קצת שקט כאן

קצת שקט כאן

ובגלל שאין לי משהו לספר אני סתם אמליץ על שיר שעושה מצברוח טוב
toploader-dancing in the moonlight והנה המלים: We get it almost every night When that moon is big and bright It's a supernatural delight Everybody dancin' in the moonlight Everybody here is out of sight They don't bark and they don't bite They keep things loose they keep it tight Everybody's dancin' in the moonlight Dancin' in the moonlight Everybody's feeling warm and bright It is such a fine and natural sight Everybody's dancin' in the moonlight We like our fun and we never fight You can't dance and stay uptight It's a supernatural delight Everybody was dancin in the moonlight We get it almost everynight when that moon is big and bright it's a supernatural delight everybody's dancin' in the moonlight פשוט שיר כיפי!

דיתוּש

New member
שיר מגניב... ונחשו מה???

נו, נחשו! -אכלת תפוח. לא. -קנית מחשב נייד. לא. -לבשת שמלה. לא, איכס. טוב, אז לא הצלחתם. א-ב-ל... קיבלנו תוצאות של מבחני הדסה!!! מי שלא יודע מה זה, זה מין מבחנים כאלה שבודקים יכולת ולאיזה מקצועות אתה מתאים ואיזו בגרות כדאי לעשות [בדיוק דיברתי בטלפון, אז כתבתי "להתקשר" במקום "לעשות"... חהחה...]. ו... קיבלתי 8.5 מתוך 9 בכושר לשוני [וווווו-הוווווו!!!] 7 מתוך 9 בכושר מספרי [איך לעזאזל?! אגב, חמש זה הממוצע
] 7.5 מתוך 9 בכושר עיוני [ייפי
] בתפיסת צורה 6.5
ובכושר יש 5.5
חחח אני חצי מעל ההממוצע... חחח שיואו
והמקצועות שאני מתאימה להם הם הומני, חברתי, מדעי, ריאלי, תקשורת, מנהל, תיירות, אומנות... איזה פאנן! חחח זה ממש כיף, היו לי ציונים ממש טובים, ו... סתם בא לי לשתף וכיף לי!
וזהו... =)

דיתוּש

New member
אה כן...

ואני מתאימה לבגרות מורחבת וסיכויי הצלחתי טובים בה-כ-ל...

שלומצי

New member
"עשית" אחלה ציונים אחותשלי!

רגע אז מה זה אומר עכשיו? שאת יכולה לבחור לאיזה שיעורים להיכנס ולאיזה לא?

למעלה