קצת שקט

קצת שקט

עבר זמן עד שנפתח הפורום הכללי של האגודה למצנחים , חופשי ומשוחרר בניהולה וביוזמתה של האגודה, וחשבנו כי באה "הגאולה" למחוזותיונו... אך ראו זה פלא - "הגאולה" שוב ברחה והתרחקה. אם משוטט מזדמן יכנס לפורום לרגע הוא יוכל להתבלבל ולחשוב שדברים נכתבים בעקבות מצוקה. אז מה יש לנו - אחד שמעוניין לפרסם/למכור דרך האתר. אחד שמבלבל את המוח אבל מדבר מתוך קופסא ונהנה מהרעש שהבלבול משמיע ולא מוציא את הראש החוצה, ועוד אחד שאומר אמן. על דבר אחד אפשר לפרגן להם - היום, יותר מתמיד ברור שטוב שלא אוחדו שני הפורומים. רק לחשוב שכל המלל שהם מפיקים היה מתערבב בדברים הטובים שבפורום הבטיחות. רק לחשוב ולהודות על זה... אז בבקשה, תנו קצת לנשום, תרפו לרגע. מכיוון שאני לא מאמין שאתם נהנים מ"התפקיד" שלקחתם על עצמכם (להיות השומרים של חופש הדיבור) תדעו, אתם משוחררים ורשאים סתם להנות מהחיים. יגאל.

shaison

New member
ויקומו המלפפונים....

יגאל כל כוונתנו היא להחזיר את הכותבים כן כן אלה שכותבים על מצנחי רחיפה ובטיחות!!! תזכיר לי רק מה אתה כתבת שתרם לפורום הבטיחות שלא אכפת לך שמגרשים את הכותבים? (למקרה שלא שמת לב נשארו איתמר ואלמוג שמידי פעם עונה לשאלות הקוראים על דבריו של איתמר) שי

אישהו

New member
קרדיט למלפפון

שי שלום, ראשית שמחתי להתיחסותך. נכון צר לי שחלק מאיתנו בחרו שלא להשתתף בפורום הבטיחות - אבל - לא לזה דבריי התייחסו, אבקשך לקרוא שנית את מה שכתבתי אני בטוח שבקריאה פשוטה שלא מנסה לייחס לי דברים נסתרים שלא נאמרו תרד לסוף דעתי חוצמזה תן קצת קרדיט להבנה שלי. נ.ב אולי בכותרת שבחרת לדבריך טמונה הבעיה שלך - בזה שבחרת לשים את עצמך כמגדל שדה מלפפונים. יגאל.

avihart

New member
כותרת מתנשאת שיי לא לעניין

שיי יגאל גולן הוא חבר וועד שתורם שעות רבות מזמנו לאגודה. יש לי גם את הכבוד להימנות על חבריו כך שכול ריח של ירידה עליו. מסבך אותך אתי !!! מה שיגאל רוצה רק שיתוף פעולה מאנשים שכן יכולים לכתוב בפורום בטיחות. לא כמוני שאינם מסוגלים. אלה כמוך וכמו איתי. ונימאס לו מאנשים שתקועים בעבר. מתעלמים מהמציאות. ומנסים עדיין לנסות להמשיך לכופף את האחרים לדיעותיהם. הוא רוצה שקט! הוא רוצה הבנה ואם אין אז פשוט שקט! ולא להמשיך במשחקים ילדותיים. ואת זה אומר לך אחד שלא יכול לתרום שורה לפורום לבטיחות. ולא יכול לתרום כלל. למעט לנסות לתרום לחבר שלי . שיבינו אותו. ולא ירדו עליו. או יתנשאו מעליו. מקווה שהצלחתי להבהיר קצת. אחד שלא תורם כלום (לצערו חוסר כישורים)

shaison

New member
אבי(ויגאל) מקבל את הערה

אבי שלום א.מקבל את הערה לגבי הכותרת. ב.מה לעשות שאותם גופים שכיניתי "מגדלי המלפפונים" הם אלה שמביאים חברים חדשים לאגודה (בניו-זילנד ובארץ) ואלה שתורמים רבות לפורומיידה. ג.ברורה הבקשה לשקט למה לא ברורה הבקשה לפורום אחד הרי זה לא בעיה לשאול את החברים מה רצונם? (דואר או דו"אל או במענה הקולי) הרושם שנוצר כרגע הוא שהחלטת וועד ישנה היא שמכופפת את כולם לדעת הוועד שחלקו כבר התחלף אז אולי מישהו ירים את הכפפה הזאת ויפתור לכולם את השאלה מה המרחפים רוצים? ד."שמחתי" להיסתבך אתך אבל אני משאר שיגאל הוא ילד גדול ויכול לדבר בשם עצמו. שי לנואל

למעלה