קצת שונה

excalibur1

New member
קצת שונה

אני מתנדב בעמותה שנקראת "רפואה וחיים".בקצרה,אני ועוד כמוני,מחלקים לחמניות ושתיה בבתי חולים לילדים(בשעות הערב).בגדול העמותה עוזרת לילדים בעלי שיתוק מוחין ולהוריהם וכן לכל נזקק(כמעט). לאחרונה לקחתי על עצמי להקים קבוצה קטנה או גדולה של בעלי דו גלגלי שיהיו מוכנים מדי פעם להעביר תרופה או מכשיר כלשהו לנזקק אשר אין ביכולתו לצאת מביתו.הבקשות אינן רבות ותשובה של "לא יכול" או "לא היום" תתקבל כחיוב כלומר,זוהי לא פעילות קבועה ומחייבת. אשמח לקבל כמה שיותר תגובות.

the_roadrunner

New member
לא ציינת באיזה איזורים מדובר ../images/Emo35.gif

יש בצפון?ואם כן איך יוצרים קשר?

excalibur1

New member
ברוך הבא

אפשרי בכל מקום. הטלפון שלי הוא 567378 054 ושמי דורון.

excalibur1

New member
עוד אבירים

תמיד חשבתי שרוכבי דו גלגלי היו בגילגולים הקודמים שלהם רוכבי סוסים אז איפה אתם אבירי השוחן העגול בואו ונצא למסע צלב נוסף בגלגול זה.מסע שמביא שמחה לנותן ולמקבל(לפעמים אני לא בטוח מי מקבל יותר).

GPZiv

New member
תן עוד פרטים?

איפה ואיך נאספים? איך לוקחים את כל הציוד הדרוש להעברה? מתי? כיצד...?

excalibur1

New member
אהלן ג´יפזיו

כל מה שצריך לעשות הוא לטלפן אליי.כאשר העמותה תקבל שיחת טלפון לעזרה כלשהי היא תיצור עימי קשר ואני אנסה למצוא אחד מכם שיוכל לבצע את הנדרש. לא צריך להתחייב לכלום רק להשאיר לי מספר טלפון זמין ואזור מגורים. הפעילות כרגע היא בחיתוליה משום שעד עתה משימות אלו התבצעו ברכבים ולכן הכל היה מוגבל(מה לעשות ככה זה עם קופסאות הפח יש מוגבלות).תתחיל בלטלפן אליי ומשיך משם.שוב שמי דורון והטלפון שלי הוא 567378 054 . טלפן בכיף

GPZiv

New member
יהיה לי קשה

אני פנוי רק משעות הערב (8-8:30) וגם אז אני מת מעייפות. אולי בעתיד הקרוב אוכל להתפנות לחלום חיי- התנדבות!

GPZiv

New member
לא ראיתי אותך מתנדבת...

חוץ מזה, אני די סובל מתשישות תמידית וכמו שאמרתי אני מקווה שיום אחד אוכל להתנדב.

excalibur1

New member
אז מה זה לא מפריע

היי בילבי,גם אם אין לך דו"ג אפשר תמיד לתרום משהו.אפשר להצטרף לבן זוג בעל רכב לחלוקת כריכים ושתיה פעם בשבוע בשעות הערב לשעה אחת.אין לך(ושלא יהיה)מה אנשים עוברים.אתמול (יום החלוקה שלי)דיברתי עם אבא של ילדה בת שמונה שחולה בשיתוק מוחין(בסה"כ הגשתי לו שתיה)ועברה ניתוחים רבים איזה סבל להורים וכמה שמחה ברגע אחד כאשר הוא תשוש(יותר מג´יפזיו-בלי להעליב) רק מכוס שתיה ויחס טוב. ..."וגם העץ היה מאושר"

GPZiv

New member
שכנעת אותי

הנה מס´ הפלעפון שלי- תתקשר אם יש צורך: 670624-050 זיו כמובן.

GPZiv

New member
סלולר

פלאפון כשפת העמך. תקרא את זה בלי דגש ב-פ´.

excalibur1

New member
לא עניתי כי ...

ג´יפזיו לא עניתי משום שלא רציתי לההשמע כלחצן אבל לאחר תגובת בילבי(אני מחכה גם לך)ולאחר תגובתך על העיפות והתשישות התמידית אני עונה: אני בן נשוי בן 36 ומגדל 2 עלמות חן צעירות(4 ו 6)במהלך היום 07:30-18:30 אני מתקן אופנועים וקטנועים(לא פרסומת)שזוהי עבודה לא קלה ולאחר יום כזה יש לי עיסוקי בית רבים שגוזלים לא מעט כח.אבל וכאן בעצם העיקר,לפני שהתחלתי לעסוק בפעילות זו הייתי מאוד עייף ותשוש כבר בעשר בלילה ואפילו לפני ואילו היום אני מרגיש חי והרצון לעזור נותן בי כח גם בתחומים אחרים וכל זה בלי שום חארטה. תחשוב שוב,מקסימום טלפן תן מספר טלפון ואם באיזה יום אטלפן אליך לעזרה כלשהי תמיד תוכל להגיד אני עייף כמו שכתבת עכשיו ותאמין לי לא יקרה כלום מקסימום נדבר על אופנועים .

טוב אז הנה .. אני מתנדבת!!

ואני מכירה את התחום של רפואה והתנדבות בצורה מאוד קרובה .. ולא אני לא רופאה לכל השואלים ! מקווה שמשבוע הבא יהיה לי אופנוע אתה יכול לרשום אותי אצלך ... בילבי לא כלום אוהבת לעזור לחולים ומאמינה במצוות ביקור חולים ..

למעלה