קצת רומנטיקה

ש חף

New member
קצת רומנטיקה

מה רומנטי בעינכם?
מה הדבר הכי רומנטי שעשו בשבילכם?
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם עבור מישהו או מישהי?
המקום הכי רומנטי?
השיר הכי רומנטי?
מה הדבר הרומנטי שגורם לכם להנמס? <לא טעיתם,זאת אני שפתחתי שרשור קיטש טהור>

ש חף

New member
ועוד משו

כל הזכויות שמורות לכל הגנבים שראיתי את הקופי פייסט שלהם משתולל ברחבי תפוז בזמן האחרון

../images/Emo99.gif

מה רומנטי בעינכם? בני זוג שלא רבים
מה הדבר הכי רומנטי שעשו בשבילכם? וואו.. אני זוכרת 2. האחד שהייתי קטנה [19] חבר שלי אמר לי להתלבש נוח ולקח אותי להפתעה.. כשהגענו ברכב הסתבר שהגענו ליער בן שמן וכל השביל היה נרות והיה גם אוהל שהוא ו2 חברים שלו בנו, כשמובן הביאו את 2 החברות שלהם... היה ערב יפה... בכל אופן לי ולו כי 2 הזוגות האחרים רבו
השני הוא שחבר שלי לקח אותי לפארק ברמת גן, לפינה שם מזה יפה, פרגולה מדהימה וסביבה פרחים מזה יפים, הביא לי שם שיר שכתב עלי עם פרח.. אח"כ הלכנו לים... ישבנו בילנו.. הוא הציע לי נישואים ו.... ברחתי לו
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם עבור מישהו או מישהי? אני עושה מלא דברים חמודים מאד לבחור שאני אוהבת.. אין לי כוח לפרט באמ'שלך... המקום הכי רומנטי? ים כמובן! השיר הכי רומנטי? תלוי במוזה של אותו רגע, בתור חובבת שירים לא יכולה להצביע לך על אחד. מה הדבר הרומנטי שגורם לכם להנמס? הודעות יפות במהלך היום [היית עדה לכמה אני חושבת], מילים חמות, ישיבה עם החבר ולעשות דברים ביחד..

c o h e n 8

New member
רומנטי

1. רומנטי בעיניי...פתיחות וכנות 2. 3. הכנתי אמבט קצף אחרי יום עבודה קשה לאקסית שלי 4. הכנרת 5. יש הרבה אבל...and i love here של הביטלס 6. דמעות של אושר ושמחה

נרקי

New member
רומנטיקה../images/Emo3.gif

מה רומנטי בעינכם? חוף הים
מה הדבר הכי רומנטי שעשו בשבילכם? כמעט ולא עשו
רק שיום אחד הוא איחר קצת הרבה אז התעצבנתי עד שהוא אמר "מצטער בובה חיפשתי בכל מקום אפשרי פרחים בשבילך" ואז עגבניית שרי הייתה כלום לידי
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם עבור מישהו או מישהי? כלום!
המקום הכי רומנטי? ים. השיר הכי רומנטי? יש הרבה מה הדבר הרומנטי שגורם לכם להנמס? שמסתכלים לי בעיניים טוב טוב.. ואז לאט לאט באה הנשיקה

נרקי

New member
אה יש משו רומנטי חחחחחחח

הייתי איתו בבית שלי. היה בית ריק. לא שכבנו
אבל הוא לא התבעס. הוא פשוט חיבק אותי כל הלילה.. והיינו ערים.. מחובקים. הסתכלנו אחד לשני בעיניים והיה הכי מדהים בעולם.. הייתה גם שתיקה
וואווווו בא לי שוב

נרקי

New member
אוי חיבוק כמו שרציתי../images/Emo9.gif

עכשו נשקי אותייייייייי

נרקי

New member
../images/Emo3.gif<<<< עם לשון לפחות?

סתם סתם... אני מסוגלת לנשק אותך מואה בשפתיים בלי לשון לא יותר מזה

ש חף

New member
אה,בנות

אני מבקשת לשמור על הודעות צנועות זה לא מתאים לפורום.

ש חף

New member
מזל

שכתבתם את זה אחרי שזה עלה למומלצים <כן כן כנראה שמישהו למעלה לא רוצה שנדבר,שיגענו מספיק>

ש חף

New member
עוד לא קלטת

אני אצטרך להסביר לך את זה בעל פה כנראה. ההודעה של הרומנטיקה הופיעה (אולי עדיין) בהודעות מומלצות מהפורומים של תפוז... כשתקלטי תודיעי.

למעלה