קצת רעיונות...

einit

New member
קצת רעיונות...

שלום לכולן, ביתי בת שנתיים וארבע, ואני מחפשת רעיונות להעביר איתה את הזמן אחה"צ, היא חוזרת ב-17 ודי משעמם לה... יש לכן משחקי קופסה מעניינים שאתן משחקות עם הקטנים ? בנוסף אשמח לקבל רעיונות לגבי DVD מוצלחים אצלכם בגיל הזה... כרגע אנחנו רואים כל יום בערך 8 פעמים את הדיסק שירי משחק של דתיה בן דור וזה כבר יוצא לי מכל החורים...
תודה מראש!!!

פלגיה

New member
מה שנמאס לך

לא בהכרח נמאס על ביתך, ודתיה בן דור נהדרת לגיל הזה. אפשר גם לקנות ספרים שלה ולספר יחד. גם דיג דיג דוג הוא דיסק נחמד, גם מיכל צפיר נהדרת לילדים. אפשר להקריא סםרים, לשחק בקוביות או ב"קפלות", לכייר בפלסטלינה, לצייר ולהדביק מדבקות, ולשחק במשחקי דימיון (תחפושות, מטבח, ועוד)

mAmA MiSiSiPi

New member
אצילנו

ג'ימבורי גן משחקים בריכה אצל סבא בגינה ביקור אצל סבתא קניות/סידורים פאזלים צבעים קוביות מגה / בלוקס בובות מסלול מכשולים כמו שהציעה בולי מגלילי נייר טואלט. לבשל/לאפות ביחד שירי ידיים/אצבעות דיגדוגים וכו' תופסת/מחבואים. משחק הבקשות - "תביא לי קוביה" "תקח את מיקי לחדר" "תחפש כוס אדומה" וכו'... ולפחות 2-3 פרקים של המועדון של מיקי מאוס.או את דיג דיג דוג 4 פעם אחת. *הבן שלי בן שנה ו 10

בריכה מתנפחת

מידי פעם אפשר גם לקחת לבריכה אמיתית ולים. יש הרבה הנאות מיוחדות של קיץ.

t i l t u l a

New member
לגבי משחקי קופסא

אצלנו בר אוהב את הסקוצ'קיד- יש של מיני סוגים-אנחנו מלבישים ילד וילדה- מאוד נחמד ומשחק קופסא נוסף זה אמא והגור שלה- הוא צריך לחבר בין חיה והגורים שלה ובשלב הזה שהוא כ"כ אוהב חיות- זה מאוד מעניין אותו

למעלה