קצת פירגון וביקורת עניינית.

דודונסי

New member
קצת פירגון וביקורת עניינית.

התייחסות למקרה של ענת. הספורט הזה מאוד יקר וסוף סוף יש כאן מישהו שמאפשר ליותר אנשים להגשים חלום. אני מאמין שניתן לפתור בעיות מן הסוג הזה בדרכי נועם. אם ענת פנתה לעו"ד (שהוא איש מקצוע ומומחה בתחום) בניסיון לפתור את הבעיה, מי אנחנו שנוכל לעזור? לגופו של עניין, בסיפור הזה חסרים הרבה מאוד פרטים: מה הייתה תוכן השיחה בין הבעל של ענת לבין הבחור "הנידון"? האם האנשים שדנו בפשרה היו במצב הרוח המתאים? וישנן עוד הרבה מאוד שאלות שאת התשובות עליהן אנחנו הקוראים לעולם לא נדע. אני אישית לא מכיר את האיש ולא את המקרה של ענת ובכל אופן נראה לי שהסיפור מאוד מגמתי, לא חס וחלילה לגרום בטעות "להתפרנסות יתר" של אחרים כמו יצר הנקמנות שמידי פעם "מחליק" לנו. אותם אחרים שהסיפור הספציפי הזה לא נגע להם אך בטעות או שלא בטעות יצאו "הטובים" הם מנסים כמובן לעשות קופה על המקרה הספציפי של ענת. אז חברים, גם אם אנשים טעו בדרך אל לנו "לשחוט" אותם. אנחנו צריכים לדעת גם קצת לפרגן ולהפוך את הפורום הזה לביקורתי אך ענייני.

ברוכים הבאים

ברוכים הבאים לפורום, "אגודאי" ו - "דודונסי" היקרים. בכרטיסיכם האישיים רשום שהצטרפתם (הצטרפתן?) ל"תפוז" במאי 2006. טרי-טרי. הצטרפתם, ומיד יצאתם להעמיד את הפרשה שמתגלגלת כאן באור אובייקטיבי, וזה מעשה יפה. או שמא טרחתם בכלל להרשם למערכת הפורום רק על מנת לתקן התרשמויות שגויות של חברים טועים? זה מעשה יפה שבעתיים. ואפילו אם הייתם נרשמים למערכת בשמות בדויים, ואפילו אם אינכם אלא אדם אחד עם שני כינויים, - זו זכותכם\זכותך המלאה. זה מקובל בעולם הוירטואלי של פורומים באינטרנט. על כנפי הדמיון. גם השם "עעעגודאי" עדיין פנוי במערכת. רק הערה אחת כדאי להעיר בהקשר הזה: ענת רון, שיזמה את הדיון הזה בהודעתה "חלום שהפך לסיוט", היא לא מתחזה, והיא לא הזויה. היא הגיעה אלינו מהעולם המוחשי. עם מספר טלפון. כזה שאפשר לחייג אליו. מהעולם האמיתי.

דודונסי

New member
עולם דמיוני

אני הייתי מצפה ממנהל הפורום להתייחס בצורה עניינית לכתוב ולא להיכנס לעולם שהוא באמת דמיוני.

shaison

New member
שפיות אמיתית לא וירטואלית!

צודק רוני 100% לאותו הבי"ס שענת לא פרסמה את שמו יש בדיוק את אותה הבמה לספר ולהסביר איך הוא רואה את הדברים או בקיצור להציג את צידו השני של המטבע. הוא החליט שלא וכול מה שנשאר לציבור להאמין שבתי הספר בארץ הם גונות וזנבים מכווון שלא פורסם שם ולכן כולם בחזקת אשמים. ולכן אגודאי או דודונסי או כול שם שתרצה חובת הפורום היא לגנות ולהקיא מקרבנו עסקן שכזה ולא לגונן עליו. חשוב לציין שזאת דעתי הפרטית בלבד והיא נתונה לשינויי אחרי שכולנו נשמע את הצד השני. שי לנואל

דודונסי

New member
במה עלק

צר לי לומר לך, אם לזה אתה קורה במה טוב יעשה אותו בי"ס אם לא הצטרף לאותה במת התגוששות. הפיתרון לבעיה לא מעניין את אותם עסקנים, מה שבאמת מעניין אותם זה לנקות את האזור מתחרות. צר לי שמנהל הפורום ואתה שותפים לאותה מטרה אותה מובילים העסקנים. מה באמת? מעניין אתכם מי זה דודונסי או אגודאי, קשה לי להאמין. מנהל הפורום יודע את הדרך לפנות אלי ולא בעולם הווירטואלי. נו באמת תתעסקו בעיקר ולא בטפל.

"מנהל הפורום"

מישהו שאת זהותו אני יכול רק לנחש כותב פה בהודעה הקודמת "מנהל הפורום יודע את הדרך לפנות אלי" אז עכשיו אני אפרוס בפני העולם את כל מה שידוע לי, ואז אפרוש מהעיסוק הזה לטובת עיסוקים אחרים, ואני מקווה שלא אצטרך להשקיע בו יותר. אתמול קיבלתי מ"דודונסי" את המסר שאעתיק כאן כלשונו קבל עם ועדה: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - אין לי עניין לפרסם את הנייד שלי ברבים. אם חשוב לך העניין שלח לי מסר עם הנייד שלך ואני מבטיח לחזור בהקדם. להזכירך שמי הוא דודו גם בעולם המוחשי - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - זהו. לצערי לא אוכל בשבועיים הקרובים לעסוק בפתרון התעלומה הבלשית הזו. בגלל מחויבויות קודמות.

רוני, חדש את פעולת של

החונטה שלך ותעשו סדר עם כל הדודים, הנסים ושאר המסתתרים במרחבי האלקטרוניקה.

shaison

New member
טפל ודמיון

איזה עסקים יש למי מהכותבים ואיך הוא ירוויח מסילוק התחרות (עוד לא ברור לי על מה מתחרים אבל שיהייה) טפל זה להמשיך ולהשיב לך כשאתה תחת שם בדוי מגן על עסקן ללא שם שמוציא לספורט הזה שם רע. לילה טוב שי לנואל

אגודאי

New member
שי, תוכיח שאין לך אחות, מכיר את זה?

אחרי שמישהו אמר שאחותך זו.. ותמשיך לעמוד על דעתך בעוז ובנחישות מול ציבור שלא כל כך מאמין לך "וזוכר לך חסד נעורים". בשביל מה ? כידוע לך חובת ההוכחה היא על המתלונן ולא על הנאשם, ואם הדבר כה בוער בעצמותיה של הגברת, אדרבא, שתמשיך לתאר לנו את השתלשלות העניינים, כפי הנראה לא כך הדבר, "היא" (או הוא) זרקה אבן למים, עשתה קצת גלים ואתה כהרגלך, העצמת אותם. כל כך משעמם לך? בכלל שי, אם אתה סתם רוצה ולהתוכח, אז תוכיח שמים בקומקום לא רותחים ב -90 מעלות. - דבר בלחש.

שי אולי יש משהו בדבריו של הבחור

שים לב, מישהו התלונן על עוולה שנעשתה לו ע"י מישהו אחר - אכן הסיפור עצמו מעורר תחושות קשות של לא בסדר. אנחנו הפעלנו את חוש הצדק וקפצנו כמו פופקורן בשמן רותח לכוון שאותה אצבע מכוונת. אבל, עד היום לא יודעים מיהו אותו בית הספר- אלא מדרך האלימנציה, לא קיבלת מסמכים או משהו אחר המצביע בוודאות על בית הספר או העוולה עצמה, ולא שום מידע אחר פרט לרמזים . לכן אני מציע שעד שאותו מתלונן לא יגיד שם מפורש ויציג עדויות לא נתערב - גם אם נורא מתחשק - כי זו בהחלט יכולה להיות מניפולציה . אין מה לעשות הבחור האנונימי צודק במידה רבה. אבל הססססיפור מעניין. אהרון.

למעלה