קצת רישומים...

eranoz

New member
מעולה!! יש עתיד

למרות שהרישומים מאוד מינימלסטים. הצלחת להעביר תחושה של נפחיות. וגם הקו שלך מאוד זורם בוטח ובעל אופי. אני לא יודע אם למדת רישום בצורה מסודרת. אבל בדר"כ הרישום מלומד כמשהו מאוד שיכלי. עם דגש על טכניקות ושיטות להעתקת אובייקט אחד לאחד על הדף. לפעמים זה מרגיש כמו לפתור תשבץ. בעתיד כשתלמדי רישום תזהרי לא ללכת יותר מדי עם הטכניקה. כי תאבדי את הקו היפה שלך את היחוד שלך. ויש לך.

מסכימה עם ערן!

יופי של עבודה ויש לך כישרון, ממשתענוג לראות, גם אני חושבת שיש מקום לפתח אותם קצת יותר וקצת לברוח מהטכניקה לכיוון חופשי. עבודות ממש יפות! אפרת

ננהננה

New member
אני רוצה לראות

אבל מסיבה כלשהי אני לא מצליחה לראות את הציורים. אולי בגלל שזה קובץ טיף. אם תרצי להעביר אותם גם ב-JPG אני אשמח. ומזל טוב על שהתקבלת לבית הספר שרצית מקווה שתהני ותלמדי הרבה. ננה

eranoz

New member
בבקשה, לכל מי שלא מצליח לראות...

הימרתי את התמונות של יעל מפורמט tif לפורמט jpg כלכך פשוט ומהיר עם התוכנות של היום הלואי והייתי יכול להמיר מטבעות באותה קלות

ננהננה

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אהבתי מאוד את הרישום של השלד. הוא כל כך עדין ויש לו ממש אופי. אהבתי גם את הזרימה של הבד שהיא מחזיקה ביד ואת ההרגשה הטבעית והזורמת של הרגליים והידיים. קשה כמובן להסביר במילים אבל יש לה ממש אופי משלה. ותודה רבה לערן.

למעלה