קצת פריקה.

GrowingMadness

New member
קצת פריקה.

אז....אתמול שמרתי בבסיס והפקרתי נשק ותפסו אותי. אז ביום ראשון יתנו לי תלונה, אחריה משפט, ואחרכך ריתוק בבסיס או...כלא. ואם כל זה לא מספיק! חבר שלי היה צריך לצאת לרגילה ביום ראשון וכמובן שביטלו לו אותה בגלל המצב. והשעה 19:30 בערב ואני מוכנה ללכת לישון כבר עכשיו. אני גמורה.

Please Dont Cry

New member
כלא?:O

על הפקרת נשק? רציני? כאילו, זה משהו שבאמת שמעת שנותנים אצלכם, או שאת פשוט מפחדת מזה? כי זה נראה לי קצת מוגזם. (פשוט מחברים שלי שאני יודעת, שתמיייייד קיבלו על זה ריתוק ובחיים לא כלא, והם עוד קרביים ואמורים להיות רגילים לנשק לא כמוך שאת לא רגילה
) ובכל מקרה, באמת נשמע לא משהו, ובאמת שבא לי לחשוב על משהו משמח, אבל לא עולה לי כלום ונראה לי שבדיחות לא יעזרו עכשיו P: אז בואי נקווה שזה יהיה העונש הכי קל שיכול להיות, ושיעבור לך בסבבה, ושתראי את חבר שלך מהרמהר D: ולפחות יש לך את הסופש בבית! שזה כבר טוב, ותזכרי שריתוק זה לא סוף העולם (באמת שזה לא סוף העולם, ואני יודעת שאת עושה יומיות, אז בשבילך זה יהיה אפילו שבירת שגרה מסוג כלשהו><) ואוף, עזבי, אני מעודדת על הפנים P: אז אני מקווה שבכל זאת תהיי שמחה כי לפחות ניסיתי לעודד DD:

GrowingMadness

New member
האמת שממש לא אכפת לי לשבת ריתוק.

ואני יודעת שבעבר חיילים קיבלו אצלנו מחבוש על הפקרת נשק, אבל זה משפט ראשון שלי והכל אז כן, רוב הסיכויים שאני אקבל ריתוק של 7 ימים או משהו. והאמת, שזה בכלל לא נורא לשבת אצלנו ריתוק, כי יש טלוויזיה ומחשבים עם אינטרנט אזרחי ותמיד יש אנשים ששומרים בבסיס ככה שאני לא לבד. וזה יהיה איפשהוא מעודד שאני אוכל ללכת שם על אזרחי בלי נשק והם על מדים ועם נשק וכל הזמן יקומו לשמירות וכאלה כשאני אוכל לישון לי D: וכנראה שיתנו לו לצאת בראש השנה! יאיי

sapir158

New member
אוי..

לדעתי הכי טוב - לקחת דברים בפרופורציה. אני מקווה שבשעה זו את כבר בחלום השמיני, תנוחי קצת בסופ"ש תעשי איזה אמבטיה מפנקת
, תבלי עם המשפחה...אולי חברים. ולגבי הצבא - תקווי לריתוק, ותסתכלי על העולם במשקפיים ורודים- כמה שאפשר. גם הריתוק יסתיים בסופו של דבר (או חס וחלילה הכלא..). בכל מקרה קחי בחשבון שזה רק עניין של זמן ובסוף כולם משתחררים
שיהיה לך סופ"ש נעים, תקחי הכל בקלות

איזה באסה!

מקווה שתצאי מזה בזול איכשהוא.. כלא זה נראה לי מוגזם מדיי וגם לחבר שלי הייתה אמורה להיות רגילה לפני חודש אבל ביטלו לו אותה אז אני מבינה אותך לגמרי.. הזיזו לו את זה לאוקטובר לסוף הקו.. קחי הכול בקלות, הכול עובר !

GrowingMadness

New member
.

בגלל שאנחנו כביכול לשכת גיוס אז יעני "לא מגיע לנו לפשל" בדברים האלה כי אנחנו כאילו עושים יומיות ויש לנו 2 שמירות [כביכול] בחודש.

GrowingMadness

New member
טוב, בסוף הוא וויתר לי D:

קצת פאפי פייס וזיוני שכל בסגנון "למדתי את הלקח שלי זה לא יקרה שוב" - עשו את שלהם.

למעלה