קצת תיסכוליים

טחיא

New member
קצת תיסכוליים

התחלנו לפני חודש בדיוק את הטיפול בשניידר

אז החדשות הטובות הן שנגה כמעט לא מקיאה השבוע פעם ראשונה אחרי חודש היא הקיאה פעמיים יום אחרי יום היא לוקחת את הבקבוק מבקשת ואפילו מחזיקה אותו לבד

אומנם היא אוכלת רק 3 בקבוקים ככה שבקושי מגיעה ל500 סיסי

אבל המשקל פשוט תקוע היא כבר עלתה במשקל ושוב ירדה והיום היא ירדה שוב מתחת ל6 קילו זה דיי מתסכל היא כבר בת שנה ו3 חודשים

השבוע לא היינו בשניידר כי סגור ונהיה שם ביום חמישי הבא בנתיים הם לא ממש מתרגשים מזה

מעבר לזה שבשאיפה עיניני הרווחה מצטמצמים הם אמורים להיות איתנו בקשר פעם בחודשיים שלושה אני משערת שזה יהיה בעיקר עם שניידר עם הרופא וגם זה כי המשקל תקוע ובעצם מעבר לזה לא דיברו יותר על כלום

היא ממש לא בכיוון של מוצקים

ועיניין המשקל יחד עם הלחץ של הסביבה שעד עוד קצת קיים והעובדה שהיא חולה המון מעיק קצת

טלי 220

New member
חג שמייח!!!!

תראי, התחלתם את הטיפול לפני חודש. לך זה נראה כבר המוווון זמן, אבל תכל'ס צריך לאפשר זמן לשינוי... עצם זה שהיא לוקחת בקבוק לבד ורוצה לאכול זה כבר השינוי המהותי והחשוב.... תרפי מהמשקל בינתיים, כי זה לא מקור הבעיה. מקורה הבעיה היתה מה שהיא עברה, וזה מתחיל להירפא...ב"ה.....שיהיו בשורות טובות!!!

אורטל OSE

New member
כבר עניתי לך בפייס אבל אני אומרת שוב

את בידיים מצויינות וכל מה שאת מתארת הוא מצוין. אליענה (שלא הוגדרה כFTT למרות שהייתה כזו לדעתי) שקלה בשנה ו3 חודשים 6.2 קילו.
טחונים? מוצקים? תניחי לה קצת. זה יגיע. בסוף כולם עושים דיאטה

טחיא

New member
תודה

לגבי מוצקים וטחונים זה כרגע ממש לא מטריד אותי ברור לי שכשהיא תרצה היא תתחיל לפי ההנחיות של שניידר אני נותנת לה לשחק לחוש את האוכל בידיים היא לא מראה שהיא בכיוון של הפה אבל יש לי סבלנות

הבעיה יותר נובעת שמעבר לסבלנות והידיעה שלי שזה לוקח זמן וצריך סבלנות הקרובים מסביבי אמא שלי למשל מלחיצים ואני צריכה כול פעם מחדש להסביר שאני הולכת לפי ההנחיות של שניידר ויש ליווי צמוד וזה לוקח זמן

כול פעם שהיא רואה אותה כשהיא עוזרת לי היא מזדעדעת ומתחילה מחדש

אורטל OSE

New member
יקירה, לפעמים צריכים פשוט להיות

צפרדע חרשת.

עברת את האשפוז ההזוי ההוא תעברי גם את אמא שלך (אלא אם היא פולניה
)

בהצלחה!

מובן לגמרי.

האם היא שומרת על האחוזון שלה?
האם היא צונחת או מראה סימני שיפור מבחינת האחוזונים?

אני לא יודעת למה מציקים לכם כל כך.

ליה נולדה 768 גרם.
תמיד היתה מאוד מאוד מאוד קטנה, גם לה היו בעיות קשות עם התזונה.
אבל היא תמיד שמרה על הגרף שלה. אמנם שלה לגמרי ולא התקרבה לאחוזונים תקינים, אבל זה שהיא שמרה על שלה - לא הלחיץ יותר מדי.
היא שקלה 4 או 5 ק"ג בגיל שנה, 7 ק"ג בגיל שנתיים ועכשיו סביבות ה- 12 ק"ג בגיל 4.

אמנם התייעצנו, היינו אצל דיאטנית וכו', אבל ברגע ששחררנו - היא התחילה לאכול והיום אפילו צריך להגיד לה לפעמים דיי... כי נראה לנו שהיא מגזימה והיא יכולה בסוף להקיא הכל.

בהצלחה.
הרבה בריאות.
ולנשום. חשוב שתהיו רגועים למרות שאין ספק שזה מתסכל ומטריד.

טחיא

New member
היא לא ממש שומרת

ועכשיו זה יותר הלחץ של הסביבה קרובה משפחה וכו שקצת פחות מבינים את הדרך של שניידר ולחוצים כי מבחינת מראה היא בהחלט נראת רזה מידי
אופאת הילדים יודעת שהיא מטופלת בשניידר ככה שכבר לא מתעסקת במשקל שלה מעבר לעידכונים לגבי שניידר והדיאטנית של הקופה מבחינתי כבר לא בתמונה כלומר אני יודעת שהיא יודעת מה קורה איתה אבל אין לה שום החלטה לגביה כרגע

בשניידר לא לחוצים ובנתיים פשוט ממשיכים במעקב שבועי בגלל שהיא תקועה במשקל מבחינתם השיפור ההתנהגותי זה החלר החשוב
והאמת שברגע שאני יודעת שמביחנה בריאותית היא בסדר השינויים ההתנהגותיים הם הבה יותר חשובים

למעלה