קצת רע לי.

קצת רע לי.

שבור לי. מצד אחד לא בא לי לדבר עם אף אחד ופשוט ללכת לישון, מצד שני לא בא לי ללכת לישון עם מצב רוח כזה.. בא לי להתקלח. אבל אין לי כח. אני רעבה. אבל אני לא יודעת מה לאכול.. (בזמן האחרון זה קורה לי הרבה, למות מרעב ולא לדעת מה לאכול ובסוף לא לאכול כלום) עצוב לי מעט, אני לא יודעת על מי לסמוך. לא יודעת אם יסלחו לי על מה שקרה, בשוגג, לא יודעת אם המלצות הן המלצות או בעצם שטיפת מוח. כואב לי. צובט לי בלב. בא לי לבכות, בא לי להניח את הראש שלי על הברכיים של הידיד הכי טוב שלי ופשוט לבכות, שילטף לי את השיער ורק יקשיב. וינסה להצחיק (כי הוא תמיד מצליח..) עצוב לי, כואב וצובט הלב. מחכה שההרגשה תעבור.. כל בנאדם מוערך אצלי פי מיליון מעצמי, תמיד.

Liron1005

New member
את תמיד

יכולה לדבר איתי (אפילו כשזה לא בפון), אבל למקרה שזה לא יקרה אז רק תדעי שזה יעבור. חרא צף עד שמעבירים עליו את המים.

מה שרציתי להגיד לך בפון

זה משהו שלא יכולתי להרשות לעצמי לתת לזה להיות כתוב במסרים או כתוב בכלל. באופן כללי אין לי בעיה לדבר איתך במסרים על הכל.. שלא תחשבי שאני חושדת או משהו או לא יודעת מה..
יש כמה מיקרים מעורבבים בהודעה הזו.. אני אנסה לראות איך ליבי ושכלי מסתדרים עימה, במידה ולא אצלח, אפול לידייך המסורות

Liron1005

New member
../images/Emo26.gif

"זה משהו שלא יכולתי להרשות לעצמי לתת לזה להיות כתוב במסרים או כתוב בכלל. ש כמה מיקרים מעורבבים בהודעה הזו.. אני אנסה לראות איך ליבי ושכלי מסתדרים עימה, במידה ולא אצלח, אפול לידייך המסורות". וגם אם תרצי לדבר על מה שכתבת, אני שלך.

זה נראה

שאת כאילו בהתלבטות. אם לחזור אליו או לא. אם לתת בו אימון או שהוא עדיין מערבב אותך.

למעלה