קצת פדיחה....עזרה.....

shiran92

New member
קצת פדיחה....עזרה.....

קיימתי יחסי מין עם חבר שלי,והיינו בתנוחת "דוגי סטייל" מרוב לחץ על המקום..יצא מצב לא נעים-פתאום "שחררתי" וכל כך התביישתי שאפילו לא דיברתי איתו על זה,אני כל כך מתביישת מזה...לאחר היום הזה קיימנו שוב יחסי מין,ומרוב שפחדתי שיצא לי שוב דבר כזה לא נעים פשוט אמרתי לו ששורף לי ושכדאי שנפסיק...ופשוט הפסקנו אחרי כמה דקות,אני לא יודעת מה לעשות אני לא יכולה להתחמק מיחסי מין כל הזמן...מה לעשות????תעזרו לי......תודה!!

Zoharrr

New member
אוי:) מוכר :) זה לא מה שחשבת שזה:)

לא שיחררת D: בתנוחת דוגי,משום מה,נכנס אוויר לכוס,ואז כשהבחור מפמפם האוויר נכנס ויוצא וזה יוצר מין וואקום ורעש כזה :) לפי דעתי? זה קורה רק בדוגי,ודווקא אם תדברו על זה ותצחקו(כמו שאני והנוכחי עשינו) המבוכה תיעלם...

שגיתא

New member
ואם זה זה, מעלש ../images/Emo24.gif ../images/Emo54.gif

בזמנו אחת החרדות שהיו לי זה בדיוק זה כי כשאני לבד לעיתים באמת משתחררים פעילויות שאינן קשורות לצלילי הנרתיק, (סמכי עלי זוהר) והפלא ופלא טרם קרה
לעיתים כשאת ישנה במיטה עם המדהים שלי ומתה לשחרר האמת לעיתים אני חושבת לעזאזל כל חוקי התרבות המערבית מצד שני אני נהנית מהניחוחות הטובים של הסבון, מקלחת והנקי
, אז אני קמה לחדר אחר ומשחררת
אני חושבת שזה קורה בגלל ההתרגשות של האיזור מעודדת את הפורקן והשחרור של לחצים שמתעוררים וחלקם לצערינו שייכים למערכת העיכול, זה כמעט כמו אנקה או הקולות הגרוניים שלעיתים עדיין מפתיעים אותי שקולות כאלה בוקעים ממני בקשר לפדיחה כן זה קרה ואין מה לעשות מזה סרט, אצלי מאחר והסקס מתקיים אבל לא באופן קבוע אני יכולה לתמרן ולא לאכול מאכלים מעודדי גזים, או ארומתיים, אבל ביחסים יותר קבועים לא הכל ורוד ועדין ונראה שאת עושה
מ -
(מצטערת כבר אין את היתוש) אני מניחה שהחבר שלך מבין שזו לא היתה פעולה יזומה אם לבן זוגי משתחרר קול גופני הוא אומר סליחה וממשיכים בהצלחה שגיתא

מאד טבעי ../images/Emo203.gif

האינטימיות בין שני אנשים מאפשרת להיות עצמנו, לא? זה לא שבהכרח תשאפי לשחרר את עצמך מעכשיו בזמן יחסים
, אבל אם זה קורה, וואלה, טבעי.

למעלה