קצת פילוסופיה

rama69

New member
קצת פילוסופיה

אנחנו כאן חברי הפורום מדברים, שואלים, משתפים - שלמות פנימית איך זה אצלכם? האם אתם כל הזמן בשלמות, האם יש משברים ואז חשים חוסר שלמות עם החיים? באיזה שלב אתם נמצאים? שתפו ושרשרו. בברכת אור המודעות אתי

s a l a l a

New member
משבר

החיים כמו גלגל . אין רגע דל . אני משתדלת למלא את חיי בשרט ושלווה , ברגיעה , בהתבוננות בהתכנסות בשליחת אהבה . מנסה להתחזק לחזק . מנסה להיות יותר קשובה. אבל שמגיע יום קשה , שמחשבות שליליות מציפות את רואשי , שמישהו מצליח לפגוע בי , שאני שוקעת בזיכרונות על עבר העבר שאני קצת מתגעגעת למישהו שאינו כבר כאן . אז אני מתכנסת אם עצמי לפעמים בוכה , לפעמים שקטה , לפעמים כעס ממלא את ליבי , לפעמים השלווה כבר לא נמצאת לצידי . החיים כמו גלגל . שלמים . לפעמים קצת מרגישים לבד ... ואז קצת מתרוקנים.

rama69

New member
ראשית תודה ו...

נסי לראות את חייך לא כגלגל אלא כשביל מתמשך. בשביל יש אבנים שלפעמים גורמות לנו למעוד ואז קמים מחוזקים יותר וממשיכים לצעוד. במעגל אנחנו כל הזמן חוזרים על אותו דבר, אין התקדמות, אין למידה, נכון לעיתים השלמות הפנימית שלנו לא מלאה בעיקר כאשר אנחנו עושים משהו שלא מתאים לנו בזמן שזקוקים לו, אבל, נסי לראות את חייך כדרך, שביל, המוביל להגשמת החלומות שלך. בהצלחה בברכת אור המודעות אתי

Rinor

New member
Salala יקירתי

אני מבין להרגשתך, ואין בזה שום דבר רע לפי רוח הבודהיזם, תני לדברים לקרות, להיות טבעיים, תני להכל לחלוף על פניך, הייה כצופה מהצד, חווי אותם, למדי מהם, והמשיכי הלאה אני יודע כי לא תמיד זה קל, ונראה כאילו כל אותם תחושות סוגרות עליך מכל כיוון ולא נראה אור שניתן להאחז בו - אך האור הוא בפנים, בתוכך, בדרך מחשבתך ויצירתיך את החיים...לא כל דבר שלילי הוא רע, זכרי זאת, למדי מהכל, חווי את הדברים כפי שהם והאמת? אני לא חושב שאת בכלל צריכה את דעתי, אני בטוח לפי התובנות שקראתי בהודעותיך זה זמן רב כי הינך יודעת מה לעשות, אך פשוט הבעת צורך לחלוק, לשתף, ולהקשיב, ואנו כאן בשבילך. אשמח לשמוע ממך יותר, זה יהיה יותר מנחמד
הייה בריאה יקירה, פיסית, נפשית ורוחנית, והעיקר דעי את הדרך אותה את צועדת והייה שלמה, עם הכל, כי כאשר ישנה השלמה של דבר מה, דבר חדש נפתח ובא... אהבה ואור לך יקירה ניר...

בוקר טוב יום שלישי פעמים כי טוב../images/Emo8.gif

rama קמצוץ מימה שאני חשה,לא כל יום אני באותו מצב רוח, יש בקרים שמתעוררת עם דמעה בעיני מתכנסת בתוך עצמי חושבת מנסה להגיע לעיקר ולא לטפל.משוחחת הרבה עם עצמי נמצאת בקבוצה לשיחות. אך המודעות העצמית בעליה וזה נותן לי להרגיש טוב למרות הבקרים שאמרתי. לומדת לעשות הפרדות בין דברים, לחשוב בצורה יותר רציונלית, להאמין בכוחותי,בכל ירידה יש עליה למטה קל להגיע לעלות מעלה זה הרבה יותר קשה. חשה איך הסביבה ואפילו הקרובה ביותר מביטה בפליאה
מה קרה ללבנה שהכרנו,אכן חל שינוי עצום בהתנהגות,בעדיפויות,,קשובה יותר לצרכים שלי, ב"ה מקווה שאצליח לעמוד גם בהורדת מישקל ולא למען בחירת מס עולם
לבריאות יותר טובה. יו הארכתי במילים סורי המשך יום נפלא לך ולכולם,שלוות הנפש והגוף ממני לבנה
מכל ה
אור
ישכון בביתכם אמן.

חברה אמיתיתת,

את נהדרת. המשיכי כך. גם לי יש בקרים שבהם אני מתעוררת ורוצה שקט להתכנס בעצמי וכו'. קבלי ממני ח"ח ,חיבוק ונשיקה...

rama69

New member
לבנה - חברה

תודה על השתוף, ולגבי ירידה במשקל, כנסי לאתר הבית שלי באמא אדמה, אודות אתי הסתכלי על התמונה, כעט הורידי 10 קג'. כן עשיתי זאת ואני ממשיכה. למה? כי זו החלטה שלי. אף אחד לא יכל לעזור לי או לך. הכל נמצא בראש לנו. את זוכרת ששיטפתי אתכם בחופש שלקחתי לעצמי להיות לבד ללא המשפחה שבוע, ועל התובנות שקיבלתי. אחת מהן הייתה שמגיע לי להרגיש טוב, מגיע לי להראות טוב, נכון אני עוזרת לכולם וליבי רחב לכל אבל.... היגיע הזמן לטפל גם בעצמי. ברגע שהגעתי להחלטה זו, ידעתי את משפחתי שפעם בשבוע יש לי שעה לעצמי גם אם כל הבית על גלגלים, קודם אני בשעה זו. שעה לטיפוח עצמי, שעה לשקט שמגיע לי וכו'. אז אני מזמינה אותך להתחיל לקבל החלטה, ברגע שיהיה לך טוב, לכולם יהיה טוב, בהצלחה. המון אהבה אתי

THETRUE

New member
אני מרגיש כל כך חוסר שלמות...

הייתי רוצם להרגיש שלם מבפנים....אני מרגיש חסר כל כך....

rama69

New member
thetrue מה גורם לך

להרגיש כך? חוסר מעש? חסך כלשהו? פרט ונוכל לכוון אותך ולעזור. בברכת אור המודעות אתי

THETRUE

New member
הייתי רוצה פנים אחרות למשל...

אפשר להגיד שזו הבעיה העיקרית בחיים שלי...אין לי פנים מכוערות או משהו אבל הנפש שלי {אני} מרגיש שהייתי רוצה פנים אחרות שאני מדמיין..אני יודע שזה לא אפשרי במציאות, ומאד רוצה להשלים עם הפנים שלי, ככה אני אוכל להתקדם אבל אני פשוט לא יכול, זה סוג של אובססיה, לא משנה כמה אני אגיד לעצמי שאני בסדר...תמיד אני אגיד גם , " אוף! יכולתי להיות הרבה הרבה יותר טוב אם ככה וככה " וזה מונע ממני להרגיש שלם ולהתקדם

rama69

New member
היי

כדי לרצות פנים אחרות לא צריך להיות מכוער, צריך להרגיש כך. אני חושבת שיש לך צורך בעבודה אישית על דימוי עצמי. ואז תבוא השלמות. ו...

rama69

New member
סליחה קפצה לי ההודעה

ו.... אני פונה אליך במסרים. אתי

למעלה