קצת פילוסופיה

קצת פילוסופיה

האם מי שנבגד ומרגיש שסולח , סולח באמת... האם מי שנבגד יכול להפסיק לחפש ולחשוד... האם מי שנבגד פעם אחת , יבגד שוב ...(וסליחה שהמילה לא ממש מהלקסיקון העברי ) האם מי שנבגד - יכול אבל באמת - פעם לשכוח את הבגידה ולא משנה כמה צודקת ונכונה היא הייתה.... ולא משנה אפילו כמה טוב היא עשתה גם לצד הנבגד בעצמו.... האם הנבגד יכול לשחזר ולחזק את האמון בבוגד ???? ואיך ???? ובכלל מה הגבול הדק כל כך בין שיתוף אמיתי וחברי לבין פרטיות ..... מה דעתכתם????

באמת פילוסופי....

דעתי ורק דעתי... מי שאומר שהוא סולח על בגידה זה רק כדי שהכל יהיה בסדר....תמיד ימשיך לקנן בו אותו חשש שאולי..... ועל כן לעולם לא יפסיק לחשוד גם אם הוא לא אומר זאת מפורשות. לדעתי אין בגידה צודקת. רק שמחפשים לה הצדקות כל הזמן... ולגבי הגבול הדק בין שיתוף אמיתי לבין פרטיות - לא כל כך הבנתי.

נגיד ש....

את נשואה וחוץ מזה יש לך גם בעל, ואם בנוסף לשני החטאים האלה היית רוצה שהוא גם יהיה חבר , אמיתי , מהלב שיספר לך דעותיו,מחשבותיו,רגשותיו.... שישתף אותך במה שהוא עובר ועובר עליו... זה שיתוף !!! מנגד - הרי לכל אחד יש את חלקת האלוהים הקטנה שלו וכל אחד זקוק לקצת פרטיות... אז איפה בדיוק עובר הגבול ????

seeyou

New member
האם מי שנבגד סולח באמת??../images/Emo121.gif

דעתי? לא!! לבני אבוש יש "בעיה" ! יחסי מין הם לא רק מבחינה פיזית, ברובו זה "מחשבתי !! המוח שלנו עובד עובד 24 שעות ביממה! ה"מציאות"או היחס שלנו לבעיה מסויימת מורכבת מ: -זיכרונות -חושים -צרכים -זיכרונות -סטטוס חברתי -תקופה בו חי -מקום גאוגרפי

seeyou

New member
האם מי שבגד פעם יבגד שוב? ../images/Emo54.gif

דעתי? כן! "קיום יחסי מין עם אחר(ת) " זה "צורך קיומי"...במיוחד אצל נשים! שינוי גישה "רוחנית" לנעשה, תוביל את האנושות להיתפתחות עצומה.!! (יש בזה גם סכנות,שרק ה"טובים" ישארו...כמו שור בעדר..)

maof

New member
רוח הים אני תומך בדעתך

היום אני יודע את הדברים טוב יותר מתמיד למרות ההבטחות שלה והדברים שהיא אמרה הדברים לעולם לא היו כמו שציפיתי אני יודע וגם אחרים יודעים שאופי לא מישתנה החששות וחוסר האמון מקננים בלב והדרך "לשלום בית" לפי דעתי היא רק למראית העין!!!!!! אני יודע אני הייתי בסרט הזה האמנתי רציתי להאמין חשבתי שהיא תישתנה ותתחיל לחיות את החיים המשותפים אבל נוכחתי שהיא המשיכה לחיות חיים מקבילים והדבר היחידי שהיה חשוב לה...... זה היא מה!!! היא עושה עבור עצמה !!! מעוף

למעלה