קצת פוחדת

ronshira

New member
יש לי כאבים

אתמול עברתי שאיבה. בערב התחילו לי מעט כאבים בבטן, היום קצת יותר כואב (אם כי נסבל), מרגישה חום פנימי - אבל על פי המדחום אין לי חום. מרגישה שהבטןקצת קשה. האם זה קרה למישהי מכם? זה נראה לכם תופעות נורמליות של השאיבה (בכל זאת התעסקו שם) או שכדאי לראות רופא? תודה

לעיתים יש כאבים

עד דרגה מסויימת זה נורמלי. אם הדבר בלתי נסבל, או לא עובר, אני חושבת שכדאי לראות רופא. שלא תתפתח איזו דלקת או משהו...

rozi3

New member
מכירה את התחושה גם לי

היו כאבים והבטן התנפחה לי זה טבעי ונורמלי. אפשר לקחת אופטלגין זה מקל על הכאב שיהיה בהצלחה

ronshira

New member
חזרתי ממיון

והאמת - מזל שהלכתי! יש לי גירוי יתר שחלתי, לויקוציטים (כדוריות דם לבנות) הרבה מעל הנורמה, נוזלים בחללים בבטן באיזורים שלא אמורים להיות והתחלה של דלקת על פי בדיקת שתן. הרופא החליט בסוף לא לאשפז אותי, אבל אמר לי ללכת מחר לבדיקה במחלקת IVF, וייתכן שהם יחליטו לאשפז אותי. יכול להיות שהמשמעות של זה היא שלא תהיה החזרה עוברים החודש. ועצה - תמיד כדאי ללכת לבדוק, גם אם בטוחים שזה כלום. מקסימום - הפסדנו שעתיים מהחיים במיון. זה עדיף על האופציה שכן יש משהו ואנחנו חושבות שזה כלום, ומייחסות לשאיבה/הזרעה או השד יודע מה.

d2b2

New member
אני קודם כל מקווה שתרגישי יותר טוב

ושכן תהיה החזרה החודש . אני צריכה לעבור את כל זה בחודש הבא ומאוד הזדהיתי עם כל הפחדים מההרדמה וכו' , אני כבר רועדת מפחד ... בכל מקרה לגבי מיון גם אני הייתי החודש במיון נשים לאחר הזרעה מפני שהיה לי חום גבוה וכאבי בטן והחוויה הייתה מאוד לא נעימה כי מיון נשים באיכלוב הוא בדיוק מול יולדות וכל חמש דקות בערך מגיע זוג עם צירים ואני יושבת ממול וחושבת באיזה מצב אני ואיפה הם ... זה היה פשוט נורא וכשהרופא ניסתה לקחת ממני תיאור של המצב שלי פשוט זלגו לי דמעות בלי הכרה !!! בכל מקרה שחררו אותי הבייתה לאחר שלא מצאו כלום וכנראה סתם חטפתי וירוס או משהו שלא קשור . אני גם בעד ללכת למיון אבל זה היה פשוט טראומטי באותו ערב . זהו סתם רציתי לחלוק . באמת מקווה שתרגישי יותר טוב וכבר שמעתי על בנות שהגבו בגירוי יתר ונכנסו להריון , מחזיקה אצבעות חזק חזק !!!

פיצקית

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif

תשתי הרבה כי הבנתי שזה יכול לעזור בהיפרסטימולציה. מזל שהיית עירנית והגעת למיון בזמן...

נועם@בת

New member
באמת מזל שהלכת

תרגישי טוב ואל תפסיקי לשתות. פשוט להתחבר לברז ולשתות מים בכמות מסחרית. ככל שתשתי יותר נזקי ההיפר יקטנו. נחזיק אצבעות לעוברים שלך שיחכו חודש בפריזר עד שיהפכו לילד המושלם שלך.
נועם

למעלה