קצת ציוד בדוגית

ניב ד

New member
קצת ציוד בדוגית

ראיתי שמישהו שאל באחד הפורומים האחרים על סלייט כתיבה. ובכן - בדוגית מוכרים עכשיו לא סתם סלייט אלא פנקס תת-מימי עם עפרון. משהו ממש חמוד וטוב במיוחד לאלה שיורדים לתעד (מנטה ?) או לקבל מוזה לכתיבת שירה (זהרון ?). כמו כן - יש להם גלגלת חדשה שנראית מעניינת מאד מכיון שהיא מזכירה בצורתה את גלגלת המנטה שנמכרת במדוזה ונחשבת למעולה. יש לה בנוסף גם קלאצ´. לא ניסיתי - אבל לפחות לפי הצורה היא שווה בדיקה למי שמחפש משהו כזה.

אפרופו גאדג´טריה

בסנפיר יש סלייט המבוסס על עקרון לוחות הציור המחיקים במשיכת כפתור של הילדים... נכון גרזנית ?
וקלאצ´ים יש לשיח´ בערימות במחיר תחרותי...

זהרון

New member
זאת ועוד...

בסנפיר ניתן גם למצוא את הסלייטים הבאים: 1. סלייט המצופה בחומר זרחני הזוהר בלילה 2. סלייט אשר מובנית לתוכו תאורה, בסיבוב כפתור נדלק לו הסלייט כעץ אשוח (חג שמח אגב לחברינו הגויים) מהסוג אותו הזכיר נפתלי מוכרים בסנפיר שני דגמים שונים ואני מודה שלא הקדשתי תשומת לב מלאה לחקירת יכולת ותפעול בכדי לעמוד על ההבדלים. משהו נוסף ומאוד נחמד שיש שם הוא סוגר דרגה ראשונה המחליף את הראש הקיים והוא כולל נורה חזקה במיוחד לצלילות לילה... לא מתנדנד, לא אובד ותמיד נמצא שם (אלא אם אתה פוגש בכריש שיכור ורעב שעיניו שטופות דם ואז אתה ממש ממש ממש מתגעגע לשותף שלך)

גרזנית

New member
לסלייט שלי שני צדדים

הסלייט שלי הוא שיא הגאדגט (באדיבות חבר יקר שלי, ניתן לי לליומולדתי האחרון) צד אחד-לוח מגנטי מחיק במשיכת כפתור צד שני-לוח רגיל מצורף לו עיפרון דו צדדי, צד אחד למגנטי, צד שני עיפרון רגיל סלייט סוף הדרך ושוב תודה על הסלייט....

זהרון

New member
עם כאלה חברים...

וכדאי מאוד שתפטרי אותם, כי אם היה איכפת להם ממך באמת, היו קונים לך את המחברת התת מימית מדוגית שתוכלי לרשום שם מתכונים מפי דגים מזדמנים יודעי סוד התבלון האקזוטי. תביאי לי את הראש של החבר הזה, רצוי על מקל...

menimm

New member
גם לי יש סלייט כזה...

וגם אני קיבלתי אותו במתנה :) מה שחסר שם זה אולי... מחק.. מחקים עובדים מתחת למים ? (אגב, את הלוח ה"רגיל" - הלבן, אפשר באמצעות לחיצה על כפתור קטן לשלוף ולהפוך לו צד... סתם להשכלה כללית....) מני

ניב ד

New member
מחק רגיל עובד מצוין מתחת למים

ואגב על זה יש את הסיפור הידוע שנדמה לי שכבר סופר פה - שהאמריקנים חיפשו כלי כתיבה לחלל ועמלו חודשים והשקיעו עשרות מיליונים בפיתוח עט כדורי שיוכל לכתוב הפוך ובלי כוח משיכה (מוכרים כאלה בדרך כלל בחוברות הזבל של כרטיסי האשראי). הרוסים לעומת זאת פשוט השתמשו בעפרון...

menimm

New member
זכרתי את הסיפור ו... שאלה,

יש לי מצפן קטן, צמוד לרצועת מחשב הצלילה. השתמשתי בו בעבר ללא שום בעיות, ולאחר צלילות סופ"ש האחרון, הופיעה בו בועה קטנה (לא היו בועות טרם לכן), בסופ"ש האחרון לא ביצעתי שום צלילה שהיתה עמוקה יותר מצלילות שכבר עשיתי עם המצפן הקטן והחביב... אציין שהוא עובד טוב מאוד, ולא נתקע או משהו דומה... כדאי להחליף ? האם יחליפו לי אותו ? (הוא מיועד גם לצלילה). מני.

למעלה