קצת עצוב לי...

אפשרית

New member
קצת עצוב לי...

עברתי השבוע שלוש בחינות, אחת בגרות אחת מגן והשניה סתם לידע של המורה.אין לי תוצאות. ידעתי השבוע עליות ומורדות(לא במיטה,לצערי)חחחחחחח ומה עם החוקים שבלב? מה איתם? למי התשובה?לי?לו? לה?להם??.למי? ללב חדרים פעימות עורק ראשי...אבל חוקים?החוקים לא של המוח??? לא ברור לי המושג הזה.אך הלב רוצה, חש מתאווה עוד אולי פחות אבל מרגיש... והמרגיש הזה מה זה? קצת מדוכדך אפילו דומע, קצת סתוי ועכשיו בכלל בגני הגפן פורחת... למה זה? לא, אין מאהב,אין אהבה, סתם שגרת חיים. אז מאיפה החוקים שבלב, חוקי הרגש? ואיך עוברים אותם בשלום?בלי להשבר? אולי סתם יום חמישי לפני שבת, ולבד, ועצבות? בכל אופן שבת שלום לכם

אורלי41

New member
עצוב בלב? כאן יחממו לך את ה../images/Emo23.gif

בבית החם הזה מיד מחממים את הפינה העצובה והיא הופכת לפינה חמה ולבבית....... לא פעם ולא פעמיים אנחנו נתקלים באותם רגעים עצובים ובודדים שבלב.... חה חה חה
כמה שאני גיבורה........ומה עם העצב שלי? אבל תמיד כייף לעודד אחרים........ החיים הם פצצת דינאמיט רק צריך לדעת לנווט אותם נכון...

ל../images/Emo23.gif אין חוקים.....ממש לא ../images/Emo121.gif

לעתים אני תוהה מה היה קורה אילו ניתן היה לשלוט בלב... זה היה יכול להיות נפלא להקהות אותו לעתים, להקל, להמיר אותו בחיוך אבל אז, במחשבה שניה... איזה חיים משעממים היו לנו? ואיך היינו צומחים? אם לא מתוך אותו כאב עמוק, או עמום. את יודעת אפשרית...את עוברת כל כך הרבה בתקופה האחרונה, ולוקחת על עצמך המווווווווווווון לא הרבה אנשים היו מסוגלים להתמודד עם מה שאת מתמודדת (ואני בטח יודעת רק על קצה הקרחון) קחי לך את הזמן והמקום, גם לקטר, גם לשפוך את אותו הכאב... והוא יעבור.. (איזה כיף שאפשר לדבר על אחרים...הא, אורלי?) ובינתיים קחי חיבוק אמיץ חיוך וחום....כמה שצריך

אורלי41

New member
גיבורים על חלשים../images/Emo132.gif

כולנו ידועים כגיבורים על חלשים,,,,, על אלו שזקוקים לתמיכה למילה חמה... שיהיה לנו יום נפלא ושהכל יעבור ממול............

למעלה