קצת עתידנות

קצת עתידנות

אשמח לקבל תגובות הוגנות לחיוב ושלילה , חזיתי את זה עוד לפני חמש שנים בשיחות סלון עם חברים וכו", כיום חלק מתחזיתי התגשם לצערי החלק הבא יושלם תוך עשרים שנה לעניות דעתי. מזמן אני מתריע על חלוקת העולם הנוצרי לשניים, אירופה ואמריקה, האיחוד האירופי חיזק את הצפי שלי, הבחירות באוסטריה הרימו נדבך נוסף לצפי ולהפן רק הוסיף קורטוב של אמיתות לתורתי. מן קדם דנן טענתי שמדינה שהרוב המכריע בה הוא בני אותו עם, אותו גן, אותה דרך והשקפה, אותה היסטוריה, שם הסיכוי לאנטישמיות ולשינאת היהודים בעל סיכוי רב יותר ומסוכן יותר, ולראייה גרמניה הנאצית של היטלר ימח שמו וזכרו (תקפידו על סיומת זו כשאתם מזכירים את הצורר) הסברא פשוטה למדי, כשמבחינה מנטלית וגזעית אתה שווה , הדברים נשמעים ומתקיימים יותר טוב, יש יותר הבנה ואחידות סביב אותו נושא. הסממן הזה חזק באירופה ביחס לאמריקה שעליה ארחיב בהמשך דבריי, למרות שפאריז לדוגמה מאכלסת המון נוכרי כדוגמת הסינים הערבים והכושים ואפילו קצת יהודים, עדיין צרפת בכללותה היא אותו עם מזרעם של הפראנקים של ימי הביניים, כנ"ל הגרמנים הנורדים, כנ"ל הרוסים שנוצרו משבטי הקוזאק, וכמותם האיטלקים שרידי השליטים הרומיים ועל זו הדרך, מכיון שכן הסיכוי לגזענות ואנטישמיות בעתיד במקומות אלו נראה קרוב מתמיד על אף שאין להם סיבה אמיתית לשנאותינו כדוגמת הערבים שנמצאים סביבינו, אמנם בזרם הנוצרי הקתולי עדיין הרוב סובר שאנחנו הרגנו להם את ישו והם לא מתכוונים לסלוח לנו על זה על אף בקשת מחילת האפיפיור לפני כשנתיים. אז מה בעצם עומד לקרות, האוסטרים כבר הכריזו שאחד מכל ארבעה הוא אנטישמי כשהשלושה האחרים חלקם יותר וחלקם פחות. בצרפת אחד מכל חמישה וזו רק ההתחלה, איך אמרו הבוקר ברשת ב (לא זוכר מי)"האנטשמיות היתה חבויה כל העת ועכשיו מצאה סיבה לפרוץ קדימה" איטליה מי שעוד לא יודע היא המתכון הכי בטוח לפאשיזם, אפילו באיצטדיוני הכדורגל ברומא אודינזה וחבל לומברדיה האוהדים מקדישים חלק נרחב משיריהם לאנטישמיות, ההמשך הוא עניין של זמן. את מי שכחנו? את הבני זונות מגרמניה שיושבים להם בשקט על אש נמוכה כאילו הם לא במשחק( עליהם ארחיב בארוכה בפעם אחרת) תזכרו אותי בבחירות הבאות שם בסדר? חבל סקנדינביה כבר הראה את פניו בעת הזו ואין בכוונתי להרחיב עליהם מחוסר עניין. אז יש לנו חזית אירופאית נטועת גזע אחיד כל מדינה ועמה היא, דמיינו אותה כמדינה אחת נוסח האיחוד האירופאי. לעומתה בארה"ב המצב קצת שונה, כידוע אין כזה עם שנקרא אמריקאי, אמריקה זה חבל ארץ של מהגרים ואין מקום בעולם שלא היגרו ממנו לחבל ארץ המבטיח הזה. מכיון שכן, לכו תנסו לאחד איחוד דיעות בין...אינדיאנים, כושים, איטלקים, הולנדים, היספאנים, מקסיקנים ועוד כהנה וכהנה, מכיון שאין גזע אחיד לאותה אימפריה, ממילא סכנת איחוד הדעות בה לנושא מסויים הוא קטן בהרבה ביחס למה שהוכחתי בקשר ליבשת האירופאית. וכיון שכן סכנת האנטישמיות שם ביחס לאירופה הוא קטן יחסית אבל...... לא רחוק היום בו (לא שאני מייחל לזה) יבינו דיויד אחמד צ"ארלס קונצ"יטה ומרגרט שיש להם מכנה משותף על אף פרצופיהם ודעותיהם הלא ממש דומים, אותו מכנה משותף זה בעצם העם היהודי שמטיבעו ידע במשך כל ההיסטוריה למשוך אליו את האש. לבינתים בטווח הקצר זה אירופה מול אמריקה כשאירופה בראשות גרמניה העתידית תנסה להוות אלטרנטיבה בגלובוס לארה"ב ואנחנו? אין לנו על מי לסמוך אלא....

אשרת

New member
עצמנו... אני חושבת שבכלל עכשיו

עם כל האנטישמיות כדי להם לעלות ארצה.

למעלה