוקר. תתחיל מזה. יש מלא דרכים.

hrui2008

New member
שלום

דווקא הריחוק הינו גורם המחזק קשר . הוא יותר געגוע וזמן אישי . להיות ביחד כל יום עלול לגרום לשגרה וירידה בריגוש / חשק וכו' . גם לה זה טוב כל עוד הנתק הינו במידה ונובע מאילוצים . בכל מקרה על תראה לה פחד נטישה ,זה עלול להוריד לה את החשק ממך [בדוק] שמור את זה לעצמך [לא קל ...קשה ] ותן גם לה ליצר חשש דומה - דבר שיגרום לה לרצות אותך יותר. קח שיר יפה - אבל אל תיכנס ממונו לדיכאון .

kvsk1989

New member
כןן אממ

אמרתי לה גם בפון שאני לא אוהב להיות דבק! אני בתור גבר אוהב לתת לה את החופש שלה!... אממ האילוצים הם שהיא תתחיל לעבודד והה... גם בכל מקרה הינו נפגשים רק בסופש.. כי אני והיא שומרים שבת! הלוואי והייתי יכול להשכיר לי איתה איזה דירהה ינעל העולםם :( הגעגוע הורסס אותי ואני לא מראה ,אני יותר יבש לא שולח הודעות בכדי לא להציק ואו לא יודע מה ... המצב כל כך קשה שלי ולה אין שיחות חחח :p:p אז איך אני מתמודד עם געגועעע בלב בראש שכל היום חרוט סביבי! ? אייךך?.. :(

kvsk1989

New member
התודה שלי היא

לבורא עולם שמחזיר לי את הנשמה קודם כל ,ואז הכיר לי את הנשמה שלי ...שהגעגועים חונקים אבלל מה לעשותת.... יהיה טובב! ואני מנסה מאוד לשנות מחשבה אבל זה כל כך קשה שלא עוברת דקה בלי לחשוב עליהה.! זה קשהה!

chenby

New member
תחשוב עליה! בטח תחשוב עליה!

אבל בשמחה ובאהבה ולא בצער..

Talg123

New member
אחי....

הוא בן 22 רק עכשיו סיים תצבא... זה לא מהלך נכון לעשות ישר שאתה מסיים תצבא. צריך לחסוך כסף קודם לדברים יותר חשובים.

kvsk1989

New member
צודק

הלוואי והיה כסף בכלל לעבור דירה! :( בעזרת השםם הכל בזמנו! אחח כמה שהלב דופק שאני נזכר בהההההה כאילו היא בעולם אחרר! :(

hrui2008

New member
שתתראו כל יום למשך תקופה ארוכה יעבור לך

כלומר- עדין תהיה מאוהב בה אבל לא במצב בו אתה נמצא היום שזה ממש מפריע לך בשגרת היום . בקיצור -יעבור כאשר תצמצמו מרחק...

מריוס זכריה

Member
מנהל
לפי עניות דעתי

יש לך בעיה באיזון בין רגש לשכל. אתה כולך שוחה ברגש, והשכל לא מצליח לאזן את התמונה. זאת לא ירידה עליך. אני שפוט משקף לך מה אני רואה, ממכלול התשובות שלך. ואני אומר שזה לא מצב בריא. אני מציע לך לנסות לאזן את העניין. אולי תקרא קצת מה הרמב"מ אומר על איזון המידות.

למעלה