קצת פירגון לא יזיק-מזל טוב אבי.

נהורית1

New member
בהחלט מגיע לו פירגון ../images/Emo140.gif

לאורך כל הדרך המנות שלו היו טעימות והרשימו את השופטים. אז מפה מה הלאה? יפתח מסעדה?

מאוד רציתי שאבי יזכה

בס"ד אין לי צל של ספק שזכייתו של אבי לוי פותחת לו דלתות רבות. הוא בשקט יוכל לפתוח מסעדה,או להיות שף במלון יוקרתי. אני משוכנע שאבי לוי יהיה ויוכל להיות שם דבר,ולנתב את השלילי שהיה בו לאפיקים חיוביים כמו לזון אנשים מכל הלב ולהתפרנס בכבוד. אין ספק שהתכנית החזירה לאבי את הכבוד,ועם הד ופרסום שכאלו,לא צריך יותר. אבי לוי זה מותג באוכל. שנה טובה לאבי,למשפחתו ולכל בית ישראל
.

pix37

New member
הזכיה תהרוס את אבי

הלוואי שאתבדה אבל נרקומן אשר נגמל לפני פחות משנתיים לרוב (והלוואי שאתבדה במקרה ספציפי זה) יתקשה לעמוד בהיי כל כך גדול כמו שהזכיה ככל הנראה יצרה אצלו ובוודאי בנפילה שתבוא אחריה כמו בכל ריאליטי. ומעבר לכך, אם הוא יגשים את חלומו ויפתח מסעדה הרי שמדובר בחלק מחיי הלילה (עבודה בשעות מטורפות והרבה כסף מזומן שנוזל בין הידיים) המהווים איום גם על אנשים חזקים יותר. בקיצור, לדעתי, והלוואי שאני טועה, הזכיה הזו תביא בסופו של יום לנפילתו של אבי ולא לחיזוקו.

Haad Yao

New member
לא צריך להיות נרקומן בגמילה

כדי להגיע למצב של פשיטת רגל בתחום המסעדנות. להזכירכם, גם אייל שני חייב מיליונים לכל העולם. מקווה שאבי לא ימעד יותר וימנף את ההצלחה, ושהילדים המקסימים שלו יזכו לבית יציב (גם אם לא חשבתי שהוא מועמד טבעי לתואר מאסטר שף, הייתי שמחה לראות אותם משגשגים). אבל מדובר בענף מסוכן, שברירי מאוד; כבר ציינתי כאן שגיסי - מנהל סניף גדול של בנק מסחרי - סיפר שקציני האשראי בבנקים פועלים תחת הנחיה ברורה לא לתת הלוואות לפתיחת מסעדה למעט מקרים חריגים מאוד (כמו למשל לווה עם ביטחונות מצוינים), כי מתייחסים לזה כחוב בספק/ אבוד (על הגבול). עם זאת, אפשר למנף את הזכייה בדרכים שונות: להשתתף בפרסומות, להיות שף שכיר, להתמחות בקייטרינג (אני חושבת שזה מה שאינה עושה כרגע. לא זוהר אבל אפס סיכון), ללמד בבית ספר לבישול וכו' וכו'.

Mominit

New member
וואוו כמה רוע נשפך ממך...../images/Emo4.gif

למה לדבר ככה?במקום לאחל לבן אדם הצלחה בדרך החדשה שלו לחיים ישר אתה חוזה לו נפילה כי הוא לא נקי הרבה זמן?!? רואים שאתה או מישהו מבני משפחתך הקרובים לא הייתם קרובים אף פעם לבעיה החמורה של התמכרות לסמים והדרך הקשה לצאת ממנה אני רק אגיד שכל חיזוק חיובי לאנשים האלה הוא ברכה כי הם נאבקים יום יום להוכיח לקטנים כמוך שהם מסוגלים להישאר נקיים למרות שלא מאמינים להם...

pix37

New member
והדרך לעזור להם היא לשפוך עליהם כסף ופרסום ?

שיעלמו בעוד שבוע וישאירו אותו עם ריק גדול
. ובנימה אחרת, אני מאחל לאבי כל טוב והרבה הצלחה - אבל אני מאוד חושש מתוצאות זכייתו.

Mominit

New member
למה ישר לחשוב שהוא ינתב את הזכייה לכיוון רע?

נכון אתה צודק רוב הנרקומנים לשעבר בדרך כלל חוזרים לסורם ( במיוחד כאלה בלי רצון נפשי כל כך חזק ) אבל אתה לא מכיר את אבי...אני דווקא חושבת שהתכנית הזאת שינתה לו לגמרי לטובה את החיים אין לו שום סיבה לחזור לחיים שהיו לו לפני התכנית...

למעלה