קצת שכחנו

קצת שכחנו

מישהו זוכר מה נסגר עם ההמנון הרשמי שלנו? יש / אין? כרגע לא נראה לי שיש.. ואם יש, אז אפחד לא מכיר אותו לכן, אני גאה להכריז על תחרות כתיבת ההמון הרשמי לחטיבה! הזוכה/ים, יקבל חיבוק, נשיקה והכרה בין לאמית! (או לפחות הכרה של הפורומיסטים) אז לכל הכשרונים והכשרוניות, וגם אלו שלא! תתחילו לעבוד מילים + לחן (לא חייב להיות יבש, אפשר גם לחדש קצת בתחום ההמנונים...) עלו והפיצו... בצלחה!

rinani

New member
טוב טוב רק אל תהרוג אותי!!!

אני מוכנה לנסות לכתוב המנון על לחן אני עוד יחשוב זה קצת יותר קשה אבל על מילים אני עוד יחשוב

ה טמבל

New member
יש לנו מספיק מוזיקאים

בתנועה שילחינו את השיר, צריך רק מילים...

ה כוסית

New member
תכניסי לפה את המילים

אני כבר ידאג ללחן (משהו קליט בשלוש אקורדים, מבטיח)

אם כבר...

מעין רוצה שתבוא לכוון לה את הגיטרה....

kedeman

New member
אפשרי

שמי שיכתוב יכתוב את זה עם לחן אבל לא חובה שהוא יגלה מה הלחן המקורי של זה ואז אחר כך מישהו אחר ילחין

rinani

New member
טוב חטפתי חסימה של מוזה

ובשביל לכתוב שיר אני צריכה כמה שיותר מילים משפטים שמזכירים לכם את התנועה למה אתם בתנועה? מהי בשבילכם ? מה אתם עושים שם וכו' אני מקווה שזה יעזור לי

הרבה מלחינים יש לנו...

אבל כותבים אין :( אם לא יגיעו מילים, אני יכתוב בסוף... וכן, אני מאיים! אני מזכיר - הזוכה המאושר יקבל
ונשיקה והכרה בין תנועתית כדאי!

אני יכולה לכתוב מילים..

לנסות לפחות! אני אחשוב על משהו.. אממ.. מה לכתוב בזה? כאילו ספציפית.. תן רעיון, כמה מילים ואני אכתוב מזה משהו.. זה לא קשה! ותפסיק לאיים.. =)

kedeman

New member
טוב, זה לא עובד....

צריך להתחיל לחשוב שכל אחד ישרשר לפה עד 3 דברים שמתקשרים לו לתנועה כדי שיהיו רעיונות לכתוב את השיר

אבל אבל אבל...

מה מהם צריך להופיע בהמנון שלנו? צריך שידעו שכיף לנו בתנועה? צריך שידעו שיש לנו ערכים ומטרות? מה יהייה המסר של ההמנון?

ה כוסית

New member
מי אמר שלהמנון חייב להיות מסר...?

למה הוא לא יכול סתם לצחוק על דברים שיש לנו בתנועה? מי אמר שהמנון תמיד צריך להיות רציני? למה ההמנון לא יכול להיות מצחיק? וזה כבר עוד משהו שיש לנו בתנועה, צחוקים מטורפים!!!

המנון יכול להצחיק, אבל

אם לא יהיה בו איזה פן רציני, מה מבדיל אותו משירי מורל אחרים?

למעלה