קצת קשה לי היום...

black ross

New member
קצת קשה לי היום...

תסבירו לי איך זה שכשאני כבר מצליחה לעבור את היום תמיד למחורת קורה משהו אחר יותר גרוע ממה שהיה ? אם הדברים שאני כותבת לא ברורים אני מצטערת תבינו אותי כי אני ... אחרי ניתוח
. לא אין צורך להיכנס לפאניקה (או שיש אבל זה עוד לא ידוע) כואב לי ואני מותשת ... אין לי כוח .. סימני הילדות חוזרים להכות גלים כנראה (או לפחות זה מה שאני מקווה כי יש יותר גרוע מזה ) ידידיי אני רק רוצה לבקש מכם בקשה קטנה ... שאו עבורי תפילה קטנה בבקשה ... אוהבת אתכם שירן

black ross

New member
עשיתי ניתוח בראש...

לא אמרתי לך כי זה לא היה מתוכנן אבל היום בלית ברירה עשיתי את הניתוח

black ross

New member
הולכת לרגע מיד אשוב

יש לי כמה דברים קטנים לסדר אבל אני אחזור ביי בנתיים מיקי ניסיתי להתקשר אלייך אבל לא היית זמין .......

מיקי 35

New member
מתפלל אני למענך...

שזה היה הכל... שלא יהיה לזה המשך שאלוהים ישמור עלייך ילדה... כי הוא פשוט לא יכול לעשות לי את זה אוהב אותך תמיד אני

GALI02

New member
שירן.../images/Emo141.gif

מקווה שהכל יהיה בסדר. העיקר שהניתוח כבר מאחורייך... תרגישי טוב חמודה, ואל תעסיקי את עצמך בחששות מיותרים. מה שבטוח שיש כאן חבורה של אנשים שמתפללים חזק חזק עבורך ומאחלים לך מכל ה
שיהיה לך רק טוב!

sidi

New member
למה קטנה?

מבחינתי, הכי גדולה שיש נעיקר שתרגישי טוב ושהכל יילך לך בקלות.

black ross

New member
חזרתי

כואב לי ואני עצבנית מאוד!!! אני שונאת את המכללה הדפוקה הזו שגורמת לי רק עצבים ... במקום שיבינו שאני לא מרגישה טוב הם נותנים לי ככה לסבול .... בא לי לשרוף את המקום הזה ....

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif../images/Emo24.gif

שוב לא הבנתי..... אבל מחבקת חיבוק סופגי כזה... עם מלא ריבה שיהיה מתוק לפחות.

Dark Muse

New member
הרבה בריאות

תרגישי טוב הרבה בריאות אושר ועושר ואושר בקשר למכללה..... זה טופל חה חה חה
תנוחי קצת ואל תקבלי עצבים זה לא בריא אז תרגישי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

angel151

New member
../images/Emo140.gifסביון|אלוהים תעזור לחברה לעבור

את השלב הזה. מבקשת אני ממנו שיעזור לך,שתרגישי יותר טוב לאט לאט הכל יסתדר תהיה רגוע בימים אלו זה הכי חשוב ועל תחשבי על המחר אלה רק על היום. מלאכי שמיים איתך .. וגם לך יש כוכב אחד יפה וזוהר בשמים .חושבת עליך ענת.

ניקולי

New member
שירן נשמה המתוקה

כמו בשיר.. ואת הנשמה המתוקה שלי.... תגידי לי לא אמרו לך שיש לך אי שם אחות שאוהבת אותך ודואגת לך??? כשראיתי היום את ההודעה שלך ישר התקשרתי אלייך, שמחתי לשמוע את קולך אך לא יעזור עדין דואגת לך נשמה ומקווה שהתשובה לניתוח תהיי שלילית ושהכל יהיה בסדר אוהבת אותך מכל ה
ניקול*

למעלה