קצת ראפ ערבי
יש הבדל בין הראפ הערבי לערבי, נראה לי שזה בגלל השפה....
לפי מה שהבנתי, באתר ערב-ראפ יש שירים של צמרת הראפ הערבי, אז בהשוואה לשלנו, הם משתווים. גם לנו כמו להם יש את ההרכבים הבולטים יותר והטובים יותר אבל הרמה פחות או יותר שווה. לפי ההופעה של דאם בחישגוזים אני רואה שבאמת אפשר להשוות אותם (או לפחות את טיאן) לסאבלימינל, מלא אנרגיות ומקצועיות. וחבל שכל מעריצי סאב "הציונים בנשמה" לא יכלו לפרגן קצת ולשתף פעולה עם הרכב מעולה מבחינה מוסיקלית ולא משנה הדעות והתכנים שבמילא לא מבינים בערבית. רק דבר אחד שחבל שאם כבר לטיאן יש פלואו כזה טוב בערבית, אז חבל שבעברית הוא עדיין מתקשה ולא יושב על הביט, אולי באלבום שייצא זה ישתפר. אז הנה כמה המלצות פחות מוכרות (לי לפחות) שאפשר להוריד מהאתר ArabRap-ome שיר שקט ואיטי יותר עם פלואו ממש יפה מזכיר לי את הסגנון של Gangsta Blac - Life´s A Bitc Brotha Lynch Hung - Liquor Sicc ArabRap-Kh-ar שיר יותר אנרגטי על האינסטרומנטל של הפריסטייל של עם-1 בעסק ArabRap-Sho-sar הפעם ראפריות. הביט דרמתי, הראפ פחות דרמתי, שזה לא כלכך מתאים אבל עדיין טוב ArabRap-share3 עדיין ראפריות, על הביט של i got five on it שוב פלואו מצוין ArabRap-tiptop פאנקי ArabRap-3rabe-J עצמתי , ביט אלקטרוני כזה ArabRap-Saz-men ראגא מאפין שכזה, יפה מאוד ArabRap-WE7-de3ay השיר הכי יפה מכל מה שהורדתי, ביחוד בגלל הפיזמון והביט, הפלואו פחות טוב טוב, נראה לי שזהו אתם יכולים להוריד את הכל ואת שאר השירים שם ולשפוט בעצמם, יש גם שירים פה בפורום. ועוד הערה לסיום, כאני מדבר על פלואו טוב/מצוין וכל זה זה בטעמי האישי פלואו לא בסיסי, מעניין עם מקצבים מיוחדים ויפים. סלאמת
יש הבדל בין הראפ הערבי לערבי, נראה לי שזה בגלל השפה....