קצת רדום כאן?

IMLost

New member
קצת רדום כאן?

אז.... משפט סיני עתיק אומר:"אונצ'ונגו צ'וינג בונגוצ'ה"

IMLost

New member
לא דע

אתם לא מכירים את "משפט סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד תגיד משפט סיני עתיק"? אז פשוט שיניתי את החלק השני של המשפט לקשקוש

white star

New member
../images/Emo54.gif חחחחח הבנתי

אם כבר אז בוא נהפוך את זה לשירשור יותר מעניין מאשר להצביע על הברור מאליו. יש למישו הצעת משחק?

IMLost

New member
אמממ

יש לי הצעת משחק-אולי מישהו יציע משחק ונשחק אותו?

../images/Emo207.gif רק בגלל שרדום כאן מאוד!!!

אני חייב לומר משהו סתם ככה כי בא לי לומר...
אבל תענו לי רגע ברצינות... קרה לכם שהתאהבתם בבת בצורה מטורפת אבל רק ריגשית ולא מינית בכללל??. כי אני חייב לומר שזה קורה לי לעיתים.... אני אומנם לא מתעסק בשטויות האלה של הגדרות למינהם.. של הומו, סטרייט, דו וכ'ו... אני הולך אחרי הזרם מה שנקרא... אבל אני חייב לומר שלגברים תמיד הייתה לי משיכה גם מינית וגם ריגשית... ולפעמים יש לי משיכה ממש חזקה גם לבנות.. אבל זוהי משיכה ריגשית בלבד. זתומרת... אני ממש יכול להתאהב במישהי, לתת לה את כל הנשמה. ממש להיות מאוהב בה ולהסתכל עליה שעות ולהינות מהיופי שלה, אני מסוגל לחבק אותה שעותכי היא נורא נוחה וחמודה ואני פשוט קרוע לה על הצורה. אבל כאן זה נגמר. אני לא יחשוב לעולם על צרפתית איתה, או איזשהו סוג של מין איתה.. לעולם לעולם לעולם.. אני פשוט לעולם לא מתאהב מינית בבנות.. רק ריגשית.. וכשזה ריגשית זה ממש משהו אדיררררררררררר ! רק בבנים אני מתאהב גם מינית וגם ריגשית.. בקיצור.. לא יודע.. זה עניין מוזר.. ממש מוזר... כי לכו תדעו אם יהיה לי קשר עם בת מסוימת, ואנחנו ממש נתאהב אחד בשני, ואני גם אתאהב בה אבל כביכול רק ריגשית וכ'ו.. ואז יגיע הרגע בו היא יעני תבקש לקיים יחסי מין.. מה אני אגיד לה? "סליחה מאמי אבל אני לא נמשך מינית אלייך.." (?!) בקיצור.. מוזר.. זה לא כ-ז-ה מפריע לי בחיי היום יום.. אבל תיודעים.. חושבים על זה מידי פעם.. זה עובר בראש.. ונותן לי כמהש עות של מחשבה.. במיוחד כשאני בנסייעה לעבודה וחזרה הביתה עם ה MP3 שומע מוזיקה וחושב על זה.ץ.. עכשיו.. מה אתם חושבים על זה? מה נראה לכם שזה??? האם גם לכם זה קרה?? [ואיי חפרתי כהוגן אה!? חחחח] לא נורא. במילא מת כאן...

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif התשובה נמצאת אצלך בהודעה.

"אני אומנם לא מתעסק בשטויות האלה של הגדרות למינהם.. של הומו, סטרייט, דו וכ'ו... אני הולך אחרי הזרם מה שנקרא..." תזרום אחי רק עם מה שטוב לך. רק עם מה שאתה אוהב. ואם תתאהב בבחורה, אולי תנסה גם את העניין המיני.... זה לא רע בכלל לבדוק את עצמך לכוונים שונים. לי זה לא קרה, אבל אישית, לדעתי אם אני יתאהב בבחורה גם מין יכול לבוא בסופו של דבר. ככה שאני לא נועל שום אופציה בפניי.

../images/Emo13.gif

לא רק לך משהו דופק תחיים.. גמאני מאז התחלתי לעבוד אני קולט שאני פתאום צריך לעשות לי מערכת שבועית מסוימת... ולחשב לי זמנים מיוחדים מתי לצאת עם מי מתי למה ולאיפה.. פשוט אין זמןןןןןןןןןןן ! יהיה טוב

לא קרה לי.

ואני מהמר שגם לא יקרה. אבל לא יודע. זאת אומרת, אני לא ממש מצליח להבין את ההפרדה הזאת. יש בנות שאני אוהב מאד את האישיות שלהן, את האופי, את היופי וכו'... אבל להתאהב? זה רגש ששמור אצלי לזכרים, בנים וגברים. וזה קשור מאד במשיכה. ולכן גם לא הייתי נכנס למערכת יחסים עם בת מלכתחילה.

גמאני לא חושב שאכנס למערכת יחסים

עם בת, אפילו אם אתאהב בה. אני אנסה תמיד למנוע את זה. לא בגלל שלא נוח לי, אלא כדי לא לפגוע בה. אני מעדיף בנים, אני מודה. אך לפעמים יש לי אשכרה התאהבות בבנות מסוימות, וזה בלתי נשלט . וכמו שאמרתי, זה רק ריגשי, אני לא מתאהב/נמשך, מינית בכלל בכלל.. ויש לציין גם שאני לא מאלה שמתאהבים במה שנקרא "כוסיות" או דברים כאלה.. יש לי סוג מסוים, טעם מסוים, אופי מסוים, שאני יודע לזהות ורק ממנו אני מתאהב.. אני גם די נוטה לזלזל בכל הבנות שהולכות חשוף כמו לא יודע כאילו זה יפה ומושך מישהו.. אלה בנות שווואלה לא עושות לי כלום, ולפי דעתי הן סתם פרחות..

resputin

New member
לפעמים נוטים להתבלבל בין אהבה אפלטונית

למישהו, גם אם זו אהבה טהורה לחלוטין ובהתאהבות רומנטית. הרי, התאהבות רומנטית מבוססת איפשהו על משיכה ולא יכולה להתקיים בלי משיכה פיזית בפועל. כבר יצא לי בשנותיי, כשלא הייתי סגור לחלוטין על המיניות שלי עדיין, להתאהב נואשות במישהי. עם זאת, כאמור, לא היה לי שום רצון כזה או אחר לשכב איתה, נניח. לימים הגעתי למסקנה שמדובר במה שכיניתי קודם "אהבה טהורה"; התאהבות נהדרת באופי הבנאדם, מהסוג שיכול לגרום לך לרצות להיות כל היום בסביבתו, לדאוג לשלומו ולרווחתו וכו' וכו', אבל בפועל, לא לקיים מערכת יחסים זוגית איתו כי זה יגרום לו לסבל בסופו של דבר.

למעלה