קצת תמונות חדשות... מכל מיני הופעות אחרונות
N Nadav נדב New member 21/11/04 #5 היא היתה כזאת חמודה בEMA! ../images/Emo9.gif כ"כ בלטה שם, אפילו שרק הגישה פרס........
ס סקייטר גירל New member 21/11/04 #11 וואי היא חמודה פה,אבל פה שמים לב וז זה ממש בולט-כמה קיילי התבגרה זה לא מדוייק שבכול שנה היא יפה יותר ויותר היא התייפתה המון בחמש שניםה אחרונות אבל בשנה האחרונה התמונות שלה מתחילות להראות סימני זיקנה
וואי היא חמודה פה,אבל פה שמים לב וז זה ממש בולט-כמה קיילי התבגרה זה לא מדוייק שבכול שנה היא יפה יותר ויותר היא התייפתה המון בחמש שניםה אחרונות אבל בשנה האחרונה התמונות שלה מתחילות להראות סימני זיקנה
N Nadav נדב New member 21/11/04 #13 ברור שהיא התבגרה! היא בת 37 השנה! אבל אין שום ספק בכך שהיא נראית מדהים לגילה וגם לגיל 20, ולא להיות בובת מנתחים כמו רבות אחרות! ודווקא בתמונות מהלאב קיילי היא נראיתה כ"כ צעירה שזה מדהים
ברור שהיא התבגרה! היא בת 37 השנה! אבל אין שום ספק בכך שהיא נראית מדהים לגילה וגם לגיל 20, ולא להיות בובת מנתחים כמו רבות אחרות! ודווקא בתמונות מהלאב קיילי היא נראיתה כ"כ צעירה שזה מדהים
ס סקייטר גירל New member 21/11/04 #14 כן היא ניראית מדהים אבל מה שאני אומ אומרת הוא שהיא מתחילה להראות סימני זיקנה מה שהיא לא הראתה לפני שנה ושנתיים [השנים הכי יפות שלה לדעתי] טוב בלאב קיילי FULL מאפרים אותה
כן היא ניראית מדהים אבל מה שאני אומ אומרת הוא שהיא מתחילה להראות סימני זיקנה מה שהיא לא הראתה לפני שנה ושנתיים [השנים הכי יפות שלה לדעתי] טוב בלאב קיילי FULL מאפרים אותה
N Nadav נדב New member 21/11/04 #15 באירוע של לאב קיילי כמעט ולא היה עליה משהו חחחחחח וכן, יש קמטים והיא התבגרה קצת - אבל היא כ"כ מושלמת עדיין שבא למות
באירוע של לאב קיילי כמעט ולא היה עליה משהו חחחחחח וכן, יש קמטים והיא התבגרה קצת - אבל היא כ"כ מושלמת עדיין שבא למות
ס סקייטר גירל New member 21/11/04 #16 היא אכן יפה ,אפילו מאוד יפה מושלמת-אני לא אוהבת להגדיר אנשים כמושלמים ,בפעם האחרונה שעשיתי את זה נוכחתי לדעת שטעיתי....מאוד רק רציתי לציין שרואים עליה קצת ת'קמטים לא אמרתי שום דבר אחר ו-זה לא אומר שהיא פחות יפה
היא אכן יפה ,אפילו מאוד יפה מושלמת-אני לא אוהבת להגדיר אנשים כמושלמים ,בפעם האחרונה שעשיתי את זה נוכחתי לדעת שטעיתי....מאוד רק רציתי לציין שרואים עליה קצת ת'קמטים לא אמרתי שום דבר אחר ו-זה לא אומר שהיא פחות יפה
N Nadav נדב New member 21/11/04 #17 מושלם אין - אבל קיילי מאוד קרובה להיות כזו....חחחחחח נו . . . . יו נואו וואט איי מין........
ס סקייטר גירל New member 21/11/04 #18 כן../images/Emo8.gif *מהנהנת כדי שנדב ישתוק* סתם אני באמת מסכימה איתך
N Nadav נדב New member 21/11/04 #3 ../images/Emo99.gifהיא נראית מדהים...... השיער שלה ארך וממש מתאים לה...... תודה אפרת =)
ס סקייטר גירל New member 21/11/04 #9 WOW../images/Emo70.gifפשוט מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif תודה התמונה הראשונה ממש מוצאת חן בעיני וגם השתיים האחרונות תגידי מאיפה לקחת את הראשונה?
WOW../images/Emo70.gifפשוט מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif תודה התמונה הראשונה ממש מוצאת חן בעיני וגם השתיים האחרונות תגידי מאיפה לקחת את הראשונה?
ס סקייטר גירל New member 21/11/04 #19 כמה תמונות יש משם?../images/Emo3.gifראיתי 4 בקושי תוכל לשים לי את כול אלו שיש לך בקומונה?