קצת שקט כאן ...

41מיקה

New member
קצת שקט כאן ...

נראה לי קצת שקט פה ... בנות , מה דעתכן על שחמט ? לא נראה לכן שאתן לפעמים משחקים עליכן \ איתכן " שחמט מוחות " ...? אני מתכוונת למשחק מהלכים מוכנים מראש , הדורשים תגובה מחוכמת ... אני הרגשתי ככה היום , היום שיחקנו שחמט מוחות אני והיא ... כל אחת הובילה מהלך שדרש תגובה מחוכמת . ואתן שואלות מה התוצאה ? אז יצא פט - שיוויון ! נשארנו בסטטוס קוו ארור . מה מוגדר אצלי כניצחון ? מט ? מט בפרסית = מת אז ברור לי שמתה לא אהיה וגם לא אסכים למות למען האהבה שהיתה לי ... למות הכוונה בלוותר ולהתפשר , לא אתפשר , לא רוצה רק אהבה , רוצה הכל , את כל עסקת החבילה ! = זוגיות , חיים משותפים . גם לא מוכנה עדיין לוותר על הרגש שלי כלפיה , לכן אני נשארת בסטטוס קוו , אולי תיפול החומה מתי שהוא ... ניצחון במבחינתה - אם הייתי מוכנה להתפשר , ולזרום ... רק להפגש מידי פעם ולחוות שוב את הרגעים הקסומים ... אז לא - לא ניצחתי והיא לא ניצחה , יצא שיוויון ... האם טוב לי עם זה ? בינתיים כן . האם מחפשת מישהי אחרת ? כן ! זה מבחינתי ניצחון , ניצחון פרטי שלי על עצמי , לא להגרר אחרי מה שהיה , אלא לעבור הלאה , הבעיה היא שטרם מצאתי מישהי שתעשה לי את זה ... איפה נמצאת אותה אישה קסומה ואוהבת , נערית , שמחה , שליבה ופיה שווים , שמוכנה גם היא להתמקד בעתיד טוב יותר ? איפה היא ? אם את כאן , גם אני כאן , מחכה לך .

../images/Emo41.gifשקט../images/Emo35.gif......ממש לא../images/Emo70.gif......./images/Emo41.gif

היי מיקה, אני אמנם לא משחקת שחמט,ניסיתי פעם ללמוד אבל....... מה דעתך על שש-בש או אולי קוקו-טאקי?
בואי נדבר באישי.....

טורטיתת

New member
משחק שח-מט משחק שדורש שקט וריכוז...

משחק שח-מט משחק שדורש שקט וריכוז... וכמו בחיים, צריך שקט ריכוז כינוס עצמי, הבנה שלך עם עצמך ועוד.. וכל זאת לשחזר את המהלכים הקודמים, ללמוד מטעויות, להבין שהמלך הוא לא הכלי החשוב במשחק, הוא בעצם הגולם, מי שחשובה וחזקה היא המלכה האישה, היא הכלי החשוב במשחק שיכול לנוע לאורך לרוחב אחורה קדימה, לאיים.. להפיל צריחים.. לדהור על סוסים.. ולנייד חיילים... בסופו של דבר להכריז שח המלך הוא לא מלך.. אני המלכה פה! מיקה, שמחה שהכרזת פט ולא הרגת ולא נהרגת, במלחמה בין מלכות אין מנצחות. אין חלש וחזק, יש אהבה טובה בריאה, או אהבה הורסת אהבה, אהבה שגוררת רוע ומלחמות אין סופיות מובילה למט –מוות באהבה. שמחה שאת בוחרת בצד של החיים, שמחה שהבנת שאת לא מתפשרת, שמחה שיודעת שהיו לכן רגעים קוסמים ויפים מאחלת לך שתבוא האבירה תחטוף אותך לעתיד טוב יותר... בפעם הבאה שחקו דוקים נשמע לי צבעוני יותר.

41מיקה

New member
חבל , אך לא נשחק דוקים יותר ...

אצלנו "לשחק דוקים " היה מילת קוד למשהו אחר ... מצטערת , אך "לא נשחק דוקים" יותר . זה אמנם צבעוני יותר אך מתגמל פחות .... רק דוקים לא מעניינים אותי ... הבנת ? טורטיתת ?

טורטיתת

New member
דוקים

"דוקים הוא משחק שבו יש 41 קיסמים ארוכים – מקלות דקים בעלי קצוות מחודדים" (ויקיפדיה) חד יותר כואב יותר ..פוצע יותר... חודר עמוק יותר!! אני טועה מיקה??

לא פשוט

אני לגמרי יכולה להבין אותך. את רוצה את כל החבילה, והיא... מעצבנת :) לחפש אישה תוך כדי שאת נמצאת בקשר זה לא פשוט פרקטית. וכמובן גם מוסרית. סטטוס קוו? צודקת. לפעמים עדיף להשאיר את המצב כמו שהוא, עד ש.............

פאמקי

New member
בדיוק לשם כך...

תצטרכי להתאמץ בתחרות שעולה היום
. פרטים בהמשך...

למעלה