קצת שאלות ב-JavaScript

eyalklein

New member
קצת שאלות ב-JavaScript

הי לכולם, אני בניתי מערכת שלוקחת תמונות ממסד נתונים ומציגה אותם. השאלה שלי היא מהו הקוד שצריך לכתוב בראשית הדף אשר מבטל את הכפתור הימני עבור שמירת התמונה. בנוסף, איך מבטלים את האיקונים שמופיעים על התמונה למעלה מצד ימין כאשר העכבר נמצא אליהם (נמצא ב-XP). מחכה לעזרה, תודה מראש, איל.

freak2100

New member
1) עזוב אותך מזה

את התמונות יוכלו לגנוב בין כה אז אל תחסום את הלחצן הימני, זה מיותר לגמרי. ואני אסביר: אם אתה חוסם את העכבר הימני תמיד יכולים לעשות save לעמוד ולשמור אותו עם התמונות שבו וגם תמיד תמיד יוכלו לעשות print screen ולהעתיק את התמונות אז אל תתאמץ 2) מבטלים את זה בהגדרות של הIE, אני לא חושב שיש אפשרות לבטל את זה מהקוד של האתר... בכל מקרה אתה יכול במקום לשים את התמונה לשים DIV בגודל של התמונה שהתמונה היא הרקע שלו, אם זה מאוד חשוב לך.

eyalklein

New member
אם אני אשים DIV...

אז אפשר לעשות Save Background... בקשר לתמונות, לא ניתן לשמור כ-HTML כי זה נפתח לחלון ללא תפריטים. בקשר ל-printscreen, אני מאמין שיש אפשרות גם לבטל את הכפתור הזה (אם מוצאים את מספר ה-ASCII שלו....) אם יש לך מושג, אשמח לקבל כמה שורות קוד לדעת מה צריך לעשות. תודה, איל.

nirtheking

New member
לביטל לחצן ימני עושים כך:

onContextMenu="return false;"​
הייתי מציע לך בקישורים כן לאפשר את זה (יש אנשים שאוהבים לפתוח עמודים בחלקון חדש ויש כאלו שמעדיפים להישאר באותו עמוד) ע"י שימוש ב:
onContextMenu="return true"​
בתגי הקישורים. לגבי השמירה גם נראה שאשפר להשץמש באובייקט התמונה של JS ואז התמונות לא נמצאות סטטית על הדף אלא דינמית דרך ג'אווהSבקריפט

neko

New member
אתה לא יכול לבטל כפתורים במחשבים

אחרים. מה שאפשר לראות על מחשב אחר, אפשר גם לשמור ולהעתיק. עדיף להתמקד בטכניקות מניעת גניבה יותר פשוטות, כמו WATERMARK והורדת איכות.

freak2100

New member
אי אפשר למנוע את הprintscreen

ותאמין לי שלשמור זה הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב ואל תשכח שכל תמונה שאתה רואה, לא חשוב איך, יורדת אוטומטית לTemp אז אין בעייה פשוט להעתיק אותה משם אל תנסה להמציא את הגלגל, אי אפשר למנוע גניבת תמונות וזה לא חשוב מה תעשה. הכי הרבה שאתה יכול לעשות זה לשים את התמונה בפלאש ואז לא יוכלו לשמור אותה בכל מקרה, רק את הפלאש... אבל זה עדיין לא פותר את בעיית בprint screen. יש סיכוי אולי לא בטוח בכלל שאם תשים את התמונה באפלט של JAVA תוכל איכשהו למנוע את הprint screen - כי זאת שפת תכנות. אבל את זה אני לא יכול להגיד לך כי אני לא יודע JAVA ואולי מישהו מחברי הפורום כאן יוכל להגיד לך... בכל מקרה, חוץ מזה אין מה לעשות. ואגב, תנסה כשהחלון פתוח ללחוץ על Ctrl+N ותראה איך העמוד שלך נפתח בחלון מלא, וגם את תתגבר על זה - אפשר לפרוץ "חסימת" כפתור ימני ע"י לחיצה על הכפתור הימני ומיד אחרי זה Esc.

neko

New member
PRINTSCREEN תמיד עובד.

אם המשתמש רואה את התמונה על המסך שלו, הPRINTSCREEN יתפוס אותה. נקודה.

selalerer

New member
יש איזה נגן מדיה (אני לא זוכר איזה)

שמציג לך שחור אם אתה עושה printscreen איפה שאמורה להיות התמונה עם של הסרט שהוא מציג.

codec

New member
עבודה ב-OVERLAY

נגן המדיה הנ"ל עובד כך שהוא "כותב" את המידע ישירות לכרטיס המסך. כשאתה לוחץ PrintScrn ל-Windows אין מושג מה המידע הזה, ולכן הריבוע השחור...

יופי המצאתי דרך חסרת תועלת למנוע

אפשר למנוע את הפרינט סקרין.. אבל זה פשוט לא שווה את זה. צריך להכין ACTIVEX ענק בC שיכתוב ישירות לדרייבר של הכרטיס מסך. אבל מס חסרונות. זה בטח ממש אבל ממש קשה. רוב הסיכויים שהרוב לא יודעים לעשות את זה, אז זה בטח יקר לבקש מאחר להכין. והנורא מכל, יקפוץ למשתמש השטות הזאת של אקספלורר עם אזהרה שמסוכן מאוד ללחוץ על YES ולהתקין את הACTIVE X. בקיצור זה לא שווה את זה, תנו להם לעשות פרינט סקרין בשקט. ומי שעושה את זה, בטח התמונה שווה ממש הרבה, ואם היא שווה כל כך, אני הייתי מצלם את המסך עם מצלמה דיגטלית.. זה היה "הפתרון הסופי" (סליחה על הביטוי)

freak2100

New member
מה שאני אמרתי זה ש_אולי_

יש אפשרות אם את התמונה שמים באפלט של JAVA (לא סקריפט JS אלא אפלט JAVA) לבטל את זה, כי בJAVA יש לך הרבה יותר שליטהף וכמו שיש תוכנות ומשחקים שבהם מאוד קשה להעתיק את המסך ככה אולי אפשר איכשהו עם JAVA לעשות את זה, כי זאת שפת תכנות אז אולי אפשר לעשות משהו... אבל אני לא יודע JAVA ולכן זה רק רעיון, מה שבטוח זה שאם התמונה בעמוד HTML בצורה רגילה אין מה לעשות.

Moridin

New member
אל תטרח

אתה בטח רוצה גם לבטל את האפשרות להפעיל תוכנות כגון HyperSnap DX בזמן הגלישה באתר שלך? זה בלתי אפשרי, עדיין לא ראיתי מערכת כזו שעובדת.

Zack DA

New member
מלחמה אבודה מראש ../images/Emo13.gif

מה שאתה מציג למשתמש, הוא יוכל לשמור בדרך זו או אחרת.

למעלה