קצת תהיות משלי

Enrique romero

New member
קצת תהיות משלי

1. מינסוטה ויוטה- 2 קבוצות שאני רואה ככאלו שיכולות להתברג בצמרת המערב בעוד כמה שנים, מה לדעתכם הצעדים שהן צריכות לבצע כדי להגיע לשם?

2. הטרייד של קרטר-וויליאמס תמורת ברנדון נייט- רק אני חושב שזאת היתה טעות רצינית מצד מילווקי? הסתמכו על הפוטנציאל של קרטר-וויליאמס שמתגלה כשחקן מאוד בינוני ובינתיים מי שמממש את הפוטנציאל שלו זה דוקא נייט.

3. עמנואל מודיאיי ודיאנג'לו ראסל- איפה אתם רואים את שניהם בעוד כמה שנים כשהאופציות הן שחקן ספסל בינוני\ רול פלייר בחמישיה\ כוכב ?

הטרייד של קארטר וויליאמס על ברנדון נייט היה בעייתי

לשתי הקבוצות.

תזכורת קטנה, פיניקס שלחו את הבחירה של הלייקרס שמוגנת טופ 3 השנה (והייתה טופ 6 או 7 עונה שעברה) לפילי, פילי את MCW למילווקי ומילווקי את נייט לפיניקס.

מילווקי פשוט לקחו שחקן פחות טוב ללא טווח. היה עדיף להם לקחת את הבחירה או להישאר עם נייט לקיץ, נראה שהוא קיבל חוזה סביר.

פיניקס נראית כרגע די נחמד אבל היא לא הולכת להיות יותר מקבוצת תחתית פלייאוף בקונסטלציה הנוכחית בלי לאסוף עוד סטאר מה שלא נראה שיקרה בפרי אייג'נסי למרות שהם כאילו היו קרובים להחתים את LMA. הם כן היו יכולים למצוא כזה בדראפט הקרוב עם הבחירה של הלייקרס שקיים סיכוי טוב שתהיה הרביעית-חמישית או אפילו תהפוך ללא מוגנת כלל בשנה הבאה אם תיפול בטופ 3.

נייט מבריק בנתיים (יש לו אותו בפאנטזי ואני נהנה מכל רגע) אבל אני לא חושב שזאת התפוקה הטבעית שלו. למרות זאת, טרייד סביר מבחינת פיניקס, במיוחד אם הבחירה של הלייקרס תתגלגל לשנה הבאה ואז הם פתאום יהיו סבירים וזאת תהפוך לבחירה בינונית.

rapgamer4ever

New member
מסכים. זה היה טרייד רע מצד מילווקי ולא מדברים על זה

הבאקס עם נייט עמדו על 56% הצלחה.
עם MCW הם ירדו ל-38% הצלחה בעונה שעברה וגם העונה פתחו 5-7 שלילי.
&nbsp
מעבר לכך שנייט פשוט שחקן טוב יותר, הוא גם תרם יותר למילווקי.
&nbsp
את הצד של פיניקס ופילדלפיה בטרייד עוד אי אפשר לשפוט. מילווקי בטוח הפסידו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גרוע זה יחסי

תזכרו שקיד מאוד רצה את הטרייד הזה והאמין (עדיין מאמין אני מניח) בקארטר וויליאמס והוא למעשה זה שדחף לטרייד.
במבחן התוצאה הנוכחי, נראה שזאת היתה טעות אבל זאת לא חכמה לשפוט לפי המספרים של נייט העונה כי בת'כלס, הוא לא נתן את המספרים האלה במילווקי וכנראה שגם לא היה נותן אותם תחת קיד.
&nbsp
אני חושב שעוד מוקדם מידי לשפוט את קארטר וויליאמס העונה במיוחד לאור העובדה שהוא כבר הספיק להיפצע ופספס כמה משחקים.
אחרי עונה מלאה איתו, נוכל לבוא ולשים חותמת על הצלחה או כישלון...כרגע זה בהחלט נראה לא לטובתו.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
זה טרייד שיחסית קל לשפוט

הקבוצה החליפה רכז אחד ברכז אחר. שניהם באותו הגיל.
לדעתי נייט שחקן יותר טוב וזה לא בגלל המספרים שלו בפיניקס. גם לא בגלל המספרים שלו במילווקי, שהיו טובים יותר מאלו של MCW. אני חושב שהוא פשוט שחקן יותר טוב. הדבר מתבטא במבחן התוצאה. אני מבין שקרטר-וויליאמס מתאים יותר לחילופים האוטומטיים בהגנה של מילווקי אבל זו לא סיבה להעביר את השחקן הכי טוב שלך. נייט היה השחקן הכי טוב במילווקי בשנה שעברה.

billc

New member
לדעתי זה עניין כספי של קיד, קיד לא רצה לשלם הרבה על רכז

בשלב הזה, כי הוא חשב על העתיד, אומנם שני השחקנים באותו הגיל, אבל לנייט יש שנתיים יותר בליגה, והחוזה שלו נגמר, לעומת קארטר שיש גם העונה וגם העונה הבאה חוזה של רוקי, מקסימום אפשר להחליף אותו, צריך להבין שקיד הוא גם GM שם , אבל זה מילווקי, אז כנראה הוא לא יכול לעבור את התקרה, אם הם היו משלמים לנייט, אז כנראה לא יכלו להביא מונרו. בכל מקרה הקבוצה עדיין בשלבי בניה ולפעמים צריך לוותר על משהו טוב, בשביל העתיד.

Orenseg

New member
אני חוזר בדיוק על מה שטענתי בפברואר

נייט מתאים הרבה יותר לצד בלדסו, שני השחקנים מרוצים מהסיטואציה, וגם הקבוצה והאוהדים. גם כשהוא לא פגע בתחילת העונה והיה פצוע בקודמת, זה הרגיש כמו צימוד נכון, כזה שמקדונו רצה במשך זמן רב. הוא שחקן שעובד קשה כדי להרוויח את מקומו, ובגיל 23 (צעיר בחודשיים מmcw) נכנס לעונתו החמישית לאחר שהפגין שיפור מעונה לעונה, ולטענתו בסיטואציה הכי טובה בקריירה. הוא מרגיש בבית. למה שלא ישחק כמו כוכב?
&nbsp
הסאנס נהנו מלו״ז נוח ופתחו את העונה חלש בהתקפה (קצת יותר שפיץ מול הקליפרס והפיסטונס, והיו 9-3), אבל כבר מדורגים טופ10 בהתקפה ובהגנה (דרישת סף לקונטנדריות, לצד הווריורס, הספרס וכמעט הקאבס שכרגע בחוץ). זו הקבוצה היחידה שבנוסף גם מדורגת בטופ10 באחוזי ריבאונד בשני צדי המגרש, ועושה את זה בקצב השני הכי מהיר בליגה. זו קבוצה קשוחה יותר (צ׳נדלר לא בולט בסטטיסטיקות אבל מבצע עבודת קודש), מניעה את הכדור יותר, מאוזנת יותר וטובה מבשנים שעברו בכל אספקט. מלבד צ׳נדלר וטאקר היא גם צעירה וצפויה לרוץ ביחד עוד שנים רבות, כשבוודאי תהיה אפשרות לצרף חתיכה נוספת בקיץ. אולדריג׳ היה יכול להיות מדהים אבל הם יסתדרו גם בלעדיו.
לגבי הבחירה של הלייקרס - מי יודע מה יקרה איתה? הסיכוי שהיא תהפוך לשחקן עם האפסייד של נייט, שמתחיל לממש, שואף לאפס. בטח בחלון הזמן הנוכחי של הקבוצה, וכשאין עליה שליטה אמיתית בגלל ההגנה. מקדונו קיבל החלטה אמיצה ואני עומד מאחריו.
&nbsp
הבאקס היו בשלב התפתחותי דומה לסאנס, ופשוט עצרו את ההתפתחות של הקבוצה תמורת שחקן שעדיין לא נראה מתאים לסכימה. הם בחרו לשלם למידלטון וזה סבבה, אבל התמורה על נייט היתה צריכה להיות שונה.

Enrique romero

New member
לגבי מינסוטה ויוטה- ראיתי כמה משחקים של שתיהן ואלו המסקנות

נתחיל עם מיני, שהיא לדעתי הקבוצה עם הפוטנציאל היותר גדול להיות קונטנדרית.
&nbsp
רוב מה שיקרה איתם בעתיד כמובן תלוי בבריאות ובהתפתחות של וויגינס וטאונס, ובינתיים הכיוון נראה מאוד חיובי. וויגינס מזכיר לי קצת את קובי בצעירותו, אתלט אדיר עם יכולת חדירה נהדרת שצריך לשייף את הקליעה שלו ולהוסיף משחק אול אראונד.
טאונס הוא סוג של אנתוני דיויס בגרסה כבדה יותר, וכמו דיויס הוא בא מלוטש מבחינה הגנתית אבל צריך להוסיף קצת מובים בפוסט ולייצב את הקליעה מבחוץ.
אבל בהנחה ששניהם יהיו הכוכבים שהם אמורים להיות, איך מיני ממקסמת את הפוטנציאל שלה?
בגזרת הפרי אייג'נטס מן הסתם השאיפה צריכה להיות להביא את דוראנט שיהיה שחקן חופשי, אבל אם נהיה ריאליים הסיכוי שיגיע למינסוטה הוא די נמוך לכן לטעמי הם צריכים ללכת הכי חזק שאפשר על באטום בקיץ הקרוב, הוא ימלא אצלם את החלל בסמול פורוורד ויוסיף להם קליעה והגנת פרימיטר טובה. מה גם שהוא יהיה בן 27 עם עוד כמה שנים טובות לתת.
מה שעוד הייתי עושה זה אומר לרוביו שלום בטרייד תמורת 4 נחמד שקולע מבחוץ, ומחתים את קונלי בתור רכז פותח.
רוביו פציע מדי והחוסר שלו בקליעה הוא משמעותי בליגה של היום.
לגבי הספסל, סה"כ מינסוטה סבירה שם. חמישיה שניה של לאבין שאמור להפוך למעין רכז-סקורר כזה, מרטין (בהנחה שישאר על חוזה נמוך, אם לא הוא אז איזה קרופורד כזה), שבאז, בייליצה וג'נג עם תוספת של נגר הגנתי למקרה הצורך סוגרת קבוצה מאוד יפה, וחמישייה של קונלי-באטום-וויגינס-ראיין אנדרסון (נגיד) וטאונס היא לדעתי פוטנציאל לאליפות אלא אם גולדן הולכים לעשות שיקגו ולסתום את הליגה ל-6 שנים הבאות.
&nbsp
עכשיו נעבור ליוטה. אין הרבה מה לנתח פה הקבוצה צריכה רכז באופן דחוף ובהול. ראול נטו שחקן יורוליג, טריי ברק לא רכז פותח בקבוצת NBA וגם דנטה אקסום לא הראה יותר מדי ניצוצות בעונת רוקי. לצערם בקיץ הקרוב הרכז הכי בכיר שמשתחרר אחרי קונלי זה ג'נינגס, שמי יודע איך יחזור אחרי הפציעה. אח"כ יש את רונדו וכל מני דיג'יי אוגוסטין למיניהם.
במקומם הייתי הולך בכל הכוח על קונלי, אם לא הולך אז את ג'נינגס שסה"כ למרות שהוא שחקן בעייתי הוא יכול להוסיף להם כוח אש התקפי שקצת חסר. ברונדו לא הייתי נוגע כמובן.
עוד בעיה של יוטה זה שהספסל שלהם מאוד מאוד קצר, חוץ מאלק ברקס שנותן עונה יפה וסוגר להם את השוטינג ביחד עם רודני הוד הנהדר, וטרבור בוקר שנותן אחלה האסל- אין להם שחקנים.
אז נגיד שברק רכז מחליף, לדעתי הם צריכים להוסיף סמול וסנטר ורצוי בקיץ הקרוב כי עוד שנתיים יש להם להחתים את היווארד על הראש.
יש לא מעט היצע, נגיד ג'ראלד\ג'ף גרין וג'ורדן היל \מו ספייטס בהחלט יכולים לשדרג אותם. קשה לי לראות אותם באמת מתמודדים על האליפות אבל אין לדעת איך דברים יתפתחו, גם גולדן לפני שנתיים-שלוש נראתה כמו קבוצה חביבה אבל לא כזאת שתאיים באופן ממשי על התואר.
&nbsp
אז אחרי שישבתי חצי שעה על החפירה הזאת, אשמח לשמוע מה אתם חושבים ואם מסכימים לגבי המסקנות?
&nbsp

למעלה