קצת תמונות

• פותח הנושא chino
  • פורסם בתאריך

chino

New member
קצת תמונות

זו היא "בטי" והיא הרכב הראשון שלי (מגיל 17) היא פולקסווגן סימן 3 לימוזין (type3 1600L) עם גיר פול אוטומט (יחידה בארץ), כאן אנחנו על רקע ים המלח.

chino

New member
בטי וחברה

כאן בטי בתערוכה של מועדון החמש בזכרון יעקב כאשר לימינה נמצאת כרמן-גיה סימן 3.

chino

New member
פולקסווגן 181

הנה רכב שטח אמיתי...פולקסווגן 181 שנראה באילת

Type34

New member
ה-Type 34 שבתמונה

מישהו יודע למי שייך ה-Type 34 שבתמונה? הייתי רוצה ליצור איתו קשר. דניאל

vq55205

New member
בטי

ומי זה המכוער הזה ליד האוטו... סתאם , חבל שלא רואים אותך - אחד מעמודי התווך של הפורום.

יפה הוריאנט שלך

רק לספר לך, שאתה לא האוטומטית המלאה היחידה בארץ, היתה לנו פעם כזאת במשפחה, עגולה ולא לימוזין, ולפני כשנה ראיתי אחת סטיישן אוטומטית רק שלא הסתדרתי עם הבעלים על המחיר. הרכב הראשון שקניתי היה וריאנט 69, שנסעה אז (ב1987) מאילת ועד החרמון תוך כדי הפרחת ענני עשן לבנים מאחורה, חמישה אנשים ברכב, ערימות של ציוד, ונוסעים. אחר כך עברתי ל 411 שמבחינתי זה החיפשית האולטימטיבית.

chino

New member
זו לא ווריאנט !

וואריאנט זה הדגם סטיישן, ואילו בטי היא דגם קופה. עדיין אני היחיד בארץ עם דגם קופה גיר אוטומט.

סליחה שאני אתקן אותך שוב

וריאנט זה שם כולל לכל דגמי TYPE3, יש לי פה בתל אביב וריאנט לימוזין שכתוב עליה וריאנט, הוריאנט הראשונה שהיתה לנו במשפחה, נקנתה על ידי אבא שלי ב 72 חדשה מהחנות היה עליה הכיתוב וריאנט בכרום יפה. וריאנט, אם אתה עדיין לא יודע, המשמעות של השם זה "משתנה", בניגוד לדגמי החיפושית שניתן היה לקבל אותם בתצורת מרכב אחת בלבד, הרי ש TYPE3 יצא בשלושה צורות מרכב, לימוזין, קופה וסטיישן ולכן הוא נקרא וריאנט. השם וריאנט המשיך בשנות השמונים והתשעים לחלק מגרסאות הסטיישן של הפאסאט ונדמה לי של הפולו הנוכחית (לא בטוח ביחס לפולו). יובל. חובב וריאנטים מילדותו.

chino

New member
מצטער לשבור לך מיתוס

בשנת 1961 הוציאו הציגו פולקסווגן את ה-דגם 3 (type3)(דגם 1 היה החיפושית ודגם 2 הוא הטרנספורטר). ל-TYPE3 הוצגו 3 גרסאות : variant - שזהוא הדגם סטיישן ועליו מופיעה המילה variant notchback - זהוא דגם קופה ועליו מופיעה הסימון 1600L fastback - קופה ארוך (ללא תחת) ועליו מופיעה הסימון 1600TL הפירוש של variant בגרמנית זה סטיישן ואילו limuosine זה סדן. לא יתכן שיהיה דגם קופה שכתוב עליו ווריאנט, אני בטוח שפשוט הדביקו לו את הסימול השגוי. מצורף קישור לאתר רלוונטי

פתח מילון

וריאנט זה משתנה ולא סטיישן. ואני מבטיח למצוא בשבילך את התמונות של הוריאנטים שהיו לנו, קופה, לימוזין, הכל, כולם יד ראשונה, כולם עם הכיתוב. TL זה רק אחד מהדגמים, שוני ברמת הגימור. ותודה על האתר, את זה ספציפי לא הכרתי.

גם בגרמנית

כמו בכל השפות שמקורן מלטינית - צרפתית, איטלקית, אנגלית, ספרדית, וריאנט זה עדיין משתנה.

Type34

New member
שלום לכולם

שלום, קודם כל אני שמח מאד לראות שיש פעילות פולקסווגן בארץ. אני עוד יותר שמח לראות שיש עוד אנשי Type 3 בארץ! אני הולך מדי פעם לפגישות המועדון בימי שיש אבל עוד לא ראיתי שם Type 3. בעניין הויכוח חסר התועלת: chino הוא צודק כמובן. דגם בסטיישן של הType 3 נקרא ווריאנט. האחרים לא. הכתובת Variant 1600 הופיע על האוטו נדמה לי רק משנת 1972. לפני זה היה כתוב עליהם VW1600L, או VW1600TL על ה-Fastback. chino, ברשימה שלך של דגמי Type 3 שכחת את הType 34 קרמן גיהה. חוץ מזה, אתה לא בעל ה-Type 3 האוטומטי היחיד בארץ, יצר איתי פעם קשר מישהו שיש לו Notchback 1970 אוטומטי (אולי אתה?), ולי יש Type 34 אוטומטי משנת 1969 שאני משפץ. אפשר לראות אותו באתר המצורף. אולי נוכל לארגן איזושהי פעילות Type 3? דניאל

chino

New member
אני יצרתי איתך קשר בעבר

אני טוען רק שאני היחידי עם notchback אוטומטית בארץ, אשמח אם משהו יתקן אותי.

Type34

New member
סביר שיש מעט מאוד

Notchbacks אוטומטיים בכלל. ברוב המדינות מחוץ לגרמניה ה-notch לא נמכר אחרי 1965. בארה"ב הוא לא נמכר בכלל (רשמית). ה-Type 3 האוטומטי יוצר משנת 1968 בלבד, ובטח ה-notch האוטומטי יוצר במספרים קטנים בשביל השוק הגרמני בעיקר. Type 3 אוטומטי מכל סוג שהו עם קרבורטורים מקוריים (ולא הזרקת דלק) הוא גם נדיר, כי רוב הרכבים האוטומטיים נמכרו בארה"ב, וכל אלה שנמכרו שם היו בעלי הזרקת דלק. בעניין ה-Type 34 האוטומטי, ההערכה היא היוצרו בסביבות 300, שמהם נותרו היום אולי 20, שרובם בגרמניה.

למעלה