קצת שקרים לבנים ?

baco3

New member
קצת שקרים לבנים ?

חזרתי לא מזמן מטיסה לצפון איטליה, ורונה.
הטיסה התבצעה עם סאנדור אבל עם ה 739 של אל על שהפך כבר למטוס די מושחת ומוזנח.
בדרך חזור ביקשתי מדיילת הקרקע האיטלקית והלא סבלנית אם אפשר לשבץ אותנו בשורות הראשונות, מושבי ביזנס ללא שירות ביזנס (כל הקודם זוכה) - היא סירבה בטוענה שהשורות הראשונות מיועדות למשפחות עם תינוקות כי יש שם שתי מסכות חמצן למושב. שקר ראשון אני מניח אלא אם תגידו אחרת.
לקראת הנחיתה הלפ טופ שלי פעל והדיילת ביקשה לסגור וליישר מושב, מכיוון שהיו עוד 25 דקות לנחיתה ביקשתי עוד 2 דקות כדי לסיים את דבריי. הדיילת סירבה בנעימות בטוענה שהיא צריכה להודיע לטייס שהקבינה מוכנה לנחיתה. אני מבין שהיא צריכה זמן כדי להשתלט על צ'ארטר שלם מלא במשפחות אבל להודיע לטייס ??

tp535

New member
אף לא שקר לבן אחד.... לא הכל שקרים בעולם.

אכן יש צורך להודיע לטייס "קבינה מוכנה" גם טרם ההמראה וגם כחלק מההכנות לנחיתה. אקט זה מאשרר לצוות בקוקפיט כי הקבניה אכן מוכנה להמראה/ נחיתה.

לגבי מסכות החמצן אכן בשורות הביזנס יש שתי מסכות בשורה.
מנגד יודע כי ההנחיה של סאן דור לגבי הושבה במושבים הללו היא למחזיקי כרטיס נוסע מתמיד בדרגות גבוהות או כאלו שמשלמים על המושבים הללו. זה אף מופיע באתר סאן דור .
ולכן ההנחה שלך של כל הקודם זוכה שגויה ביסודה
מצורף קישור
http://www.sundor.co.il/he/Passenger-Info/OnBoard/Pages/Preferred-Seat.aspx

baco3

New member
תודה על התשובה והערה אחת

תודה על התשובה.
זו לא היתה הנחתי אלא זה נאמר על ידי דיילת הקרקע בטיסת ההלוך מבלי לאפשר קנייה, אני מכיר את הלינק שצירפת אך היא טענה שזו טיסה חכורה ולכן אין אפשרות לבצע זאת ולכן כל הקודם זוכה.
באיטליה טענה דיילת הקרקע שיש שתי מסכות חמצן לכסא ולא לשורה ולכן התינוקות שיושבים על ברכי ההורים צריכים לשבת במחלקת הביזנס. שזה לא יותר מקשקוש מוחלט.
שהמטוס מבצע לג רגיל אז מעבירים את התינוקות לביזנס כדי שיישבו על ברכי זרים ??
&nbsp

למעלה