קצת ציניות...

yty666

New member
קצת ציניות...../images/Emo5.gif

היי!!! מה המצב? מה השתנה? (<בפורום הזה זאת שאלה רטורית...) שמתי לב שדי השתוללתם פה כשלא הייתי... אני כרגיל במצב סופר-בעסה! וכבר מלא זמן לא הייתי בפורום(סורי,זה לא אשמתי... סגרתי שבת!) וממש ממש התגעגעתי אלכם! בזמן שטחנתי שמירות ברמאלה חשבתי על משהו די מוזר(שלא תגידו שאני לא חושב עליכם) הרבה אנשים מדברים פה על התאבדויות ועל רצון להתאבד. (אני לא יודע מה איתכם אבל אצלי זה עדיין רלוונטי... למי שעוד לא הבין אז אני חייל ויש לי 24 שעות נשק עלי... אז גם האמצעי זה לא בעיה,האמת, שהדבר היחיד שמפחיד אותי זה הכאב... ומי שראה Happy Tree Friends מבין למה אני מתכוון... דרך אגב,מי שלא ראה יש קישור למטה.תהנו!) בקיצור אם מישהו באמת יתאבד אז איך נדע מי זה,זה די עצוב אבל אני הייתי רוצה לדעת...

שלוק29

New member
שמע סיפור

פעם ראשונה שאני מוציא אותו... אז ככה בגיל הצבא היה לי חבר טוב לשנינו היתה אהבה ניכזבת... אני התמודדתי והוא ירה לעצמו לא בודדת אלא צרור מעוזי ישירות לרקה למזלו (או שלא) הוא כנראה פחד ורעד והנשק ירה בזוית של 45 מעלות למעלה... הוא ספג 2 יריות איבד את ההכרה וכו... הבן אדם שכב 8 חודשים ב"בית לוינשטיין" היום הוא משותק בחצי גוף והכאב הגופני ומצבו... המשך

שלוק29

New member
המשך

הבריאותי בעיקבות הנכות השליכו על מצבו הנפשי... הקיצר היום ניתן למצוא אותו בבית הכנסת הגדול בפ"ת (לא הוא לא חזר בתשובה) מסתובב בין המתפללים ומקבץ נדבות... יוצא לנו להפגש לפעמים הוא משפיל מבט ואני נותן לא חיבוק אוהב... (ורץ למקלחת) לסיכום אם אתה רוצה להתאבד תכוון היטב... סתם!!! רק תיראה איפה אני ואיפה הוא אני עדיין מתאהב ומתאכזב... אבל הוא לצערי כבר לא יזכה להתאכזב לעולם... חומר למחשבה!

למעלה