קצת צחוקים..

ז י ק ו

New member
קצת צחוקים..

אחות לוקחת לחדר האינקובטורים שני הומואים שכרגע נולד להם תינוק. השניים מביטים בכל התינוקות ורואים שכולם בוכים ורק התינוק שלהם מחייך חיוך גדול של אושר עד הגג. השניים מסוקרנים ושואלים את האחות, "איך זה שכל התינוקות בוכים ורק שלנו צוחק?" עונה האחות, "חכו עד שאוציא לו את המדחום מהתחת ואז גם הוא יבכה כמו כולם..."
חייל ורב מנסים לעצור טרמפ, פתאום עוצר איש ולוקח את החייל. הרב בא ושואל, "למה אתה לוקח את החייל ולא אותי?" "כי הוא משרת אותי כשהוא נלחם באויב", משיב לו הנהג. הרב אומר, "גם אני משרת אותך כשאני מתפלל לאלוהים." הנהג אומר לו, "אז שאלוהים יקח אותך..."
בחורה צעירה הולכת לכומר להתוודות על חטא. הכומר אומר לה, "ספרי לי, במה חטאת?" "אתמול שכבתי עם הכומר של הקהילה השכנה", מספרת הצעירה. "רע מאד", נוזף בה הכומר, "רע מאוד - את שייכת לקהילה הזאת..."
ישו ומשה נפגשו בגן העדן וסיפרו אחד לשני על מעשיהם. משה מספר, "אני הבקעתי את הים לשניים וחציתי אותו." ישו מצחקק לעצמו ושואל, "למה לטרוח אם אפשר פשוט ללכת על המים..."
איש מבוהל נכנס בריצה לתחנת המשטרה וצועק, "מהר, תגידו לי מה גובה של פינגווין?" "אדוני תירגע", אומר לו השוטר בקבלה, "גובהו של פינגווין זה משהו כמו 90 סנטימטר!" "לעזאזל", עונה לו האיש, "אני חושב שדרסתי נזירה..."
זוג נשוי הלך לטייל בגן חיות ונעמד מול כלוב של גורילה. הבעל ראה שהגורילה מסתכל על אישתו ולכן הוא אמר לאישתו, "תפתחי כפתור בחולצה, נראה איך הגורילה תגיב." האישה פותחת כפתור והגורילה מתחיל לקפוץ. אומר הבעל, "תפתחי עוד כפתור בחולצה, נראה איך הגורילה תגיב." האישה פותחת עוד כפתור והגורילה מתחיל להשתולל ולנענע את הסורגים. אומר הבעל, תפתחי עוד כפתור בחולצה, נראה איך הגורילה תגיב." האישה פותחת עוד כפתור והגורילה שובר את הסורגים ומתחיל לרוץ אחרי האישה. ”מה אני אעשה עכשיו", צורחת האישה לעבר בעלה. עונה הבעל, "תנסי את מה שאת אומרת לי, תגידי שכואב לך הראש, שלא בא לך..."
ילד קטן עולה לאוטובוס לבית הספר, מתיישב בדיוק מאחורי הנהג. לפתע הילד מתחיל לצעוק בקולי קולות, "אם אבא שלי היה פר ואמא שלי הייתה פרה, אז אני הייתי פר קטן." הנהג נבהל מהצעקה אבל שותק. הילד הקטן ממשיך, "אם אבא שלי היה פיל ואמא שלי הייתה פילה, אז אני הייתי פיל קטן." הנהג החל לכעוס על הילד הקטן.. הילד המשיך וצעק, "אם אבא שלי היה סוס ואמא שלי הייתה סוסה, אז הייתי סייח קטן." לבסוף הנהג התעצבן וקטע אותו, "מה אם אבא שלך היה הומו ואמא שלך הייתה זונה?" הילד הקטן חייך וענה, "אז אני הייתי נהג אוטובוס..."
מי אמר שיש לי משהו נגד עורכי דין? למה שיהיה לי משהו נגד עורכי דין? העורך דין הוא ידידו הטוב ביותר של האדם...
שאלה: "מדוע אנשים מחטטים באף בזמן שהם מחכים ברמזור?" תשובה: "הם מחכים לירוק..

למעלה