קצת רקע.

• פותח הנושא ks78
  • פורסם בתאריך

ks78

New member
קצת רקע.

אז כפי שסיפרתי לכם אני בת 26 ולפני 6 שנים פשוט קמתי בבוקר נכנסתי למקלחת ונפלתי...הורי מצאו אותי במקלחת...עשיתי בדיקת איאיגי ואובחנתי כאפילפטית. טריל סי אר 400 פעמיים ביום. לדעתי זוהי נפילה חד פעמית! אני מרגישה בגוף שלי שאני בסדר. אבל הפחד הזה שנכנס בי, הוא פחד מובן, כלומר, אולי אני באמת אפילפטית למרות שאני מרגישה שלא. אז מה שקןרה שכאשר אני מגיעה לנוירולוג הביטחון יורד לי ואני פשוט נכנסת לחרדה ומעדיפה לקחת את התרופות וכמו שאומרים לסתום את הפה.טופלתי בהתחלה אצל פרופ' מבאר שבע לא זוכרת את שמו ועכשיו אצל ד"ר גולדברג שטרן הדסה. העניין המתסכל הוא חוסר האונים שלי מול חוסר ההחלטה שלהם!! מדי פעם יש לי תקופות של חלומות הזיות או מציאות אני לא בטוחה, כאילו אני חוטפת התקף מתוך שינה....וזה עוד יותר מתסכל כי אני לא יודעת מה זה. עשיתי שוב איאיגי והכל בסדר. העניין הוא שלפעמים אני מרגישה התנתקויות קלות אבל לא נראה לי שזה התקף..והרי אנחנו מכירים את הגוף שלנו יותר טוב מכל אדם אחר.

ufo11

New member
ברוכה הבאה:)

הבעיה במחלה הזו, זו האפקט הראשוני הפסיכולוגי שאצל כל אחד נמשך לתקופה זו או אחרת בצורה אינוידיואלית. הזמן יעשה את שלו בנוגע לעניין הזה ולאט לאט תסתגלי לרעיון ותביני שזה לא נורא כל כך כמו שזה נראה. כשאת הולכת לנוירולוג, תנסי להסתכל על זה בצורה יותר חיובית. במקום לחשוב שהפגישה תניב תוצאות לא מאירות פנים, תנסי לחשוב הפוך מזה.נכון, זה קשה...ומלחיץ (אני יודע שזה מלחיץ) כי כל פעם רוצים לדעת שהמצב משתפר או לפחות יציב. למה את מתכוונת שאין להם החלטה? ואגב, מה זה טריל סי אר?פשוט אף פעם לא שמעתי על התרופה הזו. בנוגע להתנתקויות, תעקבי אחרי זה...כי לפעמים אלה סימנים לבאות.

חייםלוי

Member
מנהל
ערב טוב. גם אני לא הבנתי מה פשר

חוסר ההחלטה שלהם. הנוירולוגים עוד לא החליטו אם יש לך או אין לך אפילפסיה? נראה לי שאם ה EEG גילה הפרעה נוירולוגית הרי שיש לך אפילפסיה. נכון שקשה לקבל את זה אבל לא צריכים לפחד - חיים עם זה. כדאי, אולי, למען השקט הנפשי שלך שתגשי גם לאפילפטולוג אחר. יש רשימה במאמרי הפורום. לגבי טריל הנה אתר המסביר מיהו ומהו.

qt1

New member
היי ../images/Emo24.gif את נוטלת 6 שנים את אותה

התרופה? לפי מה שאת מתארת , יש לך תופעות לוואי לא קלות לתרופה, אולי כדאי לבדוק אפשרות של החלפת תרופה? ממה את פוחדת? את פוחדת שאולי יש לך אפילפסיה או שאת פוחדת מהתקף אפילפטי? למה הבטחון יורד לך מול האדם היחידי שמכיר את המחלה ויכול לעזור לך אם תשתפי פעולה? את צריכה להרגיש טוב מול הנוירולוג שלך ומספיק חופשיה לתאר לו מה את מרגישה/חושבת על המחלה... כשאת כותבת "חוסר האונים שלי מול ההחלטה שלהם" את באמת חושבת שבלי התרופות לא יקרה לך כלום? גם לי וגם לחיים יש EEG תקין ולא מוצאים שום דבר בבדיקות שלנו שמעיד על אפילפסיה,אבל שנינו נוטלים כדורים ושנינו מאוזנים , אנחנו מנהלים אורח חיים תקין לחלוטין. איך המצב הזה של ששת השנים האחרונות השפיע עליך? היית אז אחרי צבא? מה את עושה היום? ההתנתקויות הן חלק מהאפילפסיה אצל חלק מהאפילפטים ,את צודקת אנחנו מכירים את הגוף שלנו יותר טוב מכל אדם אחר, חלקנו זקוק לעזרה של חומרים כימיים כדי לחיות חיים נורמטיביים, וזה לא אסון אם לא רואים בזה אסון, זה הכל תלוי באיך אנחנו ובני משפחתנו רואים את המצב. אני קוראת אותך מאוד עצובה ומתוסכלת ומבינה אותך מאוד, אני באמת חושבת שיש מקום לבדוק את המצב הבריאותי שלך אצל אפילפטולוג, אם תכתבי לאיזה אזור של הארץ את הכי קרובה נשמח לכתוב מי האפילפטולוג הכי קרוב
הכל יהיה בסדר

qt1

New member
../images/Emo45.gifהאנטיביוטיקה עוזרת../images/Emo24.gif

יש בחילות
חיים מי זו/זה פילפילונה?
על שאתה מתעניין

hashy

New member
באיזה הקשר את שואלת על פילפילונה?

אני יודעת מי זו גברת פלפלת...LOL

qt1

New member
יש לנו מנהלת חדשה - אבל לא ידוע

לנו מי זו. יכול להיות שזו מנהלת אשכול, ב
יהיו מנהלי אשכולות לכל נושא, אולי לא עדכנו אותנו המנהלים ואולי זו מישהי חדשה ופשוט לא עדכנו אותנו עדיין. על כל פנים מי שזו לא תהיה ברוכה הבאה ו

hashy

New member
../images/Emo151.gif ואני חשבתי שמדובר על מישהי

מהטלויזיה...חה..חה..חה..

למעלה