קצת עצוב לי

GALI02

New member
קצת עצוב לי../images/Emo10.gif

נפל עליי מצב רוח כבד כזה. כלום לא מסתדר לי בזמן האחרון. חזרתי מהקורס וקיבלתי את התוצאות של המבחן המסכם ובקושי שיפרתי ב 10 נקודות עלובות והלוואי שאלו היו כל הבעיות שלי. אני מרגישה כל כך לבד ונמאס לי כבר מזה ואני יודעת שרק אני אשמה במצב הזה אבל אין לי מושג כבר איך לצאת מזה. וגם לקטר נמאס לי כבר בקיצור אני במצב רוח של נמאס מהכל,ואני מצטערת אם עשיתי לכם רע על הלב וזה לא שהכל רע- אני יודעת שלא הכל רע פשוט קצת קשה לראות מה טוב בזמן האחרון. מקווה שיהיה לכם סופשבוע יותר טוב משלי

גלי - קבלי ../images/Emo24.gif

לפני כמה חושדים הייתי בול במצבך היום. אני ממש מבינה אותך - באמת!! אני מבטיחה לך שזה יעבור זה רק זמני הכל יהיה בסדר! לפעמים קורה שבאמת נמאס מהכל אבל חייבים לנסות ולמצוא מה שיעשה לנו טוב. תנסי חבר/ה טובים מוזיקה נעימה שאת אוהבת ספר טוב סרט טוב כל מה שיעשה לך טוב - מתאים!!! ותצאי מזה בקלות... לאט לאט הזמן עושה את שלו! בינתיים תזכרי שתמיד יש אור בקצה המנהרה (ולא!!! זו לא רכבת שמגיעה ממול
) קבלי
גדול לחיזוק ממני ר´

snopkeen

New member
משו קטן ../images/Emo13.gif

הייתי חייב להגיב בקשר לאור בקצה המנהרה, זה עלול ממש לבאס אם זה יתברר שזה באמת רכבת

neo 972

New member
לפעמים קצת קשה

זה נכון שיש או בקצה... (לא סגור לגבי המערה) אבל יש לנו את זה, לפעמים אני מוצא את עצמי נכנס ל"שביזות" עמוקה, ולא תמיד אני בטוח מה הסיבה, כלומר יש את הטריגר, אותו קש שתמיד מצליח לשבור את הגב של הגמל ולפעמים גם את גבו של הפיל, אבל אחרי כמה ימים כבר שוכחים מה התה הסיבה שניכנסים בגללה למיני/מידי דיכאון וכבר יש סיבות אחרות, שאולי נוצרו בגלל המצב בו אנו שרויים... לפעמים אני פשוט נמצא במצב הזה כי נוח לי איתו, או כי פשוט אני צריך את הבאלאנס... לך תבנה מדינה, לפעמים אני יוצא מזה בגלל שנמאס לי מהמצב רוח הזה, אבל בדרך כלל אני יוצא מזה בגלל איזו שטות (הזהה במשמעותה לאותה שטות שהכניסה אותי לדיכאון הזה)... בכל מקרה, אל תתנו לזה להגיע לעצמות, אחרי שמיצינו את המצב רוח הזיפתי הזה, אז זה הזמן להגיד תודה, היה נחמד, ולהמשיך הלאה... הינה את רואה שזה בא...

ניקולי

New member
חברים יקרים.....וגילי במיוחד

לכל אחד/ת אבל לכל אחד/ת.. קורה שאין מצב רוח...ולגלות לך סוד גילי?? גם אני בתור אישה נשואה (אומנם בפעם השניה) ויש לי שני ילדים, ואני עובדת, ויש לי כמעט הכל..ובמיוחד יש לי אהבה גדולה..(שזה בעלי כמובן)..ויש לי..חיים משלי...גם אני גילי..חוטפת לי יום כזה.. של באסה, דיכאון קטנטון כזה... ואם את שואלת אותי איך לנסות להעביר את היום הזה?? פשוט אל תנסי!! כי הוא עובר לבד!!...וזה בדוק נשמה זה בדוק..אנחנו בסך הכל בני אדם..אוי ואבוי אם כל הזמן היינו רק מאושרים..אלוהים חנן אותנו בכל התכונות/רגשות.. כאב - שמחה עצבות - אושר בכי - חיוך לכן יקרתי..אני בטוחה שכתבתי לך את זה וכבר איחרתי את המועד מאחר והיום הזה כבר עבר לך.... ספרי לי איך את מרגישה עכשיו...היום.. ברגעים אלו ממש..??? שלך באהבה ניקול*

GALI02

New member
הרבה יותר טוב../images/Emo13.gif

את ממש נביאה... יצאתי אתמול וזה עזר לי קצת לצאת מזה. ההרגשה עדיין קיימת עמוק בפנים.אבל כנראה החוכמה זה להשאיר אותה שם ולא לתת לה לבצבץ החוצה. אבל כמו שאמרת לפעמים היא פשוט משתלטת. אני כל כך חכמה בלנתח דברים אבל כשזה מגיע למעשים אין לי מושג. בכל מקרה המון תודה לכם עזרתם לי המון
גילי

mariana

New member
גילוששששששששש../images/Emo24.gif

מה שלומך? היום הרבה יותר טוב? את מדברת על דיכאונות? אני שרויה כל סוף שבוע בדיכאון כזה, איך שמגיע יום שישי אני ניכנסת לדיכי ואין לי חשק לדבר עם אף אחד, ואני מחפשת עם מי להיות כדי שלא יהיה לי משעמם, אני שאני מוצאת לי עם מי להיות או ידיד או חברה אז כבר ניהיה מאוחר ואני מתעייפת ומה שעושה זה רק לחשוב. ועל מה אני חושבת? כן על אריאל, אומרת לעצמי הוא בטח הלך לבלות, כי יש לו רכב. וחושבת לאן הוא אלך לבלות אז מגיע למסקנה שאולי נסע לידידה כדי לספק את היצרים וזה עושה לי רע על הנשמה ואז כמובן קצת מתחילה לבכות ונירדמת ושוב יום שבת יושבת קצת באינטרנט וזהו ומסתכלת על הקירות עד שמגיע מוצאי שבת שאולי אחי יקח אותי לבלות איתו ועם החברים שלו, אז פחות או יותר מצבי גם כמו שלך ואניכבר מתה להכיר בחור חדש שאני אתאהב בו ויאהב אותו יותר מכל, אבל מתי כזה יגיע? זה אני לא יודעת. אז מאחלת לך שיהיה לך הרבה יותר טוב, וסיפרתי לך את מה שאני עוברת כי אומרים צרת אחרים חצי נחמה. אז אולי זה עזר קצת. מקווה שניראה ימים הרבה יותר טובים. אוהבת מרין

GALI02

New member
מרין../images/Emo23.gif

דווקא לא עשה לי טוב בכלל לשמוע שגם לך לא משהו. הלוואי שלשתינו יהיה כבר טוב וזה לא שעכשיו לגמרי רע אבל תמיד יש מקום לשיפור(ואת בטח יודעת למה אני מתכוונת). כנראה בסופי שבוע ההרגשה של לבד וכלום מתגברת כי פחות עסוקים בדברים אחרים. אבל כמו שאמרתי יהיה טוב- חייבים להאמין
תמיד כיף לשמוע ממך ומכולם פה למרות שלא תמיד צרת רבים חצי נחמה...
המון גילי

למעלה