קצת רומנטיקה

נרקי

New member
אוי הרסנו?../images/Emo10.gif

סורי.. קבלי בוסה
בלי לשון הפעם.. סתם בוסה חברותית ואם עוד אנשים לא מהפורום קוראים את זה....... יאללה צוחקים כאן אז אל תקחו הכל ברצינות!!!

רונה07

New member
לדעתי הדבר הכי רומנטי

הוא לראות מכל מקום זוגות שהולכים יד ביד ומחבוקים ברחוב לי זה כיף השיר הכי רומנטי בעיני הוא של ג'ימס בלנט you beutiful (כמובן עם שגיאה, התעלמו)

Kamrin

New member
רומנטיקה

גשם זה אחד הדברים הכי רומנטיים לדעתי, הדבר הכי רומנטי שעשו בשבילי - הוא שר לי שיר כשהוא היה במילואים וירד עליו גשם. הדבר הכי רומנטי שאני עשיתי זה פיקניק הפתעה בטבע..עם קינוח מעניין במיוחד
המקום הכי רומנטי לטעמי זה פריז ללא ספק, השיר הכי רומנטי זה השיר של יודית רביץ- כולנו זקוקים לחסד, הדבר שהכי ממיס אותי זה כנות, מבט עמוק בעיניים, נגיעה כבדרך אגב ודיבור ללא מילים... יווווו איך בא לי להיות מאוהבת! מי מתנדב?

ש חף

New member
בטח לא שמתם ../images/Emo23.gif

אבל ההודעה מופיעה במומלצים של תפוז!!! <נשבעת לכם שלא עשיתי מה שאתם חושבים כדי שזה יגיע לשם>

ש חף

New member
גברת

אני בזאת רשמית על סיום ההתקשרות בינינו. <"חוזרת מקידוש צפי צלצול>

lady mika

New member
רומנטיקה היא דבר מדהים

כמה שהיא ממוסחרת, חסרת תועלת ובנאלית, היא תמיד מצליחה איכשהו לרגש, גם את הציניים היא ממיסה בנסיבות הנכונות. שרשור מעניין בכל אופן

ש חף

New member
עכשיו תורי

הדברים הקטנים,מחוות פשוטות שמפתיעות.
קיבלתי זר עם 6 ורדים לחצי שנה ועליו היה כתוב "עוד נגיע ל120 ורדים" ואחרי עוד חצי שנה קיבלתי עוד זר,של 12 וכך הלאה (עד שנפרדנו
)
נסעתי 5 שעות כדי להפתיע את חבר שלי בטקס סיום קורס בצבא,נתנו לי להיות שם רק שעתיים וחזרתי...
ים כמובן וכל מקום מפוצץ אנשים כשמרגישים ששנינו לבד ואין מסביב אף אחד.
"יקירתי" אסף אמדורסקי
דברים שנעשים מתוך הכרות עמוקה,דברים שאני אוהבת או מיוחדים לי.

תורי הגיע

המה רומנטי בעינכם?
הליכה בשקיעה ...
מה הדבר הכי רומנטי שעשו בשבילכם?
בית ריק, חושך, שביל של נרות מוביל מהכניסה לאמבטיה, באמבטיה המון נרות ריחניים והאמבטיה מלאה בקצף, יין אדום ו-2 כוסות ליד.
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם עבור מישהו או מישהי?
פיקניק אל מול השקיעה, יין אדום(שוב), ארוחה קטנה עם מתנה בסופה(לא אגלה מה המתנה).
המקום הכי רומנטי?
המיטה.
השיר הכי רומנטי?
אני כותב שירים אז אחד מהם אבל אני לא יודע איזה.
מה הדבר הרומנטי שגורם לכם להנמס?
שנינו יושבים מחובקים ורואים TV, מרגישים אחד את השני ומתנשקים.

למעלה