קצת קיטור..

nbrosh

New member
קצת קיטור..

שתי (!) לקוחות החליטו להחזיר פריטים יקרים. אחת החזירה שרשרת מדהימה משום שהחרוזים נראים מהוהים (כאילו דא - זו ההצהרה בתיאור הפריט, כל התכשיטים שלי עשויים מחרוזי וינטאג' ישנים) והשניה - משום שתאריך האירוע שלה חלף (והיא לא טרחה לידע אותי שיש לה דד ליין) ולמרות שמחבילה שלה הגיע תוך 10(!) ימים לארה"ב. מקסים...בשביל מה לטרוח בכלל למכור, לעזאזל???

onor

New member
מאוד מעצבן

שעם שיטת הפידבקים הזאת כל כך טיפשית שאני מתעצבנת מחדש כל פעם שאני חושבת על זה. יש לי לפחות איזה 5 לקוחות שבכייף הייתי נותנת להם שלילי....

nbrosh

New member
הלקוחות היו מאד מנומסות

פשוט הכסף.. מאיפה?? חחח...

night mistress

New member
../images/Emo6.gif

מבינה אותך, ההחזרה הראשונה אצלי הייתה לפני שבועיים,תכלס זה מבעס לאללה (למרות שלדבריה היא מחזירה את זה מסיבות טכניות/מידה לא נכונה) אבל זה עדיין מבעס. למה למכור? כי זה כמו הימורים! זה נותן אחלה בוסט לאגו שמישהו קונה ממך מוצר

night mistress

New member
ברור שיש השקעה..

,אבל זה גם עניין של השקפה אני מניחה. בלי קשר לסקרפ שלי אני יוצרת תכשיטים, וכשקונים ממני צמיד שעבדתי עליו 10 שעות בקירוב אני מאושרת מזה שמישהי חושבת שהוא מספיק מרשים בשביל לקנות אותו. לא יודעת, אולי זה חוסר ביטחון שלי, אבל זה מחמיא לי מאד שמישהי רוצה להתהדר בתכשיט שלי,גם אם עבדתי עליו דקה לצורך העיניין. אבל ברור לי שזה מבעס לאללה,במקרה כזה אני מנחמת את עצמי שזה עיניין של טעם ושהיא בסה"כ ראתה תמונה ותמונות לא תמיד משקפות את המציאות.

night mistress

New member
אגב.. יש לך באמת תכשיטים עוצרי נשימה

ומי שויתרה עליהם ממש פראיירית. אני מביטה בחנות שלך ומתמוגגת!

nbrosh

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

את מעודדת אותי. תמיד נעים לשמוע מלים מחזקות. את מוזמנת להגיע לראות בלייב.. אתמול החזרתי לראשונה את הכסף. מקווה שבכל יעבור בשלום.

night mistress

New member
בשמחה../images/Emo13.gif

כבר סימנתי לעצמי שרשרת שאשמח לראות בלייב, כשאגיע למרכז אדבר איתך.

למעלה