קצת שאלות....

מלשב 669

New member
קצת שאלות....

מהי הדמות האהובה עליכם? איזה סרט אתם יותר אהבתם? אני אישית אהבתי יותר את הראשון ושמעתי מעוד הרבה שהשני לא משתווה באיכות לראשון.

shlomitosh

New member
לא נכון!

השני הרבה יותר יפה!!!! במיוחד שבובי עושה לרוג פרח מקרח.. אהבתי....... ואני אוהבת את נייט קרולר (קורט)

אני חדשה

ולדעתי אין על סופה היא מהממת ויש לה אחלה כוחות וראיתי את הראשון והוא היה סבבה אני מחפשת עכשיו דרך לראות את השני

dor307

New member
שלי...

דמות אהובה וולברין המלך!!! השני יש הרבה יותר קרבות!! אבל צריך גן לשאול: איזה סדרה יותר טובה זאות בערוץ 1 או בערוץ6 שלי ברור ש1 (או פוקס קיד)

Adritha

New member
בעיקרון...

אני לא ראיתי בילדותי את הסדרה המקורית שהייתה משודרת בערוץ 1 אבל עכשיו התחלתי לראות פה ושם פרקים. חוץ מזה אני נורא אוהבת את הסדרה שהייתה משודרת הערוץ 6, ועכשיו לצערי הם הפסיקו לשדר אותה כי הם לא קנו עדיין את העונה הרביעית, אבל כפי שהבנתי באקס מן אבולושון הם הוסיפו דמויות רבות שלא היו קיימות בסדרה המקורית.....

Adritha

New member
דווקא...

הסרט השני הרבה יותר איכותי מהסרט הראשון, גם מבחינת מיחשוב וכל זה, וגם מבחינת העלילה. גם שבסרט הראשון יש תזכורת על פיניקס....אז בטח יהיה גם סרט שלישי כדי להמשיך את עלילת השני

*superstar*

New member
לא ראיתי את הסרט השני../images/Emo4.gif

הבושה.. הבושה.. אז אני לא אגיד איזה מהם אהבתי יותר
הדמות שאני הכי אוהבת.. ממ.. קשה.. אני אוהבת את סופה.. היא אחלה.. ואת מיסטיק!!! היא עוד יותר טובה

למעלה